Sådan indstiller du din startside

Vi viser dig, hvordan du automatisk får åbnet en hvilken som helst webside, når du starter Firefox eller klikker på Hjem-knappen Home Button Home Button 57 .

Angiv eller skift startside

1. Åbn et faneblad med den webside, du vil have som startside.
  2. Træk fanebladet hen til Hjem-knappen Home Button på værktøjslinjen og slip det.
    Home Page 29 - WinXP Home Page 29 - Win8 Home Page 29 - Mac Home Page 29 - Linux
  3. Klik på knappen Ja for at gøre websiden til din startside.
  1. Åbn et faneblad med den webside, du vil have som startside.
  2. Træk fanebladet hen til Hjem-knappen Home Button 57 på værktøjslinjen og slip det. (Hjem-knappen findes som standard til venstre).
    Dragging Home Page 57 set homepage 57 Dragging Home Page 57 - Linux
  3. Klik på knappen Ja for at gøre websiden til din startside.

Angiv din startside i Firefox' indstillinger

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.

Fx52GeneralPanel-HomePage Fx56GeneralPanel-HomePage Fx57GeneralPanel-HomePage

• Standardindstillingen for Når Firefox starter er at vise din startside. Du kan også vælge fra rullemenuen, at Firefox skal vise en tom side eller vise dine vinduer og faneblade fra sidste gang.
  • Du kan angive flere websider som startside ved at åbne de ønskede websider i hvert sit faneblad og så klikke på knappen Anvend nuværende sider under Startside: under Startside:under Startside:.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Hjem.
  3. Klik på rullemenuen ved siden af Startside og nye vinduer, og vælg mellem at få vist Firefox-startside, din egne webadresser eller en tom side.

Nulstil startsiden

Sådan nulstiller du startsiden:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Klik på knappen Gendan standard i afsnittet Opstart under Startside: under Startside:under Startside:.
  4. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Har du problemer?

Så har vi løsningerne: