Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

Med en Firefox-konto kan du synkronisere dine data og indstillinger (såsom dine bogmærker, historik, adgangskoder, åbne faneblade og installerede tilføjelser) på tværs af alle dine enheder.

Opret en Firefox-konto

Du skal have en Firefox-konto for at opsætte Sync. Sådan opretter du en konto:

1. Klik på menuknappen fx57menuFx89menuButton for at åbne menuen.
    Fx89MenuSignIn
  2. Klik på knappen Log ind ud for Synkroniser og gem data.
    • Login-siden til Firefox-konti åbnes i et nyt faneblad.
    FxA-NewSignIn-smaller
  3. Indtast din mailadresse og klik på knappen Fortsæt.
  4. Udfyld formularen for at oprette en konto.
    • Husk den indtastede mailadresse og adgangskode, da du skal bruge dem senere for at logge ind.
  5. Du får tilsendt en bekræftelsesmail fra Firefox-konti. Brug bekræftelseslinket eller koden i mailen for at bekræfte din konto.
  6. Klik på din Firefox-kontos mailadresse eller navn (du skal være logget ind på kontoen).

Fx89menu-FirefoxAccountFx70menu-FirefoxAccount
  7. Klik på Synkroniser nu.
Bemærk: Hvis du bliver bedt om at forbinde en anden enhed under login-processen, kan du omgå det ved blot at åbne åbne et nyt faneblad eller vindue.

Vælg, hvilke informationer der skal synkroniseres

Læs artiklen Hvordan vælger jeg, hvad der synkroniseres i Firefox?

Forbind flere enheder til Sync

En enhed kan være en mobil enhed (som fx en smartphone eller tablet), en computer eller en anden Firefox-profil. For mere om mobile enheder, læs artiklen:

For at oprette forbindelse til en anden computer eller profil, skal du blot logge ind og lade Sync klare resten. For at logge ind skal du bruge mailadressen og adgangskoden, som du brugte til at oprette din nye Firefox-konto.

1. Åbn Firefox på den computer eller med den profil, du vil synkronisere.
  2. Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på knappen Log ind ud for Synkroniser og gem data.
    Fx89MenuSignIn

Deaktivér Sync for tidligere synkroniserede enheder

For yderligere information, læs artiklen Deaktiver Firefox Sync.