• Solved
  • Locked

Cannot access Ralph's coupons

I cannot access grocery coupons from Ralphs Market. When I try, I receive the message: Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.ralphs.com… (read more)

I cannot access grocery coupons from Ralphs Market. When I try, I receive the message: Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.ralphs.com. The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem.

Asked by stjjm23 4 days ago

Answered by cor-el 4 days ago

  • Solved

Persistent problem with Thunderbird not responding

For months I was experiencing the problem of "Thunderbird not responding" occasionally. It was a short duration issue (a few seconds to a minute). I reinstalled Thunder… (read more)

For months I was experiencing the problem of "Thunderbird not responding" occasionally. It was a short duration issue (a few seconds to a minute). I reinstalled Thunderbird several times without success. I read almost every comment available online about this problem and I tried many ideas and recommendations I found without success. Most recently the problem became so serious that it was not a nuisance any longer. It was nearly impossble to work waiting for minutes to open an email or to continue typing while preparing a message and being interrupted by the problem I am describing. I ran Thunderbird in safe mode and determined that none of the add-ons is causing the problem. I turned the firewall OFF and determined that firewall was not causing the problem. I then decided to run Thunderbird in Offline mode and found that the program works normally. Then while in Offline mode I decided to download more messages and the program asked me if I wanted to switch to the Online mode. I said yes. New emails were downloaded and without going back to the Offline mode I was able to work normally without any occurrence of the "Thunderbird not responding" problem. I have been using this workaround for several days now. I download a number of eamails. I try working in Online mode and I cannot do it. I switch to Offline and work fine. I switch back to Online mode and I don't see the problem any longer for the whole day. Do you have any idea as to the origin of my proble? I am running Thunderbird 115.10.2 64 bit on Windows 11. I had the problem originally using Lenovo T490s and more recenlt Lenovo X1 Yoga

Asked by savvides48 1 month ago

Answered by savvides48 1 month ago

  • Solved

Cannot locate Thunderbird profile folder on Windows 11

I'm trying to move Thunderbird to a new PC. Both PC's are running Windows 11. I've followed the instructions for locating my profile. According to "Troubleshooting Inf… (read more)

I'm trying to move Thunderbird to a new PC. Both PC's are running Windows 11. I've followed the instructions for locating my profile. According to "Troubleshooting Information" my profile is supposed to be located at "C:\Users\photo\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\k6i7koof.default-release\Mail\Local Folders". When I click on the "Open Folder" button, I receive an error message that the folder does not exist. When I try navigating to the folder manually, I can not find a "Thunderbird" folder under "AppData\Roaming". I've selected "Show Hidden Files/Folders" under Windows Explorer. I know my profile exists because I can access a set of Local Folders when I'm in Thunderbird. I'd really like to move those folders over to my new PC. Any help to find the profile folder will be much appreciated.

Asked by Larry (Nibimocs) 2 months ago

Answered by Larry (Nibimocs) 2 months ago

  • Solved

Error code 400? Cannot connect

Hi, I cannot get my outgoing connection to work. I have had message that said my incoming was ok but I cannot see any incoming mail, (TB locks up and says do not retry or… (read more)

Hi, I cannot get my outgoing connection to work. I have had message that said my incoming was ok but I cannot see any incoming mail, (TB locks up and says do not retry or the like). I have deleted TB and re-installed Ver. 115.8.1 (64 bit). I am using Win 10 on an older desktop. I have no difficulty getting and sending using Google mail account, I can log in and out without any problem. After a new TB install I enter my Name, my email address and Google password. Remember password is checked. I select POP, (a few times imap), incoming says pop3 SSL/TLS and POP.gmail.com For outgoing it says SMTP SSL/TLS and smtp.gmail.com and user name is my Google email address. I click "continue". NEXT; I get the popup showing a busted robot says user name or password not correct. On occasions I have seen the system searching for a password. Ultimately it may say contact supplier or the like. I have been down for 6 weeks and want to get back to TB, help will be appreciated. Bill bill.geneau@gmail.com

Asked by Bill Geneau 3 months ago

Answered by david 3 months ago

  • Solved

Closed tabs not restoring

Hello, I closed my browser, expecting it to save my current tabs as it usually does. When I reopened it, the tabs were gone. They were important for me, and some of them … (read more)

Hello, I closed my browser, expecting it to save my current tabs as it usually does. When I reopened it, the tabs were gone. They were important for me, and some of them were pretty old so I can't find them in my history. I tried checking the "recently closed tabs" option, it didn't help. There was also no option to restore the previous session. Can you help me restore my lost tabs?

