• Archived

how to remove link from clipboard in firefox

In my firefox browser I have this link form clipboard I can't remove. This is while on my LG phone. How do you delete the link? Anyone? Let me know if there's a solution … (read more)

In my firefox browser I have this link form clipboard I can't remove. This is while on my LG phone. How do you delete the link? Anyone? Let me know if there's a solution because I can't figure this one out.

Asked by mjblack917 2 years ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Archived

today Firefox was not responding closed it down

Firefox non-responding said to shut down so I did. when I restarted Microsoft Edge took over and removed Firefox. nothing looks the same. how can I get back what I had an… (read more)

Firefox non-responding said to shut down so I did. when I restarted Microsoft Edge took over and removed Firefox. nothing looks the same. how can I get back what I had and Firefox as my browser? I can't even find Outlook with both of my emails in it. Help

Asked by sue.wade 2 years ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Archived

Old history

Hi, This evening I rebooted my laptop and when I came to use Firefox again it decided to install the new version, wiping all my data in the process. Luckily, I had backed… (read more)

Hi,

This evening I rebooted my laptop and when I came to use Firefox again it decided to install the new version, wiping all my data in the process.

Luckily, I had backed up my bookmarks earlier in the day but unfortunately not my history.

Is there any way to get it back?

Asked by BP1992 2 years ago

Last reply by BP1992 2 years ago

  • Archived

forward messages

When i forward a message for some reason it is partly garbled not sending as is. also i have not insert button anymore. also I have no font bar showing with those options… (read more)

When i forward a message for some reason it is partly garbled not sending as is. also i have not insert button anymore. also I have no font bar showing with those options anymore. I dont imagine this is the server problem. I did update to make certain the problems are still there and they are. Thank you.

Asked by jkranch 2 years ago

Last reply by Matt 2 years ago

  • Archived

starting from 85.0 firefox no longer switches to a previously opened tab

Hello, I am using firefox to develop websites in wordpress. The WordPress editor has the ability to preview the edited page in a new tab. Pre-85.0 standard behavior: 1. T… (read more)

Hello,

I am using firefox to develop websites in wordpress. The WordPress editor has the ability to preview the edited page in a new tab.

Pre-85.0 standard behavior: 1. The edited page opens in a new tab (for the first time). 2. Firefox switches to this tab, making it active 3. For all subsequent development iterations, the firefox updates the contents of this tab and switches to it, making it active.

In version 85.0: 1. The same 2. The same 3. Firefox updates the contents of this tab, but DOES NOT switch to it. This tab remains passive

Any ideas? Thanks

Asked by edward.shevtsov 2 years ago

Last reply by edward.shevtsov 2 years ago

  • Archived

Trying to enter hard addy into navigation bar always sends to a google search.

I have to enter my modem's IP address into the navigation bar, but for some reason keeps converting to a google search. I enter: 192.168. 0.1. when I press return: … (read more)

I have to enter my modem's IP address into the navigation bar, but for some reason keeps converting to a google search. I enter: 192.168. 0.1. when I press return: https://www.google.com/search?client=firefox-b-1-d&q=192.168.+0.1. I have gone through all my settings, and cannot find a way out of this! common sense would say that when I added the second "Search" bar next to the "Navigation/Search" bar, the search function would not apply anymore to the Navigation bar. Anyways, Please help if possible.... I'm frustrated!

Asked by nolimeplease 2 years ago

Last reply by Terry 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Interactive Elements Disappear from websites

Started noticing that some interactive elements (animation, video, input..) disappear from several websites on FF Example websites: (attached preview comparisons between … (read more)

Started noticing that some interactive elements (animation, video, input..) disappear from several websites on FF Example websites: (attached preview comparisons between FF & Chrome) https://www.typeform.com/ https://www.obviously.ai/ https://what-tool.online/ Steps Tried: Safe mode with plugins disabled , turn off enhanced tracking (no fix) Version: FF Developer 86, Windows 10

Asked by NadimX 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Archived

Thunderbird email cannot find server

Using a laptop which at work office it connects to Thunderbird and at someone else’s house as well it works. When I bring the laptop home it won’t work. It says “connecti… (read more)

Using a laptop which at work office it connects to Thunderbird and at someone else’s house as well it works. When I bring the laptop home it won’t work. It says “connecting to ......ca “ and about 30 seconds later it says “connection to server .......ca timed out”. I can connect with the data of my cell phone at home but not with the wifi(home internet) from home. Both data (cell phone service) and home internet are from the same internet provider.

Asked by alexycm 2 years ago

Last reply by atErik 2 years ago

  • Archived

Trouble accessing a dozen Gmail imap accounts, only one works. Win10 on AT&T. Possible network issue.

Windows 10 updated automatically and shut off my Thunderbirds access to the server. Now when I try to re-enter my accounts, I have to do it manually as it does not specif… (read more)

Windows 10 updated automatically and shut off my Thunderbirds access to the server. Now when I try to re-enter my accounts, I have to do it manually as it does not specify IMAP or SMTP.

I have a dozen Gmail accounts, all basically identical. Just a few letters in the username are the difference. I got one of these to work inbound and outbound. I can’t get any of the others to work with Identical account settings and appropriate passwords for the inbound IMAP side of each account. Outbound I am entering in the same account name and password for every new account matching the SMTP settings of the one account that works.

I have closed and restarted Thunderbird, deleted and reinstalled it, nothing works. With all these maneuvers I just lucked out and got one account to work somehow and I cannot replicate it.

Any ideas? Thanks in advance

Asked by 617d 2 years ago

Last reply by Wayne Mery 2 years ago

  • Archived

Thunderbird 78.7.0

Lost access to years worth of existing emails upon upgrade to 78.7. How do I import all of my existing Thunderbird files - filters, contacts, saved emails, etc, into Thu… (read more)

Lost access to years worth of existing emails upon upgrade to 78.7. How do I import all of my existing Thunderbird files - filters, contacts, saved emails, etc, into Thunderbird 78.7? I'm using Ubuntu 20.04 and Thunderbird stopped working after a Ubuntu software update on February 1st, 2021. The Ubuntu software update installed Thunderbird 78.7.0 via snap.io and it appears that I can no longer just copy over my existing .thunderbird file and call it good.

Currently when I open up Thunderbird I'm faced with a completely empty email app as if I did a fresh OS install.

Also, crashes constantly upon exit.

Quite frustrating to say the least.

Asked by gwhwestcoast 2 years ago

Last reply by gwhwestcoast 2 years ago

  • Archived

Lost emails and Address book following Thunderbird update 02/02/2021.

Hi, Following the download and installation of the last Thunderbird update dated the 2nd February 2021. We seem to have lost all our folders containing many months of ema… (read more)

Hi, Following the download and installation of the last Thunderbird update dated the 2nd February 2021. We seem to have lost all our folders containing many months of emails and also our address book is now empty. Is there a process where I can get them all back please. Or have they vanished for good.

Asked by mazmic 2 years ago

Last reply by atErik 2 years ago

  • Archived

Thunderbird issue after moving profile

Hello moving my mail from old Mac (OSX: 10.10.5) with Thunderbird (78.7.0) to new Mac (OSX: 11.1)with Thunderbird (78.7.0) and ran into a problem. Here's what I did: 1. … (read more)

Hello moving my mail from old Mac (OSX: 10.10.5) with Thunderbird (78.7.0) to new Mac (OSX: 11.1)with Thunderbird (78.7.0) and ran into a problem. Here's what I did:

1. I located and copied my profile files from old machine to new machine using an external SSD. 2. Fired up Thunderbird on the new machine, works no problem at all. 3. Shut down (Quit) Thunderbird. 4. Restart Thunderbird and get a blank application in which none of the menu items work.

If I quit Thunderbird and then copy the profile data back into the same place then fire up Thunderbird again everything works.

But as soon as I quit Thunderbird and restart it I end up back in the same place.

What did I do wrong?

Asked by support103 2 years ago

Last reply by atErik 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Error message

Hi. I have a a little problem when i use my gmail account on thunderbird i get a message that i have message failure and i didn't receive some email. We have enough space… (read more)

Hi. I have a a little problem when i use my gmail account on thunderbird i get a message that i have message failure and i didn't receive some email. We have enough space to reacive email and there are no miss type on the emails. i searched a lot abaout that problem but is didn't find something usefull solution. i hope u can help me.

Your sicerelly : Dinai Krisztian.

Asked by dinaik021 2 years ago

Answered by christ1 2 years ago