Video length and progress bar of viewed videos not visible on YouTube

Hi, I do not see length of videos on thumbnails any more, moreover progress bar that was visible on viewed videos is also not visible so I cannot tell what videos I've al… (read more)

Hi,

I do not see length of videos on thumbnails any more, moreover progress bar that was visible on viewed videos is also not visible so I cannot tell what videos I've already watched.

I have made some testing and it seems YouTube is showing video length when I am not signed in - progress bar is still not visible (but it seems to be obvious when I am signed out).

Running Firefox in safe mode is not helping. I am using latest Firefox 82.0.3 (64 bit)

I also have checked in Chrome and there it's working without any issues.

Have You seen such issue? Can it be latest update of Firefox?

BR Grzegorz

Asked by Grzech89 1 week ago

Last reply by Grzech89 6 days ago

Mac Big Sur update

I just upgraded to Big Sur 11.0.1 yesterday. Since doing that, none of my Firefox tab reload. When i upgraded, I was currently running Firefox 82.0.2. I downloaded Chr… (read more)

I just upgraded to Big Sur 11.0.1 yesterday. Since doing that, none of my Firefox tab reload. When i upgraded, I was currently running Firefox 82.0.2. I downloaded Chrome and it works fine, Safari as well. Today, I just now dowloaded Firefox 82.0.3 and I am running into the same issue. I have never seen this before and not sure what to do in order to get firefox to work. Any ideas?

Asked by jyanni 1 week ago

Last reply by jyanni 6 days ago

Some google features work only on private windows

Hello, it's been a few days since I noticed that google's "in-applets" don't work properly. In example, the answers that are built in to the results page ("People also as… (read more)

Hello, it's been a few days since I noticed that google's "in-applets" don't work properly. In example, the answers that are built in to the results page ("People also ask") can't be expanded, results for shopping searches at the top of the page can't be scrolled, business info has issues etc.

I deleted all my cache and cookies, disabled all my add ons, restarted in "safe mode" (add ons disabled), yet all the above work only on a private window (or with firefox when started to a different profile).

Any clue what can be the issue?

Thanks

Asked by theherod 1 week ago

Last reply by theherod 6 days ago

Open Link In New Tab - PDF Files

Hi, PDF File handling has recently changed - For the worse for me and it's become really frustrating. When I right click a PDF file link and select "open link in new tab"… (read more)

Hi, PDF File handling has recently changed - For the worse for me and it's become really frustrating.

When I right click a PDF file link and select "open link in new tab", why does Firefox then ask me how I want to treat the file? I just asked it to open the file in a new tab, so it should be obvious what I want to do - asking again is illogical.

Not only that, before the file handling dialog box, it opens a new tab next to the tab I'm in and then closes it when the dialog box appears - When I select the unnecessary "open in Firefox" (I just asked it to open in a new tab), it now creates a new tab at the END of my tabs and steals focus.

I also get the file handling dialog box when I ask to "save link as", when logically I should just get the save location dialog box.

How do I get the old behaviour back?

Thanks folks

Asked by clive15 1 month ago

Last reply by clive15 6 days ago

How to set Enhanced Tracking Strict as default but Standard for specific sites?

Firefox 80.0.1 64-bit; Windows 10 Pro When Enhanced Tracking is Strict some websites lose functionality. The only options seem to be. Disable Enhanced Tracking for th… (read more)

Firefox 80.0.1 64-bit; Windows 10 Pro

When Enhanced Tracking is Strict some websites lose functionality.

The only options seem to be.

    Disable Enhanced Tracking for that site

or Set Enhanced Tracking to Standard or Custom for all sites

So far, the frequented websites all seem to work with Strict except one and, for it, I would like to have it set to Standard rather than none.

If I am correct, let me know. if wrong, either direct me to instructions or just tell me. Yes, I have looked.

Thanks!

PS. My current option, for that one website, is to run Firefox in a separate Sandbox and set all websites to Standard.

Asked by ExpertN0vice 2 months ago

Last reply by ExpertN0vice 6 days ago

YouTube does not work properly when logged

Hello, I have problem with YouTube. When I am clicking "Share" button I got screen with infinite loading. The same issue happens when I want to open menu by clicking on m… (read more)

Hello, I have problem with YouTube. When I am clicking "Share" button I got screen with infinite loading. The same issue happens when I want to open menu by clicking on my avatar. On dev console I am getting a POST error: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Status/401

I tried to: - clean Google/youtube cookies and stored cache; - clean then all cookies; - relaunch Firefox with all addons disabled; - enter via private mode with/without addons; - flush dns on dev console; - disable completely antivirus; - change DNS.

What is interesting, that problem happens only when I am logged in to my Google (YouTube) account and only on Firefox. Even on private mode it works until I do not log in to my account.

I would be very grateful for help.

Asked by Kamil 1 week ago

Last reply by Kamil 6 days ago

NOt the default browser

I have a Ubuntu linux workstation running the latest version of FF 82.02 as of Nov-9-2020 and when I start the browser up it states that FF is not the default browser wou… (read more)

I have a Ubuntu linux workstation running the latest version of FF 82.02 as of Nov-9-2020 and when I start the browser up it states that FF is not the default browser would you like to make FF the default. I have removed all browsers and this message continues to appear at start up. Can anyone explain why?

Asked by Mace2 2 weeks ago

Last reply by Mace2 5 days ago

Firefox Browser crashes

The browser crashes about every two or three days. I have enabled all four boxes in preferences (Priv & Sec settings) but the crash reporter does not appear. Is there… (read more)

The browser crashes about every two or three days. I have enabled all four boxes in preferences (Priv & Sec settings) but the crash reporter does not appear. Is there anywhere in the Fedora Linux system where I can get some info about why this keep happening?

Asked by scmarshall999 2 weeks ago

Last reply by scmarshall999 5 days ago

Some text is covered with black diamonds and question marks

On FoxNews.com, some articles include a section at the bottom for user comments. First-level comments frequently receive additional second- and third-level comments. Fir… (read more)

On FoxNews.com, some articles include a section at the bottom for user comments. First-level comments frequently receive additional second- and third-level comments.

First-level comments are working fine, but lower-level comments are partially obliterated with a string of black diamonds with question marks �?U��N�@?�.

This is not an issue when I use Safari, but it is on Firefox.

Asked by Prentice3 1 week ago

Last reply by Prentice3 5 days ago

Passwords out of sync between FF 78 ESR and 82+

Hello, I'm using Firefox for Mac on several machines. Some of them run 78.4.1 esr and others are on the newest FF 82. Passwords and history are set to sync. I created a n… (read more)

Hello,

I'm using Firefox for Mac on several machines. Some of them run 78.4.1 esr and others are on the newest FF 82. Passwords and history are set to sync. I created a new login item in 78.4.1 esr however I don't see it in FF 82 which is reflected in the logins count: it's 92 in FF 78.4.1 esr while it's 91 in FF 82. FF 78 ESR doesn't use system proxy but its own. In the "Manage Devices" section it shows all my devices with every FF counterpart and the correct date and time last active.

Asked by scrutinizer1 1 week ago

Last reply by scrutinizer1 5 days ago

Inconsistent HTTPS

I have a website with SSL. When I open it by simply www.sitename, FF automatically uses https and extends this to all sub-pages. When I open sub-pages directly, i.e. www.… (read more)

I have a website with SSL. When I open it by simply www.sitename, FF automatically uses https and extends this to all sub-pages. When I open sub-pages directly, i.e. www.sitename/pagename, FF uses http and shows the insecure icon. If I open sub-pages with https://sitename/pagename, FF shows them as secure. Chrome and Edge automatically use https for sub-pages opened directly by www.sitename/pagename. Why is FF inconsistent in this way?

Asked by davidm1 2 months ago

Last reply by davidm1 5 days ago

Firefox Crashing, trying to find out why

Hi there, first time posting. I have Firefox 82.0.3 64-bit and I am on Windows 10. The only add-ons I have are Ublock Origin and Adblocker. This morning I was having some… (read more)

Hi there, first time posting. I have Firefox 82.0.3 64-bit and I am on Windows 10. The only add-ons I have are Ublock Origin and Adblocker.

This morning I was having some internet trouble and it turns out my ISP needs to send someone out to my house to fix it. While my internet was going in and out, Firefox seemed very sensitive to this because it would continue to crash.

I was wondering if your internet connection going in and out can cause Firefox to crash (I need to the end the process because it is unresponsive type of crashing). I don't usually have any problems with Firefox and just wanted to ask.

Thanks.

Asked by Dr.Strange 1 week ago

Last reply by Dr.Strange 4 days ago

Paint issues with 82.0.3

I updated from 81.something to 82.0.3, 64-bit I'm on Windows 10-64 Since the update I get painting glitches: whole block are painted black. See attached image: the black … (read more)

I updated from 81.something to 82.0.3, 64-bit I'm on Windows 10-64 Since the update I get painting glitches: whole block are painted black. See attached image: the black (partially transparent) sqaures on the left en top of the screen when I opened GMail.

Asked by bartjunk64 2 weeks ago

Last reply by bartjunk64 3 days ago

Position: static print problem

Hi All, My web pages have 4 basic sections, Header, Menu, Content and Footer. In the print media query position static is used. I understand that should make them print… (read more)

Hi All,

My web pages have 4 basic sections, Header, Menu, Content and Footer. In the print media query position static is used. I understand that should make them print in order. All browser had this messed up for many years but I'm sure Firefox had this fixed for awhile. In version 82.0.3 this is messed up again, footer prints at the top of 1st page.

Is this a printing bug? Or, do I misunderstand position static?

Why can't it print as shown on screen, What you see is what you get?


Thank you for any help,

Charles

Asked by CharlesEF 1 week ago

Last reply by CharlesEF 2 days ago

pkcs11 "unable to add module", spanish dni

Some time a go I've configured access to the smart card in the Spanish id card in Firefox, and it work. But I'm recently trying to use again and it doesn't. I'm in a Debi… (read more)

Some time a go I've configured access to the smart card in the Spanish id card in Firefox, and it work. But I'm recently trying to use again and it doesn't.

I'm in a Debian 10 with the libpkcs11-dnie installed (with its dependencies) and I've set it up in a firefox-beta. Is where I've added months a go the module (/usr/lib/libpkcs11-dnie.so), then I had logged in and saw the certificate in "Your Certificates".

Since then many updates came but I didn't need again to use this card. I'm trying it now that firefox-beta is 82.0 and the "log in" button is never enabled.

When I've tried with another firefox, for example the esr (78.3.0esr) coming with debian, I have to add this module as it wasn't there. I've clicked "Load" and fill the form with "module name" and "module filename" (the same file that I've mention before) and when I click 'ok', I receive an alert "Unable to add module". Same experience with firefox-stable (81.0.2) and with firefox-devel (82.0b9).

I don't even know if the issue comes from firefox. Is there a way to debug further the origin of this alert message or why this is not being recognized by the application?

Thanks

Asked by srgblnch 1 month ago

Last reply by srgblnch 2 days ago

hello I have a question about cookies and cache

Hello all I have a site that I log into to manage different things and everytime I go the help section it asks me to relogin. I contacted the support for this site and t… (read more)

Hello all I have a site that I log into to manage different things and everytime I go the help section it asks me to relogin. I contacted the support for this site and they say it is a problem of cookies or cache. However, even after I have wiped the cookies and delete the navigation history, I cannot log in.

Is there a magic way to clean cache and cookies, thank you

Kimbert

ps when joiningdata

found this "safeMode": false,

   "supportURL": "https://support.mozilla.org/1/firefox/81.0/Linux/en-US/",
   "numTotalWindows": 1,
   "numRemoteWindows": 1,
   "remoteAutoStart": true,
   "autoStartStatus": 1,
   "policiesStatus": 0,
   "keyLocationServiceGoogleFound": true,
   "keySafebrowsingGoogleFound": true,
   "keyMozillaFound": false 

??? what is this 'remote'!!!

Asked by Kimbert 1 month ago

Last reply by Kimbert 1 day ago

Firefox Scroll bug

There appears to be a bug in Firefox when I use this website, https://www.ourguide.com.au/tv_guide.php?r=melbourne&w=now When you scroll down, the headings move right… (read more)

There appears to be a bug in Firefox when I use this website, https://www.ourguide.com.au/tv_guide.php?r=melbourne&w=now

When you scroll down, the headings move right and show above the wrong information, see attached screen shots.

If you use this website on Chrome, you don't get the scroll issue so I think it is either a Firefox bug or something that needs changing in my Firefox settings.

I am running Firefox 77.0.1 (64-bit).

Any help would be appreciated, thanks.

Asked by Hawkeye 5 months ago

Last reply by Hawkeye 15 hours ago

Firefox takes over 30 seconds to load a tab that I've already opened and seen before

Firefox takes over 30 seconds to load a tab that I've already opened and seen before. I mean tabs that have already displayed some content, I switch to a tab, then go ba… (read more)

Firefox takes over 30 seconds to load a tab that I've already opened and seen before.

I mean tabs that have already displayed some content, I switch to a tab, then go back to the tab I was previously on, and it takes over 30 seconds to load, sometimes over 3 minutes. This is making firefox unusable.

And because it doesn't happen all the time, it's not very reproducible for me, but it happens often. Is there a way to fix this?

Asked by desbest 1 month ago

Last reply by desbest 13 hours ago