X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Google Meet audio not working

Posted

Hey everybody. A few weeks ago, my audio stopped working on Google Meet out of the blue. I can still hear everyone, but they can't hear me. Meet works fine in a different browser so it's not my computer/mic. I've cleared my cookies/cache and disabled adblock, which is about where my know how ends. Any help would be much appreciated; I use Meet a lot for a side job and I haven't been able to search my way into a solution. I'm on Mac Catalina with FF 71.

Hey everybody. A few weeks ago, my audio stopped working on Google Meet out of the blue. I can still hear everyone, but they can't hear me. Meet works fine in a different browser so it's not my computer/mic. I've cleared my cookies/cache and disabled adblock, which is about where my know how ends. Any help would be much appreciated; I use Meet a lot for a side job and I haven't been able to search my way into a solution. I'm on Mac Catalina with FF 71.
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:71.0) Gecko/20100101 Firefox/71.0

More Information

Dinushi Dhananjani
  • Top 25 Contributor
5 solutions 216 answers

Helpful Reply

hi dr..

there is some bug " https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1469406 "

Just try this..

   Click on the gray Apple in the finder menubar,

and then select System Preferences from the drop down menu.

   Click on the Sound Preference Pane.
   Click on the Input tab along the top of the window.
hi dr.. there is some bug " https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1469406 " Just try this.. Click on the gray Apple in the finder menubar, and then select System Preferences from the drop down menu. Click on the Sound Preference Pane. Click on the Input tab along the top of the window.
Was this helpful to you? 1
Quote

Question owner

Thanks! Messing around with the input preferences didn't help, but it sounds like based on the bug report it might be a Meet issue rather than FF?

Thanks! Messing around with the input preferences didn't help, but it sounds like based on the bug report it might be a Meet issue rather than FF?
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.