Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Linked devices sometimes missing from "Send to Device" on Firefox Android

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 18 views
  • Last reply by Seburo

more options

When I share a website on mobile, usually my other linked device will appear under "Send to device" in the Share menu, and I'm able to send the tab to that device with no issue. However, sometimes when I try to do this, my linked device will NOT show up; I will only see a circle with a plus sign that says "Add new device." This can happen even if the linked device is turned on and recently synced to FF (but it shouldn't matter, as I can usually send a tab to a device even if that device is not currently on). I have tried the following troubleshooting, but none of them work: pressing Sync Now in my FF Android account settings, refreshing Synced Tabs, closing the app and clearing the cache. Eventually, I'll try again and find that my linked device is once again visible under "Send to device," but I have no idea what makes it work or break.

Does anyone else experience this and/or know why it happens and how to fix it?

All Replies (1)

more options

Hi

To help us to look into this further it would be handy if you could provide (if you are able) some logs from your device. There is a guide as to how to do this at https://github.com/mozilla-mobile/fenix/wiki/Logging-Crash-Information#using-adb-logcat-to-get-crash-information

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.