Asked by guynardia 2 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • Solved

400 error after I changed a password

Hi. I love Thunderbird! But I cannot use a Gmail account. It all started when I changed the underlying password for my Gmail account (for routine security). I changed th… (read more)

Hi. I love Thunderbird! But I cannot use a Gmail account.

It all started when I changed the underlying password for my Gmail account (for routine security). I changed the password too on my Thunderbird client for SMTP and IMAP.

But then it popped up with: https://accounts.google.com/v3/signin/identifier?app_domain=http://localhost& [etc]

it keeps giving me this message:

"400. That’s an error. The server cannot process the request because it is malformed. It should not be retried. That’s all we know."

I've tried to read online what's going on. I've deleted the account and tried to set up again, and closed Thunderbird. It keeps doing this. I've checked Google settings ... nothing untoward. It doesn't have a link to Thunderbird still.

What can I do?

Thanks, Dan

Asked by dan308 4 weeks ago

Answered by david 3 weeks ago

  • Solved

Incredible slow download speeds with 999Mbps connection (below 15Mbps)

Just recently Firefox seems to have its downloads capped at 15-16 meg speedtests show the full 1Gig speed OPERA AND EDGE both download at the full 999 megs but firefox … (read more)

Just recently Firefox seems to have its downloads capped at 15-16 meg speedtests show the full 1Gig speed OPERA AND EDGE both download at the full 999 megs but firefox has recently stopped downloading any faster then 19 meg

what in firefox could be causing this its not happening in any other browser.

Asked by firefox2776 1 month ago

Answered by firefox2776 1 month ago

  • Solved

How to unpin Google from search bar suggestions?

I'm trying to move away from using Google, so I swapped to Duckduckgo and removed Google as a default search. However, "Search with Google" is still appearing in my searc… (read more)

I'm trying to move away from using Google, so I swapped to Duckduckgo and removed Google as a default search. However, "Search with Google" is still appearing in my search suggestions bar with a pin icon in the corner, and I can't figure out how to remove it. Does anyone know how to do this?

Asked by Cr4sh 3 weeks ago

Answered by cor-el 3 weeks ago

  • Solved

Waterfox Facebook Glitch

Hello, while using Waterfox, recently, while on Facebook, the time a post was made on any given page stopped being shown except for the most recent - newest - one. Per th… (read more)

Hello, while using Waterfox, recently, while on Facebook, the time a post was made on any given page stopped being shown except for the most recent - newest - one. Per the attached screenshots, the newest post shows that it was put up 26 mins before I got the screenshot, the post prior to that one does not show how long it's been since it was made. This is only in Waterfox. Not a problem with Firefox, Chrome or Edge. Waterfox is my browser of choice for all social media, so this is particularly problematic. Thanks for any help in resolving this.

~ Bruce in Hawai'i

Asked by Bruce Wheeler 3 weeks ago

Answered by jonzn4SUSE 3 weeks ago

  • Solved

Resetting Thunderbird after Cox.net e-mail has transitioned to Yahoo.com e-mail

Cox.net is transitioning from in-house e-mail to e-mail handled by Yahoo.com. Our cox.net addresses are supposed to (and apparently have) transitioned so that they still… (read more)

Cox.net is transitioning from in-house e-mail to e-mail handled by Yahoo.com. Our cox.net addresses are supposed to (and apparently have) transitioned so that they still work, but are processed through pop.mail.yahoo.com.

It is my turn to be transitioned and I have been successful in doing so to the extent that I can send and receive using my address(es) ...@cox.net through Yahoo web mail and on my Samsung phone. I have not, however, been successful in either sending or receiving mail using Thunderbird on my desktop.

I have been successfully using Thunderbird with POP settings for years with four different cox.net addresses. [I'm currently just trying to get two of them working -- unsuccessfully.]

I am using Windows 10 on a Dell desktop. I am using Thunderbird 115.9.0 (32 bit). I have reset the POP and SMTP settings as directed by Yahoo. One of the errors I receive is: "Error with Account .... Sending of password for ...@cox.net did not succeed. Mail server pop.mail.yahoo.com responded (SYS/TEMP) Server Error - Please try again later." It then asks me to retry or enter a new password. I have checked the passwords saved by Thunderbird and they are correct.

I suspect, that with all the Cox accounts being newly routed through Yahoo servers that I am not the only Thunderbird user experiencing this problem. Does anyone have any suggestions? Is it likely to help if I uninstall and reinstall Thunderbird? Would I loose all my mail, etc. if I did that? [I did the delete and add account in my phone and that was successful, but I wasn't concerned about losing mail there as it is all on my desktop.]

Thanks in advance. billb1111

Asked by billb1111 1 month ago

Answered by christ1 1 month ago

  • Solved

Windows taskbar doesn't unhide itself when firefox is maximised.

Automatically hide taskbar in desktop mode => Enabled Firefox => Maximised When cursor is moved to outer edge of screen, taskbar should unhide (Expected behaviour) … (read more)

Automatically hide taskbar in desktop mode => Enabled Firefox => Maximised When cursor is moved to outer edge of screen, taskbar should unhide (Expected behaviour) but in this case it remain hidden (Reality). Firefox along with all other spinoffs give same result. Chromium based browser works perfect, and taskbar automatically unhide itself.

As OLED screen have became common as monitor, Taskbar auto-hide is must. If this issue cann't be fixed I may have to change my primary browser which I used for almost 15 years.

Kindly, look into it. If Chromium can do it, why not Firefox.

Asked by idsks111 2 months ago

Answered by idsks111 2 months ago

  • Solved

Cloudflare Verify you are human looping

I have been experiencing a problem with Cloudflare specifically on one site (character.ai) and when the verify you are human pops up. It takes me in a seemingly infinite … (read more)

I have been experiencing a problem with Cloudflare specifically on one site (character.ai) and when the verify you are human pops up. It takes me in a seemingly infinite loop. On the Cloudflare community site they say it could be because of things like adblock but even without any adblock or anything of the sort on it does the same thing. Sadly Cloudflare community doesn't support being used on Firefox. So maybe they don't support being used on Firefox in general? I have contacted the actual websites support but they don't seem to even read submitted inquiries because I never hear anything back from them except the automated message they received it. It is now preventing me from using certain things in general which as before it wasn't that big of a deal but recently they changed the site layout and still allowed you to use the old layout but the verification blocks you from using the old layout. The first one is one from a couple of weeks ago when it only effected me trying to open things in a separate tab and the second one is the newer one which prevents me from accessing the old layout. I'm not sure what to do about it since nothing I specifically could do to solve it has helped. I have opted into sharing data under troubleshooting IDK how well that'll help.

Asked by Lilynette 2 months ago

Answered by Lilynette 2 months ago

  • Solved

Close down freezes

After updating to Thunderbird 115.10.0 (64-bit) the Exit freezes. I have to kill the app in Task manager every time I want to exit Thunderbird.

Asked by grac1 1 month ago

Answered by grac1 1 month ago

  • Solved

XULRunner Error: Could not determine any profile running in backgroundtask mode!

The last couple of weeks I have this pop up interrupt my screen quite often several times in a row. I have searched every article online that is remotely similar to th… (read more)

The last couple of weeks I have this pop up interrupt my screen quite often several times in a row.


I have searched every article online that is remotely similar to this problem and none of the solutions have  worked. 

Any ideas on what I can do to stop this annoyance?

