Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Live videos on Youtube, certain embedded videos on Reddit, and *all* videos on Nebula are failing to play

  • 6 trả lời
  • 4 gặp vấn đề này
  • 80 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi Wiktoria

more options

I tried to watch a youtube livestream today and it failed to play. Non-live videos on youtube are playing, even the same videos watched as VODs after the stream ends, but the livestreams are providing "Your browser can't play this video" errors.

Simultaneously, I'm noticing that some videos on Reddit (such as embedded tiktok videos) are stuck with a circling ring and won't play. At least some of the same videos will play on Tiktok (when I can find them).

ALSO, when I try to watch videos on my Nebula subscription, I'm getting a "This video could not be loaded: 4" error code. ANY video on Nebula.

What the heck gives?!

I tried to watch a youtube livestream today and it failed to play. Non-live videos on youtube are playing, even the same videos watched as VODs after the stream ends, but the livestreams are providing "Your browser can't play this video" errors. Simultaneously, I'm noticing that some videos on Reddit (such as embedded tiktok videos) are stuck with a circling ring and won't play. At least some of the same videos will play on Tiktok (when I can find them). ALSO, when I try to watch videos on my Nebula subscription, I'm getting a "This video could not be loaded: 4" error code. ANY video on Nebula. What the heck gives?!

Giải pháp được chọn

Does it still happen in a new profile? An easy way to test a new profile is to install Developer Edition and see if it happens there or refresh your existing profile.

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 👍 2

Tất cả các câu trả lời (6)

more options

Install the Media Feature Pack if applicable.

Does it still happen in Troubleshoot Mode?

Hữu ích?

more options

"Media feature pack" isn't showing up as an option, but I do have "Windows Media Player Legacy" installed. Yes, the issue does occur in troubleshooting mode - at minimum, the Nebula and livestream issues.

Được chỉnh sửa bởi hobbitguy1420 vào

Hữu ích?

more options

Giải pháp được chọn

Does it still happen in a new profile? An easy way to test a new profile is to install Developer Edition and see if it happens there or refresh your existing profile.

Hữu ích?

more options

It does *not* happen in a new profile! Does that mean it may be an issue with one of the add-ons or extensions I have installed? Odd... I'd have expected Troubleshooting Mode to resolve the issue if that was the case.

Được chỉnh sửa bởi hobbitguy1420 vào

Hữu ích?

more options

Okay, I refreshed my profile and that seems to have fixed it.

Hữu ích?

more options

I am having the same issue but launching Firefox in a safe mode or with a new profile does not fix it.

Also, Firefox throws a ton of the following error:

[Child 298, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: Decoder=7fae6d540400 Decode error: NS_ERROR_DOM_MEDIA_DECODE_ERR (0x806e0004) - virtual MediaResult mozilla::FFmpegVideoDecoder<59>::DoDecode(MediaRawData *, uint8_t *, int, bool *, MediaDataDecoder::DecodedData &): avcodec_send_packet error: Unknown error occurred: file /builds/worker/checkouts/gecko/dom/media/MediaDecoderStateMachineBase.cpp:166

Hữu ích?

Đặt một câu hỏi

Bạn phải đăng nhập vào tài khoản của bạn để trả lời bài viết. Vui lòng bắt đầu một câu hỏi mới, nếu bạn chưa có tài khoản.