Hvordan aktiverer jeg Spor mig ikke-funktionen?

Firefox har en funktion, som kan fortælle websteder, at du ikke ønsker at blive sporet. Lær hvad sporing er, hvordan funktionen virker, og hvordan den aktiveres.

Sporing

De fleste større websteder sporer de besøgenes adfærd, og sælger eller leverer denne information til andre firmaer. Informationerne kan fx bruges til at vise dig reklamer, som er målrettet til dig. Firefox har en Spor mig ikke-funktion, der lader dig fortælle websteder, deres annoncører og andre indholdsudbydere, at du ikke ønsker, at din adfærd på nettet skal spores.

Om webstederne vil respektere dette er frivilligt - det enkelte websted er ikke forpligtet til at respektere dit valg. Websteder, der respektere dit valg, bør automatisk stoppe sporingen af din adfærd uden yderlige handling fra din side. At slå Spor mig ikke til vil ikke påvirke din mulighed for at logge ind på websteder eller bevirke, at Firefox glemmer dine private oplysninger - som fx indholdet i indkøbskurve, positionsinformation eller login-information.

Bemærk: Du vil måske se mindre relevante reklamer på websteder, når "Spor mig ikke" er aktiveret.

Spor mig ikke-funktionen er slået fra som standard. Sådan slår du den til:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv.
  3. Sæt flueben ud for Anmod websteder om ikke at spore dig.
    do not track fx42
  4. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Spor mig ikke-funktionen er slået fra som standard. Sådan slår du den til:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv.
  3. Klik på håndtere dine indstillinger for Spor mig ikke.
  4. Sæt flueben ud for Brug Spor mig ikke.
    do not track fx46
  5. Klik på knappen OK.
  6. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Spor mig ikke-funktionen er slået fra som standard undtagen i privat browsing, hvor den altid er slået til. Sådan slår du den til:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv.
  3. Klik på håndtere dine indstillinger for Spor mig ikke.
  4. Sæt flueben ud for Brug altid Spor mig ikke.
    Fx49Privacy-DoNotTrack
  5. Klik på knappen OK.
  6. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed.
  3. Find afsnittet Beskyttelse mod sporing.
    Fx56Privacy&Security-DoNotTrack
  4. Vælg indstillingen Altid.
  5. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.