Indstillinger til privatliv, browserhistorik og spor mig ikke

Denne artikel beskriver indstillingerne i Privatliv i Firefox-vinduet IndstillingerPræferencer Indstillinger.

I Privatliv kan du:

Privacy Fx21 Win7 Privacy Fx21 Mac FirefoxPreferences#21 - Lin3

Sporing

• Fortæl websteder, at jeg ikke vil spores: Sæt flueben her, hvis du vil fortælle websteder, at du ønsker at fravælge sporing af reklameudbydere og andre tredjeparter. Det er frivilligt, om websteder vil følge denne indstilling.
  • Fortæl websteder, at jeg gerne vil spores: Vælges denne indstillinger, vil det fortælle websteder, at du gerne vil spores af reklameudbydere og andre tredjeparter. Du bør være opmærksom på, at mange firmaer bygger en profil af dig med besøgte websteder. Vælges denne indstilling, betyder det, at du er okay med det.
  • Fortæl ikke websteder, om jeg vil spores eller ej: Dette er standardindstillingen. Vælges denne indstilling, vil websteder ikke blive informeret om dine præferencer. Du bør være opmærksom på, at det ikke betyder, at du ikke vil blive sporet. Faktisk er det i grunden det samme som den tidligere indstilling, og du vil sandsynligvis blive sporet.

Fx36optionsPrivacy-Win7 Fx36optionsPrivacy-Lin Privacy panel 38

Sporing

Fortæl websteder, at jeg ikke vil spores: Sæt flueben her, hvis du vil fortælle websteder, at du ønsker at fravælge sporing af reklameudbydere og andre tredjeparter. Det er frivilligt, om websteder vil følge denne indstilling.

Læs artiklen Hvordan aktiverer jeg Spor mig ikke-funktionen? for mere information.

Historik

Indstillingen Firefox vil styrer, hvordan Firefox gemmer information om din webbrowsing.

Husk historik

Når Firefox vil er sat til Gemme historik:

Klik på:

Husk aldrig historik

Når Firefox vil er sat til Aldrig gemme historik:

At bruge Aldrig gemme historik svarer til altid at benytte privat browsing-tilstand. For mere information, læs artiklen Privat browsing - Surf på nettet uden at gemme information om de besøgte websteder.

Klik på rydde al din historik for at åbne vinduet Ryd al historik, hvor du kan slette noget af eller al din historik. For mere information, læs artiklen Ryd historik med oplysninger om besøgte websteder, søgninger og filhentninger.

Tilpas indstillinger for historik

Options - Privacy - Win2 Fx22 custom history fx36 Use custom settings for history

Når Firefox vil er sat til Bruge tilpassede indstillinger for historik, vil følgende indstillinger være tilgængelige:

• Brug altid privat browsing-tilstand:
    Hvis valgt vil Firefox ikke huske ny historik, næste gang programmet startes. For mere information, læs artiklen Privat browsing - Surf på nettet uden at gemme information om de besøgte websteder.
  • Husk min browser- og filhentningshistorik:
    Hvis valgt vil Firefox oprette en liste over besøgte sider og hentede filer. For mere information om hentede filer, læs artiklen Where to find and manage downloaded files in Firefox.
  • Husk formular- og søgehistorik:
    Hvis valgt vil indtastet tekst i formularfelter og søgefelt blive husket, så du kan bruge indtastningerne igen. For mere information, læs artiklen Bestem om Firefox automatisk skal udfylde formularer med dine informationer.
  • Accepter cookies fra sider:
    Hvis valgt vil Firefox acceptere cookies fra websteder. Klik på knappen Undtagelser… for at bestemme, om specifikke websteder må sætte cookies eller ej. For mere information, læs artiklen Block websites from storing site preferences or login status in Firefox.
    • Accepter tredjeparts cookies::
      • Altid: Firefox vil altid acceptere cookies fra http://site2.com, når du besøger http://site1.com.
      • Fra besøgte: Hvis du tidligere har besøgt http://site2.com , vil Firefox acceptere cookies fra dette websted, når du besøger http://site1.com, ellers vil Firefox ikke acceptere dem.
      • Aldrig: Firefox vil aldrig acceptere cookies fra http://site2.com, når du besøger http://site1.com. For mere information, læs artiklen Disable third-party cookies in Firefox to stop some types of tracking by advertisers.
    • Behold indtil:
      • De udløber: Hvis valgt vil Firefox tillade besøgte websteder at vælge, hvor længe Firefox skal beholde deres cookies.
      • Jeg lukker Firefox: Hvis valgt vil dine cookies blive slettet, når du lukker Firefox.
      • Spørg mig hver gang: Hvis valgt vil Firefox spørge dig om, hvor længe cookies skal beholdes, hver gang et websted prøver at gemme en.

Klik på knappen Vis cookies… for at åbne vinduet Cookies. For mere information om vinduet Cookies, læs artiklen Slet cookies for at fjerne oplysninger som websteder har placeret på din computer.
  • Ryd historik når Firefox lukkes:
    Bestemte gemte ting vil blive slettet, når du lukker Firefox. Klik på knappen Indstillinger… for at bestemme, hvilke ting der skal slettes.

Adresselinje

• Når jeg bruger adresselinjen ønsker jeg forslag fra:
    Adresselinjen er den vandrette linje, der viser webstedets adresse (URL). Når du skriver i adresselinjen, vil Firefox vise resultater, der matcher det indtastede.
    • Historik og bogmærker: Hvis valgt vil adresselinjen vise resultater fra listen over besøgte websteder og websider, du har bogmærket.
    • Historik: Hvis valgt vil adresselinjen vise resultater fra listen over besøgte websteder. Websider, du har bogmærket men ikke har besøgt, vil ikke blive vist.
    • Bogmærker: Hvis valgt vil adresselinjen vise resultater fra listen over websider, du har bogmærket.
    • Ingenting: Hvis valgt vil adresselinjen ikke vise resultater, der matcher det indtastede.

Adresselinjen er den vandrette linje, der viser webstedets adresse (URL). Når du skriver i adresselinjen, vil Firefox vise resultater, der matcher det indtastede.

• Historik: Hvis valgt vil adresselinjen vise resultater fra listen over besøgte websteder.
  • Bogmærker: Hvis valgt vil adresselinjen vise resultater fra listen over websider, du har bogmærket. De vil være markeret med en blå stjerne.
  • Åbne faneblade: Hvis valgt vil adresselinjen vise resultater fra dine åbne faneblade. Dette er især praktisk, hvis du har mange faneblade åbnet.

fx36 location bar fx38 location bar

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAQxAr