Showing questions tagged: Show all questions

Linux save dialog limitations

I've just tried to save something from firefox on linux(Manjaro KDE) and was baffled that there doesn't seem to be a way to manually enter the path and navigate to it in … (read more)

I've just tried to save something from firefox on linux(Manjaro KDE) and was baffled that there doesn't seem to be a way to manually enter the path and navigate to it in the save dialog. In addition to that, there are many locations missing and I can't seem to find a way to add new custom or favorites ones either.

All that combined means it was impossible to save my file directly to a network location, which is something I very often need to do. It just seems insane for such a basic feature to be missing and I've found a 4 years old thread about it meaning nothing has been done to fix this since? https://support.mozilla.org/en-US/questions/1279125

The only way I can see would be to mount the network path(not a good solution for one offs) and navigate to it(a symlink can make it closer to one of the existing shortcut but still annoyingly require more clicks) every time but that's very tedious since most of my saving is on a specific server drive.

Asked by SamKook 1 day ago

Last reply by SamKook 1 hour ago

Pages taking ages to load

Hi all, I feel like this is a problem that must have been experienced and solved a thousand times... however I've tried all the suggested fixes I can find and the proble… (read more)

Hi all,

I feel like this is a problem that must have been experienced and solved a thousand times... however I've tried all the suggested fixes I can find and the problem still persists.

When I load Firefox the pages take ages to load. It doesn't matter what the page is, it takes ages, except that about: pages load fine, no problem. When I say pages take ages to load, I mean that everything about the page takes ages, not only the next, not on the images and other content etc, everything. This only started happening today and I only created a new profile a month or so ago. I don't have many tabs open (maybe 20) of which 9 are pinned. I do have lots of extensions installed.

I've tried troubleshooting/safe mode, that makes no difference.

Private browsing and loading another profile are fine, they don't have this problem.

I've cleared all cache and data, cookies, etc, including startup cache.

I've deleted the content-prefs file, and removed places files.

I've tried disabling and enabling hardware acceleration.

I've tried disabling TRR.

Probably some other things too, but so far nothing has worked.

Suggestions please! :)

Asked by madbilly 1 month ago

Last reply by madbilly 5 hours ago

Firefox macOS Constant Crashes: no blob image template

Hi, I'm hoping someone can help me figure out why Firefox continues to crash on my M-series Mac, when visiting certain websites. I am getting an error, no blob image temp… (read more)

Hi, I'm hoping someone can help me figure out why Firefox continues to crash on my M-series Mac, when visiting certain websites. I am getting an error, no blob image template [ EXC_BAD_ACCESS / KERN_INVALID_ADDRESS ], on each crash. I've looked this error up, to little avail. Can someone please help diagnose some of these? Thank you in advance!

e0442e78-9ed4-4875-998f-6ff790240222 a2ae5006-07be-468c-b0d0-2c34c0240224 ee2b7825-9613-4ba6-af38-cfb6c0240224

Asked by czArmageddon 4 days ago

Last reply by czArmageddon 7 hours ago

Google services pages randomly not loading

Hello all, I've had some recent issues with my Firefox browser. All the Google services (Youtube, search, Gmail, Drive, GMeet) sometimes randomly do not load. The GET re… (read more)

Hello all,

I've had some recent issues with my Firefox browser. All the Google services (Youtube, search, Gmail, Drive, GMeet) sometimes randomly do not load. The GET request is sent, but there is no answer. All the other websites work perfectly, and when I make the same Google related request via a private window, it (usually) works. So it does not seem to be a connection issue.

This was due to an update to Firefox I did recently. I already encountered that problem after an update end of 2022, and I reverted to an older version to remove the issue (106.0.3). Unfortunately some services don't work with it anymore, so I updated to the most current version (122.0.1 64 bits) thinking that the issue would be fixed. Unlucky for me, the problem came back.

I tried quite a lot of the basic things:

  • Remove all the plugins
  • Remove cache and cookies
  • Uninstall Firefox
  • Restart the computer (Windows 10 by the way)

I saw on a lot of forums pages that what worked for most people was to to set security.tls.enable_0rtt_data = false on the about:config, which I did, but the problem persists. I also noticed that when I reset Firefox, some visuals from Google services will have trouble to load the first few times I go on the page (as shown on the image attached). Not sure if it is relevant though.

Would you have any idea what I could try? My job is primarely focused around the Google Suite, so that is becoming a significantly painful problem to deal with...

Thanks in advance for any help!

Asked by DalaFirefox 3 weeks ago

Last reply by DalaFirefox 14 hours ago

Can't pay for Ubereats on my windows desktop

After switching to Firefox from Chrome, after Chrome started acting wierd, especially when it came to youtube, I haven't been able to pay for Ubereats deliveries, all tha… (read more)

After switching to Firefox from Chrome, after Chrome started acting wierd, especially when it came to youtube, I haven't been able to pay for Ubereats deliveries, all that happens is it stays on the checkout page. making me bring up my phone and pay that way as I can still use the basket I put together.

Tried to report it to Ubereats but whoever was on the other side of the chat, seemed to think the problem was with the phone app and closed the ticket without solving anything.

How someone here can help figure out why it's happing.

I've already tried disabling my adblockers and security, no luck

I've attached my list of extensions just in case

Asked by mohammedjaafar 19 hours ago

firefox won't open unless i am running as administrator

For some reason Firefox stop working about a week ago and i can get to work again. I can only open it as administrator but when it opens I cant do anything. I have tried … (read more)

For some reason Firefox stop working about a week ago and i can get to work again. I can only open it as administrator but when it opens I cant do anything. I have tried all the fixes in the forum and nothing plus reinstalling it several times. I looked into the console and a whole bunch of errors showed up. can anybody help me?

Asked by Phil Stahlbaum 1 day ago

Last reply by Phil Stahlbaum 1 day ago

WebGL still not present in Firefox with 21H2 Windows LTSC

WebGL still not present in Firefox with 21H2 Windows LTSC my previous question was closed and still no solution. Nothing advised helps the issue. On the same system it wo… (read more)

WebGL still not present in Firefox with 21H2 Windows LTSC my previous question was closed and still no solution. Nothing advised helps the issue. On the same system it works in Nightly!!!!

Asked by jcpkoz 1 day ago

Last reply by jcpkoz 1 day ago

slow response from websites. With 1Gbps from comcast I can watch the screen paint a picture. Using Edge, pictures pop right up.

I have a 1 Gbps line from Comcast. I have a new HP desktop PC, 32 GB Ram. Speed tests from several test sites confirm good line speed. When I sign in to my email provi… (read more)

I have a 1 Gbps line from Comcast. I have a new HP desktop PC, 32 GB Ram. Speed tests from several test sites confirm good line speed. When I sign in to my email provider using Firefox, the circle on the screen goes round and round for up to 20 seconds. Not so with MS Edge. When I select an image to view using Firefox, I can watch the screen being painted. Not so with MS Edge. I have had slow responses from several other websites. Comcast has come out to my house twice to verify line speed. No problems found. Firefox appears to be the bottleneck at this point. Please help.

Thanks..........Bob

Asked by mrjedi2u1 3 days ago

Last reply by mrjedi2u1 2 days ago

I have blank screen but with a blue banner with minimise etc in the corner

It is sort in the background like a page behind the main screen I am viewing but it causes Firefox to crash. I have seen other posts say disable hardware acceleration, bu… (read more)

It is sort in the background like a page behind the main screen I am viewing but it causes Firefox to crash. I have seen other posts say disable hardware acceleration, but mine is disabled, others say disabled extension, but I only have ublock! It is not my graphics card as it is all up to date. My laptop is new 6 months old.

Asked by JONES_PETER30 2 days ago

Glitch in the display of Firefox windows, maybe related to Mac OSX "spaces" and "desktops" fuctionality

Using Mac OSX El Capitan 10.11.6 and Firefox 75.15.0 esr I have a number of desktops defined in "spaces" and each app goes into one. Something odd has happened with Fire… (read more)

Using Mac OSX El Capitan 10.11.6 and Firefox 75.15.0 esr

I have a number of desktops defined in "spaces" and each app goes into one. Something odd has happened with Firefox.

When I select a different Window from the Window dropdown, or from the Dock, sometimes there is a "sliding sideways" effect.

And if I go into Firefox by going to the Dock and tapping its icon - it goes to one window; BUT if go to the Dock and tap again, it changes to another window. I think, always the same two.

So its sort of behaving like "spaces" does, but when I view all the "desktops" in the selection view at the top of the screen, I only see one containing Firefox windows.

Its really annoying when the window changes like that, and I don't know how to get them into a single grouping. I have quit & reopened many times, but it persists.

If I knew which of the Firefox Windows were in each of these glitchy "pseudo-groups" then I might quit all of one group, and then re-open them. Not sure if there are just two such pseudo-groups, or more.

Asked by FireFoxSucks 2 days ago

Break in Firefox email to links in web

when I click on links to take me to website through my email in Thunderbird that I will get an error message that reads "we could not verify the certificate, reason=wrong… (read more)

when I click on links to take me to website through my email in Thunderbird that I will get an error message that reads "we could not verify the certificate, reason=wronghost"

Do you get the error in Thunderbird or in the browser? What browser?

   But, if I copy link and copy into browser it works fine. 

Is that the same browser as the one which opens when you click the link in Thunderbird (a.k.a. your default browser)?

In answer to these questions: I use Chrome or Duck Duck Go. Duck Duck Go is my default browser. If I copy and paste link from email in browser it opens, but if I click on link in email I get the error message above. Also when you reply the email is a do not reply email so I can't reply back. Please include a good email so I can answer any questions you may have. Thank you

Asked by mmikkola914 2 days ago

devtools Search in all resources slow

In devtools when i search in all resources it takes 2+ minutes to find all of the matches, while chrome is near instant, same website. theres around 200 requests. On my l… (read more)

In devtools when i search in all resources it takes 2+ minutes to find all of the matches, while chrome is near instant, same website. theres around 200 requests. On my laptop it completes faster though so im a little confused.

Asked by Alex 5 days ago

Unable to connect from Firefox to anything despite complete removal and reinstall

Other browsers work fine - Edge, Chrome. Firefox had been working fine and abruptly started behaving badly. I powered down my system and restarted, that's when the "Unabl… (read more)

Other browsers work fine - Edge, Chrome. Firefox had been working fine and abruptly started behaving badly. I powered down my system and restarted, that's when the "Unable to connect" started. Uninstalled and reinstalled, still happening. Uninstalled and scrubbed system of all relevant traces of Firefox (didn't meddle with minor registry entries), restarted and reinstalled. Still "Unable to connect".

I have exhausted my knowledge set and the only thing I know of that I have yet to try is monitor the ethernet stack or process activity.

Help!

Asked by mozilla-jack 6 days ago

Last reply by mozilla-jack 6 days ago

PDF won't print full size or "Fit to Page" when printing using Firefox

When I'm viewing a PDF from within Firefox and try to print the page, it shows a smaller version between 1/2-3/4 of the size of the paper. I have "fit to page selected" … (read more)

When I'm viewing a PDF from within Firefox and try to print the page, it shows a smaller version between 1/2-3/4 of the size of the paper. I have "fit to page selected" and this doesn't change it. I try a larger than 100% scale and this doesn't change it either.

However when I download the pdf and pull it up using Acrobat it allows me to print full page, fit to page, scale, etc no problem.

Initially I thought it was my printer, but I removed and reinstalled the drivers for the printer and I don't have this issue with any other program except for printing from Firefox. It's almost like the Firefox browser has too small of a page default set so that it's fitting to a page, but the page is smaller than 8.5x11 printer paper.

How do I fix this?

Asked by marc.breen 6 days ago

Downloads in incoginto mode disappear from downloads folder when closing browser

Every time I browse incognito mode and download files (pdf mostly), then I exit the browser and my files disappear from the Downloads folder in Windows 11. It has been li… (read more)

Every time I browse incognito mode and download files (pdf mostly), then I exit the browser and my files disappear from the Downloads folder in Windows 11. It has been like this for a long time now. I have to remember to cut and paste them to another folder before shutting the browser down, but when I forget it's annoying. Can this be fixed?

Asked by zauberlita 6 days ago