Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Bij 'Beeld is de aanwijzing 'Vernieuwen' verdwenen en ik kan niet meer transferren naar de websitei

  • 3 replies
  • 2 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by sctl

more options

Sinds kort, na de laatste update van Firefox, kan ik niet meer transferren bij het plaatsen van de inhoud voor een website.

Ik zag ook dat het woord 'Vernieuwen' onder Beeld, dat ik regelmatig gebruik, plotseling is verdwenen. Ik wil het graag terug, want het is erg gemakkelijk. En ik wil graag weer kunnen transferren. Kunt u mij helpen.

Sinds kort, na de laatste update van Firefox, kan ik niet meer transferren bij het plaatsen van de inhoud voor een website. Ik zag ook dat het woord 'Vernieuwen' onder Beeld, dat ik regelmatig gebruik, plotseling is verdwenen. Ik wil het graag terug, want het is erg gemakkelijk. En ik wil graag weer kunnen transferren. Kunt u mij helpen.

All Replies (3)

more options

Klik met de rechtermuisknop op de Firefox toolbar, vervolgens uit het context-menu, selecteer "aanpassen". Sleep de reload knop om uw gewenste locatie op de werkbalk.

Ook kunt u gebruik maken van een sneltoets of CTRL L or F5

(Vertaling is van Google Translate)


correct typo

Modified by sctl

more options

Het menuitem Vernieuwen wordt alleen getoond indien het menu Beeld wordt opgevraagd via het toetsenbord (Alt + l), en niet wanneer de muis wordt gebruikt. Zie dit antwoord van cor-el:
http://support.mozilla.com/nl/questions/821969
Voor het vernieuwen van de pagina kunt u ook klikken op de knop "Huidige pagina vernieuwen", helemaal rechts in de urlbalk.
Wat is "transferren"??

more options

Ik denk dat 'transferren' is Google's vertaling van "bladeren". Ik ben er niet zeker van dat ik kan helpen, want ik denk dat de Nederlandse versie is iets anders dan de Engels versie. Vraag aan cor-el (https://support.mozilla.com/en-US/user/287).