Firefox bliver ved med at gå ned under opstart

Når Firefox uventet lukker ned, får du vist Mozilla fejlrapportør. Hvis Firefox bliver ved med at lukke ned, når du starter programmet, kan denne artikel hjælpe dig med at få Firefox til at virke korrekt igen.

Andre tilfælde, hvor Firefox uventet lukker ned:

Prøv, om du kan starte Firefox i fejlsikret tilstand

Du bør starte med at se, om du kan starte Firefox i fejlsikret tilstand. I fejlsikret tilstand deaktiveres tilføjelser, hardwareacceleration og visse andre indstillinger, som kan forhindre Firefox i at starte i normal tilstand. Hvis du kan starte Firefox i fejlsikret tilstand, kan du finde løsninger i artiklen Fejlsøg udvidelser, temaer og hardwareacceleration for at løse almindelige Firefox-problemer.

Prøv en ren geninstallation

Hvis du ikke kan starte Firefox - heller ikke i fejlsikret tilstand - kan en ren geninstallation ofte løse problemet.

En ren geninstallation vil ikke slette dine gemte bogmærker og adgangskoder. Andre personlige data og dine udvidelser slettes heller ikke. Det er alt sammen data som gemmes i din profilmappe, og de berøres ikke ved en ren geninstallation.

Sådan laver du en ren geninstallation af Firefox:

1. Afinstaller Firefox fra din computer.
  2. Slet Firefox' installationsmappe, der som standard er placeret et af disse steder:
    • C:\Program Files\Mozilla Firefox
    • C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox
  3. download firefox win 32x32 Hent en ny kopi af Firefox.
  4. Dobbeltklik på den hentede installationsfil, og følg installationsvejledningen.

Du kan læse mere om at hente og installere Firefox i artiklen Installation af Firefox i Windows.

1. Slet Firefox fra mappen Programmer.
  2. mac download 32x32 Hent en ny kopi af Firefox.
  3. Åbn den hentede fil, og træk Firefox-ikonet over i mappen Programmer, når du får muligheden.
  1. Brug din distributions pakkehåndtering til at afinstallere Firefox. Hvis du ikke kan afinstallere Firefox via pakkehåndteringen, så slet manuelt mappen firefox fra din hjemmemappe.
    • Firefox vil ofte være placeret i en skjult undermappe med navnet .mozilla. Du kan læse om skjulte mapper i denne Mozillazine-artikel.
  2. Installér Firefox igen ved hjælp af pakkehåndteringen, eller følg denne vejledning til manuel installation:

Afinstallér programmer, som er kendt for at forårsage nedbrud

Nogle programmer er kendt for at forårsage uventede lukninger af Firefox og andre browsere. Kontrollér din computer for malware, og fjern så malwaren og eventuelle andre programmer, der kan forårsage nedbrud:

• Læs udgivelsesnoterne for at se, om der er kendte problemer i din version af Firefox. Hvis der er nævnt programmer, som kan forårsage problemer i Firefox, så afinstallér programmerne.
  • Skan din computer for malware. Besøg eventuelt dit sikkerhedsprograms supportside for at få hjælp til at skanne for og fjerne malware. Læs mere i artiklen Fejlsøg Firefox-problemer som skyldes malware.

Mere hjælp

Hvis du stadig har problemer, så kontakt Mozillas supportforum (på engelsk). Du er også velkommen til at bede om hjælp i vores danske supportforum. Hvis det er muligt, så inkludér et rapport-ID, når du skriver i et af forummerne, det vil gøre det nemmere at hjælpe dig. Læs mere om rapport-ID'et i artiklen Firefox nedbrud - Fejlsøg, forebyg og få hjælp til at rette nedbrud.