Sådan indstiller du din startside

Vi viser dig, hvordan du automatisk får åbnet en hvilken som helst webside, når du starter Firefox eller klikker på Hjem-knappen Home Button 57.

Angiv eller skift startside

1. Åbn et faneblad med den webside, du vil have som startside.
  2. Træk fanebladet hen til Hjem-knappen Home Button 57 på værktøjslinjen og slip det. (Hjem-knappen findes som standard til venstre).
    Dragging Home Page 57set homepage 57Dragging Home Page 57 - Linux
  3. Klik på knappen Ja for at gøre websiden til din startside.

Angiv din startside i Firefox' indstillinger

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger. Klik på menuknappen Fx57Menu, og klik så på IndstillingerIndstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.

2. Klik på Generelt.

Fx57GeneralPanel-HomePage

• Standardindstillingen for Når Firefox starter er at vise din startside. Du kan også vælge, at Firefox skal vise en tom side eller vise dine vinduer og faneblade fra sidste gang.
  • Du kan angive flere websider som startside ved at åbne de ønskede websider i hvert sit faneblad og så klikke på knappen Anvend nuværende sider under Startside:.
  1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger. Klik på menuknappen Fx57Menu, og klik så på IndstillingerIndstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.

2. Klik på Hjem.
    Fx68HomePanel
  3. Klik på rullemenuen ved siden af Startside og nye vinduer, og vælg mellem at få vist Firefox-startside, din egne webadresser eller en tom side.

Angiv flere websider som startside

Du kan angive flere websider som startside ved at åbne de ønskede websider i hvert sit faneblad, vælge Tilpassede URL'er… i rullemenuen ud for Startside og nye vinduer, og så klikke på knappen Anvend nuværende sider.
Fx68HomePanel-CustomURLs

Nulstil startsiden

Sådan nulstiller du startsiden:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger. Klik på menuknappen Fx57Menu, og klik så på IndstillingerIndstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.

2. Klik på Generelt.
  3. Klik på knappen Gendan standard under Startside:.
  4. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Har du problemer?

Så har vi løsningerne: