• Solved

XULRunner Error: Could not determine any profile running in backgroundtask mode!

The last couple of weeks I have this pop up interrupt my screen quite often several times in a row. I have searched every article online that is remotely similar to th… (read more)

The last couple of weeks I have this pop up interrupt my screen quite often several times in a row.


I have searched every article online that is remotely similar to this problem and none of the solutions have  worked. 

Any ideas on what I can do to stop this annoyance?

Asked by gpsd3208 1 week ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 week ago

  • Solved

Google Sheets - Scrolling Issue

As of today, I am unable to scroll with my mouse in google sheets. The scroll bar on the right disappears and I'm taken to the bottom of the spreadsheet and can't scroll … (read more)

As of today, I am unable to scroll with my mouse in google sheets. The scroll bar on the right disappears and I'm taken to the bottom of the spreadsheet and can't scroll back up. I have to use CTRL+Home and then the arrow keys to go down the rows. This appears to be only on Firefox. I tried a different browser and it worked fine.

Asked by Maria Quetell 1 month ago

Answered by Sean Thomas 3 weeks ago

  • Solved

Gmail endless login loop (but only in Firefox)

Hi I've been having an issue logging into Gmail using Firefox. I've used both Gmail and Firefox for years and have never had a problem, but I now get stuck in an endless… (read more)

Hi

I've been having an issue logging into Gmail using Firefox. I've used both Gmail and Firefox for years and have never had a problem, but I now get stuck in an endless loop on the Gmail login page. I select my account, enter my password, then get sent back to the account selection page.

The problem seems to be relating to me trying to link two Gmail addresses so that mail from one is forwarded to the other. I set up one account this way without any issue, but when I went to do it with a different account, I got an error code. After that, I was logged out of Gmail in Firefox and haven't been able to log back in.

Things I've tried so far:

  • Using a different browser. I can log in without issues in Chrome.
  • Logging in with a different method. Neither my password nor my passkey work.
  • Logging in with a different Gmail account. All of my accounts seem to be stuck in this way.
  • Disabling all my extensions. This doesn't help.
  • Clearing Firefox's cache. No luck here.
  • Restarting Firefox and restarting my PC. Turning it off and on again doesn't fix it.
  • Contacting Google support. They said they think it's a browser issue as I don't have any problems using Chrome.
  • Using Firefox's private browsing mode. This does work and I can log in to Gmail. However, I don't know exactly what the problem is because I've disabled all my extensions and cleared the cache in regular browsing mode and still can't log in that way.

So I have a partial solution (using Firefox's private browsing mode) but it's not a long-term fix. What else can I try? Has anyone else seen this problem before and been able to fix it?

Asked by alexblake2 22 hours ago

Answered by zeroknight 22 hours ago

  • Solved

Why is my firefox hompage so negative?

Hi, I am aware I can change my homepage and will do so. But I just wanted to share how terrible the firefox homepage is. I am just shown an array of negative stories as … (read more)

Hi,

I am aware I can change my homepage and will do so. But I just wanted to share how terrible the firefox homepage is. I am just shown an array of negative stories as soon as I open mozilla firefox.

Asked by Joshua Daly 1 day ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 day ago

  • Solved

Some add-ons not working after newest update

After the latest update (124.0.2), two of my add-ons (Tapermonkey and Youtube Redux) are not working, even though Firefox says they're enabled, and it is giving no indica… (read more)

After the latest update (124.0.2), two of my add-ons (Tapermonkey and Youtube Redux) are not working, even though Firefox says they're enabled, and it is giving no indication that the add-ons aren't working, no pop-ups to enable some permission for these extensions. Both of them reformat the layout of websites to make them more usable, and using sites without them is basically impossible for me. I have tried:

  • Restarting Firefox
  • Disabling the add-ons, refreshing, enabling the add-ons, and refreshing again
  • Checking for add-on updates (everything is updated)
  • Deleting and reinstalling the add-ons
  • Restarting my computer
  • Checking the permissions in the extension menu
  • Turning off all other extensions except for one of the ones with issues
  • Reading through the FAQs and help pages and following the instructions on some of them

Nothing has worked. Every time I reload one of the sites affected by this to check if it's finally worked, the site takes a very long time to load. Since these add-ons are for different websites and both aren't working, I know that the problem is not with the sites themselves. Thank you.

Asked by quality_penguins 1 day ago

Answered by zeroknight 1 day ago

  • Solved

Synced passwords and bookmarks not showing up in new install

I had to reinstall windows 10, and then Firefox on my computer, after logging into Firefox on this fresh install (had to reset password), my saved passwords and bookmarks… (read more)

I had to reinstall windows 10, and then Firefox on my computer, after logging into Firefox on this fresh install (had to reset password), my saved passwords and bookmarks are not there. They still exist on my phone, and my phone is now asking for the new password to start syncing again. If I log in on my phone, will it sync the passwords there to my computer? I am worried syncing will cause the ones on my phone to disappear. Is there any way to export my passwords/bookmarks on the phone(android) to file? As a backup just in case. I logged in on an old computer thinking it would sync, even if it was out of date, but now it also shows 0 passwords saved.

Asked by lilly1481 3 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • Solved

memory-report.json contains hundreds of unwanted websites

I go to about:memory > Save memory reports - Measure and save and then view the output, a report called memory-report.json. In this report I see approximately 30 bloc… (read more)

I go to about:memory > Save memory reports - Measure and save and then view the output, a report called memory-report.json.

In this report I see approximately 30 blocks of text, each of which contains approximately 50 to 100 website URLs. Several blocks contain only porn URLs. I have viewed porn, but only in Google Images; I don't visit the websites.

Why is this information being stored by Firefox?

Note: my Firefox is set to Delete cookies and site data when Firefox is closed. However, even after closing and opening Firefox, all the information is still in the report.

A sample of two of these blocks of text is attached.

Asked by EM8 3 days ago

Answered by zeroknight 3 days ago

  • Solved

Cloudflare Verify you are human looping

I have been experiencing a problem with Cloudflare specifically on one site (character.ai) and when the verify you are human pops up. It takes me in a seemingly infinite … (read more)

I have been experiencing a problem with Cloudflare specifically on one site (character.ai) and when the verify you are human pops up. It takes me in a seemingly infinite loop. On the Cloudflare community site they say it could be because of things like adblock but even without any adblock or anything of the sort on it does the same thing. Sadly Cloudflare community doesn't support being used on Firefox. So maybe they don't support being used on Firefox in general? I have contacted the actual websites support but they don't seem to even read submitted inquiries because I never hear anything back from them except the automated message they received it. It is now preventing me from using certain things in general which as before it wasn't that big of a deal but recently they changed the site layout and still allowed you to use the old layout but the verification blocks you from using the old layout. The first one is one from a couple of weeks ago when it only effected me trying to open things in a separate tab and the second one is the newer one which prevents me from accessing the old layout. I'm not sure what to do about it since nothing I specifically could do to solve it has helped. I have opted into sharing data under troubleshooting IDK how well that'll help.

Asked by Lilynette 3 weeks ago

Answered by Lilynette 2 weeks ago

  • Solved

On Firefox 124.0.2, when I click a download link, Firefox doesn't download the file.

On Firefox 124.0.2 (on Ubuntu 22.04.4 LTS), when I click a download link on a web page, Firefox doesn't download the file. I tried disabling all add-ons, but that did no… (read more)

On Firefox 124.0.2 (on Ubuntu 22.04.4 LTS), when I click a download link on a web page, Firefox doesn't download the file. I tried disabling all add-ons, but that did nothing. However, I found that when I deselect "Ask you where to save the files" in the browser's Settings and then click the link, it downloads the file to my Downloads folder. Can someone please point me in the right direction to find a solution for this?

Asked by neutronJK 2 days ago

Answered by zeroknight 2 days ago

  • Solved

Firefox 124.0.2 and YouTube Video Comments

About 1 week ago Firefox with Windows 11 stopped displaying YouTube video comments. I've tried other browsers and I can see the comments. I only have 6 extensions and ha… (read more)

About 1 week ago Firefox with Windows 11 stopped displaying YouTube video comments. I've tried other browsers and I can see the comments.

I only have 6 extensions and have disabled all of them and still have the problem. With Firefox in safe mode the problem goes away and I can see the comments. I've cleared the Firefox cache and hardware acceleration is off. I have the standard themes and using the default system theme-auto.

Any suggestions on how to resolve this problem? Thank you.

Asked by dpjasany 3 days ago

Answered by dpjasany 2 days ago

  • Solved

disable tab detaching (tear-off) when dragging down

When i click on a tab, if I am not perfectly steady at the time of the click, Firefox opens the tab in a new windows. It happens several times a day, it's quite annoying.… (read more)

When i click on a tab, if I am not perfectly steady at the time of the click, Firefox opens the tab in a new windows. It happens several times a day, it's quite annoying. Searching for solutions in the support page, I've found that there was an add-on to disable this function, but now it's not available anymore. Is there a solution in 2024?

Asked by odioidentisti 2 days ago

Answered by zeroknight 2 days ago

  • Solved

Cookies / settines = 793mb - nothing shows in manage data

Hi, Firstly I apologize because I'm not very tech savvy. My firefox browser has been taking ages to load. I've tried various 'fixes' over the last week or so and they do… (read more)

Hi, Firstly I apologize because I'm not very tech savvy. My firefox browser has been taking ages to load. I've tried various 'fixes' over the last week or so and they don't work for long. I'm going down the 'try this' list and am at the 'clear junk in manage data' suggestion. Someone else had success with getting rid of a load of youtube saved junk. I'm in the Cookie and Site Data area, it says it's using 793mb of disc space yet when I tap on 'manage data' to try and clear stuff that area shows up as empty. I've searched but can't locate how to fix this issue. Or I might be missing something completely obvious. :/

My memory, and health, is not great so if possible I really don't want to resort to clearing everything and having to re-add log ins etc.

Does anyone know how to fix this please?

Thank you!

Asked by blake.wolfe 4 days ago

Answered by b_georgestefan 3 days ago

  • Solved

Unable to sign into 7plus.com.au website

I am unable to sign into the 7plus.com.au website. I have tried creating a new profile in Firefox (firefox.exe -p) but I have the same issues when using the new profile.… (read more)

I am unable to sign into the 7plus.com.au website.

I have tried creating a new profile in Firefox (firefox.exe -p) but I have the same issues when using the new profile.

When I go to the website, the 'sign in' button does not respond, nor does the 'Register' button. When I click on the 'Connect your TV' button and enter my credentials, I receive an error message:

Failed to sign in. Please try again later (error -1)

I do not have these issues if I use another browser, so this leads me to believe that Firefox may be the issue.

I realize the website developers may also be at fault here, but it seems odd that other browsers work, but Firefox does not.

If anyone can offer any help or advice, I am all ears, thanks.

Asked by trumpy81 3 days ago

Answered by zeroknight 3 days ago

  • Solved

Current upgrade version is broken - how can I revert to prior version?

Just now upgraded to Firefox 124.0.2 on Windows 10 - I am not sure what the problem is, but every website (excite Mozilla) is now labelled as "unsafe" by Malwarebytes, a… (read more)

Just now upgraded to Firefox 124.0.2 on Windows 10 - I am not sure what the problem is, but every website (excite Mozilla) is now labelled as "unsafe" by Malwarebytes, and I can no longer log into Gmail using Firefox (other browsers work fine.) How can I revert to a prior version? I could reinstall from a prior version using a old download, but then I lose all my bookmarks, etc.

Asked by rtrapasso 4 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • Solved

Toolbar Font Size Suddenly Changed

I went to open a new tab today and suddenly the font or scaling on my menu bar got way bigger. It's extremely annoying, and I can't find any way to re-scale it, as all th… (read more)

I went to open a new tab today and suddenly the font or scaling on my menu bar got way bigger. It's extremely annoying, and I can't find any way to re-scale it, as all the zoom or font settings seem to affect only web pages, or the scaling of the entire browser window, including content. All the content in a browser window is fine, its ONLY the menu bar. I wonder if I hit a hotkey by accident when trying to open my tab (I used CTRL+T, but it's possible I accidentally hit another key instead or in addition to) but it's driving me up the wall.

Asked by GodsGameFreak 3 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • Solved

Youtube appears blank

Hello For a few days now, every time I go to youtube the page appears almost completely blank (see screenshot). I've tried disabling all my extensions and go in troublesh… (read more)

Hello For a few days now, every time I go to youtube the page appears almost completely blank (see screenshot). I've tried disabling all my extensions and go in troubleshoot mode but it still does not work. When I try removing youtube storage from firefox settings "manage cookies and site data" and saving, data of the same size is still there when I open the storage manager again. The only thing that seems to work is going into a private window but since I have to keep signing in each time it is painful especially with google MFA. Please help.

Thank you

Asked by cperche06 4 days ago

Answered by zeroknight 4 days ago

  • Solved

Firefox keeps zooming in on web page

I'm not sure how this happened, but one of my firefox web pages keeps zooming in only on one website and the zoom refuses to reset no matter what I do. For reference thi… (read more)

I'm not sure how this happened, but one of my firefox web pages keeps zooming in only on one website and the zoom refuses to reset no matter what I do.

For reference this is wikipedia. Every time I load a wikipedia page it loads zoomed in to 210%, which I will then have to reset to 100% in order to read the page properly. If I for some reason click on a link on the wikipedia page that goes to another wikipedia page, the zoom will reset again to 210%, which I will then need to reset once again. This happens also whenever I switch from the wikipedia tab to another tab and then switch back again. I do have an addon that changes wikipedia slightly (the Wikipedia Vector Skin addon) but disabling this addon doesn't fix the issue.

I went into about:config several times already and changed different settings to try and make it stop, but nothing so far has worked. I've tried resetting layout.css.devPixelsPerPx to 1.0 and back again to -1.0 and it makes no difference. I also tried changing browser.zoom.full to false and it keeps happening. Changing browser.zoom.siteSpecific to false does fix the issue, however it also resets the zoom I have on other websites that I want to keep, so it's not an ideal fix. I also cleared all my cache and cookies and it changed nothing.

Does anyone have any idea on why this keeps happening only with wikipedia, and how I can get this to stop happening? I assume there must be some internal setting that would need to be reset in order to fix this, but I don't know how to do it or where I would even go.

Asked by Lt. Soul 5 days ago

Answered by zeroknight 5 days ago

  • Solved

All Menu text on websites changed to random colors

All the menu text colors on all sites suddenly changed from black to all sorts of random colors. On Amazon, for instance, the menu text changed to a shadowed blue which i… (read more)

All the menu text colors on all sites suddenly changed from black to all sorts of random colors. On Amazon, for instance, the menu text changed to a shadowed blue which is impossible to read: see attached image. Similarly, duckduckgo changed to a rainbow of colors and no amount of customization on its settings changes the colors back to black. In order to make the Amazon menus legible I had go to color setting on Firefox and change them to always use the system settings. This eliminated the shadowing, but the text remains blue, even though I changed everything to black. Changing themes to dark or installing new themes changes Firefox but makes no difference to any site like Amazon.

I did try running the browser in safe mode and it changed the menu text color back to black, but returning to normal mode produces the same errors. Not even restoring my PC to an earlier saved session made any difference.

What is going on??

Asked by aalles1 1 week ago

Answered by aalles1 4 days ago