Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

no sound after installing latest version (104)

  • 22 replies
  • 0 have this problem
  • 58 views
  • Last reply by jonzn4SUSE

more options

I'm running Debian Stretch and the packaged version of Firefox (91) runs fine but seems a bit dated. I installed ver. 104 manually and everything is fine except that there is no audio. I changed the setup Privacy and Security Autoplay to 'Allow Audio and Video' -- no audio. I've restarted in troubleshoot mode -- no audio. Other browsers, including ver. 91 of Firefox have no trouble with audio. Any ideas? On quitting I get these messages:

3 /opt/firefox 0 $ firefox [GFX1-]: glxtest: libEGL missing methods for GL test [GFX1-]: glxtest: libEGL missing eglGetDisplayDriverName

3 /opt/firefox 0 $ [GFX1-]: glxtest: libEGL missing methods for GL test 12:03PM Tue 6 [GFX1-]: glxtest: libEGL missing eglGetDisplayDriverName [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [Child 4452, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: 7f1908378700 OpenCubeb() failed to init cubeb: file /builds/worker/checkouts/gecko/dom/media/AudioStream.cpp:281 [Child 4452, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: Decoder=7f1909b8ac00 [OnMediaSinkAudioError]: file /builds/worker/checkouts/gecko/dom/media/MediaDecoderStateMachine.cpp:3979 [2022-09-06T19:05:39Z ERROR viaduct::backend::ffi] Missing HTTP status [2022-09-06T19:05:39Z ERROR viaduct::backend::ffi] Missing HTTP status

I'm running Debian Stretch and the packaged version of Firefox (91) runs fine but seems a bit dated. I installed ver. 104 manually and everything is fine except that there is no audio. I changed the setup Privacy and Security Autoplay to 'Allow Audio and Video' -- no audio. I've restarted in troubleshoot mode -- no audio. Other browsers, including ver. 91 of Firefox have no trouble with audio. Any ideas? On quitting I get these messages: 3 /opt/firefox 0 $ firefox [GFX1-]: glxtest: libEGL missing methods for GL test [GFX1-]: glxtest: libEGL missing eglGetDisplayDriverName 3 /opt/firefox 0 $ [GFX1-]: glxtest: libEGL missing methods for GL test 12:03PM Tue 6 [GFX1-]: glxtest: libEGL missing eglGetDisplayDriverName [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [Child 4452, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: 7f1908378700 OpenCubeb() failed to init cubeb: file /builds/worker/checkouts/gecko/dom/media/AudioStream.cpp:281 [Child 4452, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: Decoder=7f1909b8ac00 [OnMediaSinkAudioError]: file /builds/worker/checkouts/gecko/dom/media/MediaDecoderStateMachine.cpp:3979 [2022-09-06T19:05:39Z ERROR viaduct::backend::ffi] Missing HTTP status [2022-09-06T19:05:39Z ERROR viaduct::backend::ffi] Missing HTTP status

All Replies (2)

more options

No, I did download it. As I said way above, version 91 was giving me some trouble so I thought I'd go outside Debian and download 104 directly from Mozilla. It works find except that there's no sound.

Helpful?

more options

Gotcha.

Helpful?

  1. 1
  2. 2
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.