Sådan indstiller du din startside

Vi viser dig, hvordan du automatisk får åbnet en hvilken som helst webside, når du starter Firefox eller klikker på Hjem-knappen Home Button 57 .

Angiv eller skift startside

1. Åbn et faneblad med den webside, du vil have som startside.
  2. Træk fanebladet hen til Hjem-knappen Home Button 57 på værktøjslinjen og slip det. (Hjem-knappen findes som standard til venstre).
    Dragging Home Page 57 set homepage 57 Dragging Home Page 57 - Linux
  3. Klik på knappen Ja for at gøre websiden til din startside.

Angiv din startside i Firefox' indstillinger

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.

Fx57GeneralPanel-HomePage

• Standardindstillingen for Når Firefox starter er at vise din startside. Du kan også vælge, at Firefox skal vise en tom side eller vise dine vinduer og faneblade fra sidste gang.
  • Du kan angive flere websider som startside ved at åbne de ønskede websider i hvert sit faneblad og så klikke på knappen Anvend nuværende sider under Startside:.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Hjem.
    Fx68HomePanel
  3. Klik på rullemenuen ved siden af Startside og nye vinduer, og vælg mellem at få vist Firefox-startside, din egne webadresser eller en tom side.

Angiv flere websider som startside

Du kan angive flere websider som startside ved at åbne de ønskede websider i hvert sit faneblad, vælge Tilpassede URL'er… i rullemenuen ud for Startside og nye vinduer, og så klikke på knappen Anvend nuværende sider.
Fx68HomePanel-CustomURLs

Nulstil startsiden

Sådan nulstiller du startsiden:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Klik på knappen Gendan standard under Startside:.
  4. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Har du problemer?

Så har vi løsningerne: