Jeg har problemer med at bekræfte min nye Mozilla-konto

Når du opretter en Mozilla-konto, sender vi dig en seks-cifret bekræftelseskode, som du skal bruge til at bekræfte, at det rent faktisk er din mailadresse, som er forbundet med kontoen. Vi sender dig også en mail for at få bekræftet din konto, hvis dit login er blokeret af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du har problemer med at bekræfte din konto, så prøv følgende løsninger.

Jeg har ikke modtaget en mail, så jeg kan bekræfte min konto

Det kan tage nogle minutter, før du modtager mailen med bekræftelseskoden i din indbakke. Hvis du ikke har modtaget mailen efter en rimelig periode:

1. Prøv at tilgå din mail via webmail i stedet for via et mailprogram.
  2. Spam-filtre kan dog forhindre mailen i at blive placeret i den forventede mappe. Hvis du allerede har ventet nogle minutter, og du har hentet mail, så kontrollér din spam-mappe for at se, om bekræftelsesmailen er endt der.

Modtager du stadig ikke bekræftelsesmailen fra Mozilla-konto, efter du har prøvet ovenstående trin, kan det skyldes, at din mailudbyder har et spam-filter, som stopper mailen. Prøv at tilføje accounts@firefox.com til din liste over tilladte afsendere i din mailudbyders spam-filter. Du kan derefter indtaste oplysningerne igen på tilmeldingssiden til Mozilla-konto, eller klikke på linket Har du brug for en anden kode? Send igen på siden for at indtaste en seks-cifret bekræftelseskode, for at modtage en anden mail.

Jeg har indtastet bekræftelseskoden, men min konto er stadig ikke godkendt

Hvis din konto stadig vises som ubekræftet avatar mail 66, kan det skyldes, at din browser endnu ikke har været i forbindelse med vores kontoserver. Din browser vil periodisk kontrollere din status på serveren.

En mail kom retur

Du har modtaget en meddelelse om, at din mail kom retur:

Returned Email Message for Firefox Sync
  1. Kontrollér i dine mailindstillinger, at mailadressen accounts@firefox.com ikke er markeret som en spam-adresse.
  2. Føj accounts@firefox.com til din adressebog. Det vil gøre afsenderen betroet.
  3. Hvis du har prøvet alle ovenstående forslag, så skal du vente mindst 24 timer med at prøve igen - ellers bliver din konto låst.

Din Mozilla-konto er blevet låst

Du har modtaget en meddelelse om, at din konto er blevet låst: Vi har låst din konto. Bekræftelsesmailen, vi sendte til navn@eksempel.dk, kom retur, så vi har låst din konto for at beskytte dine Firefox-data.

You Firefox account has been locked

Vent først 24 timer og prøv så igen. Hvis du stadig ikke kan logge ind, så send os en mail via dette link (på engelsk)

Hvis du ikke længere har adgang til din mailkonto, er det nødvendigt at oprette en ny Mozilla-konto med en anden mailadresse, der virker.

Har du stadig brug for hjælp?

If you've tried the steps above and you're still unable to sign in, send a message to our support team.

Kontakt Support