Asked by gpsd3208 2 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 months ago

  • Solved

Files downloaded in Firefox Private Browsing are deleted automatically after closing the browser

I am facing issue while downloading files in Firefox Private Browsing. Whenever I download my PDF files, as soon as I close the browser window, the files also get deleted… (read more)

I am facing issue while downloading files in Firefox Private Browsing. Whenever I download my PDF files, as soon as I close the browser window, the files also get deleted automatically. What should I do to rectify this issue.

Asked by kashishjaggi16 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

  • Solved

I can't upload images on mobile

The upload photo button does nothing... on this page, on Reddit, Facebook too. I've tried clearing cache. I'm on latest android and firefox 124.2.0. I have standard secur… (read more)

The upload photo button does nothing... on this page, on Reddit, Facebook too. I've tried clearing cache. I'm on latest android and firefox 124.2.0. I have standard security enabled and permission is set to "Ask" for camera and storage. How do I make this work again?

Asked by sodapuddle 2 months ago

Answered by sodapuddle 2 months ago

  • Solved

firefox and ublock origin

When I open Firefox. Firefox Will NOT open any websites. If I disable ublock origin then enable again Firefox works but I get all the ADS. What I have to do is: Close fir… (read more)

When I open Firefox. Firefox Will NOT open any websites. If I disable ublock origin then enable again Firefox works but I get all the ADS. What I have to do is: Close firefox and restart Firefox but then I get this message "Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window." Sometimes I have to restart Firefox as many as 10 times before Firefox works. I got to the point where I stop after the second try and just switch to Brave browser.

Before: Firefox use 99%. Brave Use 1% Now: Firefox use 75%. Brave use 25%

Asked by mrlucky92022 3 months ago

Answered by zeroknight 3 months ago

  • Solved

Personal subfolders have disappeared

For many years, my wife and I have each used Thunderbird on our own computers. Several weeks ago, when my wife turned Thunderbird on, a new screen appeared that mentioned… (read more)

For many years, my wife and I have each used Thunderbird on our own computers. Several weeks ago, when my wife turned Thunderbird on, a new screen appeared that mentioned account setup and directed her to set up her existing email address. When she did, a home screen appeared that was significantly different than the one she had been using. But more than that, she lost all her saved emails and Thunderbird started to reload emails. The reloading ended with over 1800 “new” emails whose dates reached back for almost a year. Since then, after some work, the home page has been returned to its earlier look; downloading, sending and deleting are working as before. Missing are a few important, personal subfolders. We’ve tried a few things that we thought/hoped would return us to the point before everything went crazy. That hasn’t happened. Recently, we looked at the Profiles folder on each of our computers and saw something that, I think, is unusual and, I hope, might provide a way get her back at least some of what was lost.

The route to my Profiles is C: > Users > Me > AppData > Roaming > Thunderbird > Profiles In Profiles are two folders, one ends with .default and the other with .default-release. The only thing in the default folder is the file times.json. The default-release folder contains many files and folders, including the Mail folder. The Mail folder contains two subfolders: Local Folders and mail.comcast.net.

On my wife’s computer, there is only one folder inside Profiles. The name ends in .default. Inside that folder is the Mail folder. Within the Mail folder are six subfolders: Local Folders, Local Folders-1, Local Folders-2, mail.comcast.net, mail.comcast.net-1, mail.comcast.net-2. The Date Modified date for Local Folders is probably the date the problem started. Date Modified for Local Folders-1, mail.comcast.net and mail.comcast.net-1 is the same: a few days after the date for Local Folders. The dates for Date Modified for Local Folders-2 and mail.comcast.net-2 are the same, and change daily.

I’m hoping/assuming that the missing, personal subfolders are in one, or more, of Local Folders, Local Folders-1, mail.comcast.net, mail.comcast.net-1. What I’m asking here is: does anyone know of a way to easily locate and recover the subfolders and, then, move them into the correct location in Local Folders-2and/or mail.comcast.net-2.

Thanks for taking the time to read this long story.

Asked by I_Rufus 5 months ago

Answered by I_Rufus 4 months ago