X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

fennec won't launch with Weave installed without toggling "safe-mode"

Posted

I'm having a strange problem with fennec and weave on my Nokia n810. Once i have run fennec with weave installed (and waited for the sync to finish), I can no longer launch fennec. Launching fennec from xterm just returns me to the command prompt.

If I then launch fennec in safe-mode, close, then start in "normal" mode, everything works. But I have to launch fennec in safe-mode once before it will run again with weave installed. This is definitely repeatable.

I've done clean installs of fennec, I've completely deleted my profile, but the problem persists.

Hoping somebody here might have some ideas...


Extensions installed:

weave

I'm having a strange problem with fennec and weave on my Nokia n810. Once i have run fennec with weave installed (and waited for the sync to finish), I can no longer launch fennec. Launching fennec from xterm just returns me to the command prompt. If I then launch fennec in safe-mode, close, then start in "normal" mode, everything works. But I have to launch fennec in safe-mode once before it will run again with weave installed. This is definitely repeatable. I've done clean installs of fennec, I've completely deleted my profile, but the problem persists. Hoping somebody here might have some ideas... == Extensions installed: == weave

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1 GTB6

More Information

Question owner

more details on this:

Nokia-N810-43-7:/root$ fennec fennec[1527]: GLIB DEBUG ConIc - con_ic_connection_send_event(0x40e03040, ce037a14-b509-45c7-bbf7-7b67579da12e, WLAN_INFRA, 0)

Safe Mode:

Nokia-N810-43-7:/root$ fennec -safe-mode fennec[1543]: GLIB DEBUG ConIc - con_ic_connection_send_event(0x40d5bb80, ce037a14-b509-45c7-bbf7-7b67579da12e, WLAN_INFRA, 0)

After a launch in safe mode:

Nokia-N810-43-7:/root$ fennec fennec[1567]: GLIB DEBUG ConIc - con_ic_connection_send_event(0x40d5bb80, ce037a14-b509-45c7-bbf7-7b67579da12e, WLAN_INFRA, 0) fennec[1567]: GLIB DEBUG ConIc - con_ic_connection_send_event(0x40d63b80, ce037a14-b509-45c7-bbf7-7b67579da12e, WLAN_INFRA, 0)

more details on this: Nokia-N810-43-7:/root$ fennec fennec[1527]: GLIB DEBUG ConIc - con_ic_connection_send_event(0x40e03040, ce037a14-b509-45c7-bbf7-7b67579da12e, WLAN_INFRA, 0) Safe Mode: Nokia-N810-43-7:/root$ fennec -safe-mode fennec[1543]: GLIB DEBUG ConIc - con_ic_connection_send_event(0x40d5bb80, ce037a14-b509-45c7-bbf7-7b67579da12e, WLAN_INFRA, 0) After a launch in safe mode: Nokia-N810-43-7:/root$ fennec fennec[1567]: GLIB DEBUG ConIc - con_ic_connection_send_event(0x40d5bb80, ce037a14-b509-45c7-bbf7-7b67579da12e, WLAN_INFRA, 0) fennec[1567]: GLIB DEBUG ConIc - con_ic_connection_send_event(0x40d63b80, ce037a14-b509-45c7-bbf7-7b67579da12e, WLAN_INFRA, 0)