Sådan fjernes Babylon fra værktøjslinjen, som startside og som søgetjeneste

Oversættelsesprogrammet Babylon tilføjer en værktøjslinje og andre tilføjelser til browsere. Den ændrer også Firefox' indstillinger som fx din startside og søgetjeneste. Ændringerne er lavet på en sådan måde, at de kan være svære at opdage og føre tilbage til deres oprindelige tilstand. Denne artikel forklarer, hvordan Babylon fjernes helt, og hvordan du ændrer Firefox' indstillinger tilbage til normal tilstand.

Bemærk: Denne artikel gælder kun for Windows og Mac OS X. Vælg Windows eller Mac OS X fra rullemenuen foroven for at se vejledningen.
Vigtigt: Trinnene i denne artikel inkluderer brugen af funktionen Nulstil Firefox, som er tilgængelig i den seneste version af Firefox. Vi anbefaler, at du henter og installerer den seneste version af Firefox fra http://mozilla.org/firefox, inden du fortsætter (læs artiklen Installation af Firefox i Windows for detaljer)(læs artiklen Installation af Firefox på en Mac for detaljer).

1. Afinstallér programmet Babylon

1. Klik på Start-menuen og vælg Kontrolpanel. Vinduet Kontrolpanel vil blive åbnet.
    Control Panel - WinXP
  2. Klik på Tilføj eller fjern programmer i vinduet Kontrolpanel. Vinduet Tilføj eller fjern programmer vil blive åbnet.
  3. Vælg Babylon fra listen med installerede programmer.
  4. Klik på knappen Fjern til højre for Babylon for at begynde afinstallationen.

Remove Babylon - WinXP
  5. Klik på knappen Uninstall i Babylons afinstalleringsguide, og følg anvisningerne på skærmen.

Uninstall Babylon
  6. Gentag trinnene for at fjerne andre Babylon-relaterede programmer, du måske har installeret, såsom Babylon Toolbar, Browser Manager eller Browser Protection.
  1. Klik på Start-menuen og vælg Kontrolpanel. Vinduet Kontrolpanel vil blive åbnet.
    Control Panel - Win7
  2. Klik på linket Fjern et program under afsnittet Programmer i vinduet Kontrolpanel.

Uninstall a program - Win7
  3. Markér Babylon på listen med installerede programmer.
  4. Klik på knappen Fjern øverst på listen for at begynde afinstallationen.

Remove Babylon - Win7
  5. Klik på knappen Uninstall i Babylons afinstalleringsguide, og følg anvisningerne på skærmen.

Uninstall Babylon
  6. Gentag trinnene for at fjerne andre Babylon-relaterede programmer, du måske har installeret, såsom Babylon Toolbar, Browser Manager eller Browser Protection.
  1. Klik på flisen Skrivebord på startskærmen. Skrivebordsvisning vil blive åbnet.
  2. Hold markøren i nederst højre hjørne for at få adgang til amuletterne.
  3. Vælg Kontrolpanel fra amuletten Indstillinger. Vinduet Kontrolpanel vil blive åbnet.

Control Panel - Win8
  4. Klik på linket Fjern et program under afsnittet Programmer i vinduet Kontrolpanel.

Uninstall a program - Win7
  5. Vælg Babylon fra listen med installerede programmer.
  6. Klik på knappen Uninstall øverst på listen for at begynde afinstallationen.

Remove Babylon - Win7
  7. Klik på Uninstall i Babylons afinstalleringsguide, og følg anvisningerne på skærmen.

Uninstall Babylon
  8. Gentag trinnene for at fjerne andre Babylon-relaterede programmer, du måske har installeret, såsom Babylon Toolbar, Browser Manager eller Browser Protection.
  1. Klik på Finder-ikonet i dokken. Hjemmemappen vil blive åbnet (som regel navnet på din Mac-brugerkonto). Klik på mappen Programmer i venstre side af vinduet for at åbne den.
  2. Find Babylon i mappen Programmer, og træk den til Papirkurv.
  3. Klik og hold på Papirkurv-ikonet, og vælg Tøm Papirkurv fra menuen for at slette Babylon.

Programmet er nu afinstalleret. Du kan nu forsætte med at fjerne dets tilføjelser, ændrede indstillinger og andre spor.

2. Fjern tilføjelser og gendan din startside og søgetjeneste ved at nulstille Firefox

Funktionen Nulstil Firefox vil fjerne Babylons værktøjslinje fra Firefox og nulstille ændrede indstillinger. Funktionen vil bevare dine personlige data, men den vil gendanne alt andet til standardindstillingen.

1. Klik på knappen Fx89menuButton, klik på Hjælp, og klik så på Mere teknisk information.
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox…. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet, der åbnes. Firefox lukker ned for at nulstille sig selv.
  3. Når Firefox er færdig, vises et vindue med en liste over dine importerede informationer. Klik på knappen Afslut. Firefox åbnes.
  4. Vælg om Firefox skal gendanne alle vinduer og faneblade eller blot nogle af dem. Klik så på knappen Lad os komme i gang!.
Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i Firefox-vinduet Start Firefox i fejlsøgnings-tilstand?, hvis du ikke kan starte Firefox normalt. Du kan også foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil og overføre dine vigtige data til den nye profil.
Babylon vil nu være fjernet helt fra Firefox. Trinnene herunder vil hjælpe dig med at fjerne spor fra programmet fra din computer.

Lær mere om at nulstille Firefox i artiklen Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer.

Funktionen Genindlæs FirefoxNulstil Firefox vil fjerne Babylons værktøjslinje fra Firefox og nulstille ændrede indstillinger. Funktionen vil bevare dine personlige data, men den vil gendanne alt andet til standardindstillingen.

1. Klik på knappen Fx89menuButton, klik på Hjælp, og klik så på Mere teknisk information.
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox…. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet, der åbnes. Firefox lukker ned for at nulstille sig selv.
  3. Når Firefox er færdig, vises et vindue med en liste over dine importerede informationer. Klik på knappen Afslut. Firefox åbnes.
  4. Vælg om Firefox skal gendanne alle vinduer og faneblade eller blot nogle af dem. Klik så på knappen Lad os komme i gang!.
Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i Firefox-vinduet Start Firefox i fejlsøgnings-tilstand?, hvis du ikke kan starte Firefox normalt. Du kan også foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil og overføre dine vigtige data til den nye profil.
Babylon vil nu være fjernet helt fra Firefox. Trinnene herunder vil hjælpe dig med at fjerne spor fra programmet fra din computer. Læs mere om at nulstille Firefox i artiklen Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer.

3. Fjern tilføjelser fra dine andre browsere

Hvis du også bruger andre browsere, vil du måske også nulstille dem og fjerne Babylon-relaterede tilføjelser. De følgende artikler linker til eksterne support-websteder:

4. Søg efter malware på din computer

Når du har udført ovenstående trin, så søg efter malware på din computer. Læs afsnittet Hvordan slipper jeg af med malware? for nogle anbefalende programmer til fjernelse af malware.