Jeg har problemer med at bekræfte min nye Firefox-konto

Når du opretter en ny Firefox-konto, sender vi dig en mail med et bekræftelseslink. Ved at klikke på linket bekræfter du, at det rent faktisk er din mailadresse, som er forbundet med kontoen. Hvis du har problemer med at bekræfte din konto, så prøv følgende løsninger.

Jeg har ikke modtaget min bekræftelsesmail

Det kan tage nogle minutter, før du modtager bekræftelsesmailen i din indbakke. Spam-filtre kan dog forhindre mailen i at blive placeret i den forventede mappe. Hvis du allerede har ventet nogle minutter, og du har genopfrisket din indbakke, så prøv følgende trin:

• Kontrollér, om bekræftelsesmailen ligger i din spam-mappe.
  • Klik på linket Send ny mail på siden til oprettelse af Firefox Sync.

Modtager du stadig ikke bekræftelsesmailen, kan det skyldes, at din mailudbyder har et spam-filter, som stopper mailen. Prøv at tilføje accounts.firefox.com til din liste over tilladte afsendere i din mailudbyders spamfilter.

Jeg har klikket på linket, men min konto er stadig ikke godkendt

Hvis din konto stadig vises som ubekræftet avatar mail 66 , kan det skyldes, at din browser endnu ikke har været i forbindelse med vores kontoserver. Din browser vil periodisk kontrollere din status på serveren.

Du kan prøve følgende trin på din computer eller på en Android-enhed for at gennemtvinge en manuel opdatering af din status på serveren.

På en computer:

1. Klik på menuknappen Fx57Menu .
  2. Klik på synkroniserings-ikonet ud for din mailadresse.
  1. Tryk på tastaturgenvejen Alt+U for at få vist menulinjen. Klik på menuen Funktioner øverst i browseren.
  2. Klik på menupunktet Synkroniser nu.

På en Android-enhed:

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Tryk på Konti.
    • Du skal muligvis først trykke på Konti og sikkerhedskopiering.
  3. Tryk på Firefox.
  4. Tryk på menuknappen, og tryk så på Synk. alle.
    • Du skal muligvis først trykke på Synkroniser konto, før menuknappen vises.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.