Showing questions tagged: Show all questions

Can no longer play media with Firefox ESR 102.x

Hello, ever since we moved endpoints from Firefox ESR 91.13 to 102.3, it has become impossible to play any media with Firefox. No video will play in youtube, for instance… (read more)

Hello, ever since we moved endpoints from Firefox ESR 91.13 to 102.3, it has become impossible to play any media with Firefox.

No video will play in youtube, for instance (it just loads endlessly as if it would start, but it doesn't).

Can't use radio websites either. Anything with a "play" button (video or sound) does nothing.

This has been tested with a clean profile, a clean install, after allowing autoplay in the settings.

Is there any info on what exactly changed between ESR 91 and 102 that might explain this ? There has been no system change, If I reinstall 91 instead it works again as usual.

No issues anywhere else on the endpoints (Edge, Windows), this is on Windows 10 if it makes any difference.

Tanks for any help on this.

Asked by OdeonFF 6 days ago

Last reply by OdeonFF 1 hour ago

Google search in Firefox is SLOWWWWWWWWWWW.

A few weeks ago I refreshed Firefox because I was having issues with a game I play that uses WebGL and that fixed THAT issue. I had tried everything before I did that, b… (read more)

A few weeks ago I refreshed Firefox because I was having issues with a game I play that uses WebGL and that fixed THAT issue. I had tried everything before I did that, but nothing worked.

Every other website I go to works great for me - loads fast, etc., but when I do a google search, I often have to fresh the page several times. I don't understand why it is that just ONE site is slow. I end up opening Chrome when I want to do a search which is kind of a pain.

Is there anyone else with this issue? What can I do?? I hate the thought of switching search engines.

Thanks for any help.

Asked by avivaldi72 6 hours ago

105.0.1 (64-bit)

I have installed every update that you have provided, and allowed the install at my discretion. Question; why is it I have no problems at all in any way until I allowed … (read more)

I have installed every update that you have provided, and allowed the install at my discretion. Question; why is it I have no problems at all in any way until I allowed these updated to install. I have never had so many times when the screen stall's, even had to restart the PC with the reset button. Your updates are getting worse and worse :( When I last installed Firefox, I had limited and or no problems with this program, and yet you claim every time you update that you are fixing bugs, glitches, and a whole load of other stuff, but I never had any of these thing's happen until you started updating :( Can you please stop messing with a program that works properly, but putting it back too a version that works without constant problems :(

Asked by GrahamEverson 6 hours ago

Facebook

My Facebook page has completely changed, I cant play my set games, all groups that I belonged to have gone, all my friends have gone, etc. I want all these back or I'll d… (read more)

My Facebook page has completely changed, I cant play my set games, all groups that I belonged to have gone, all my friends have gone, etc. I want all these back or I'll drop out all together. It seems like my page is now all adds

Asked by dkratcliffe 11 hours ago

Walmart transactions using EBT card not completing.

After the last update to Firefox 105.0.1 My wallmart online account grocery ordering will not complete an EBT card transaction. Each time I submit my PIN the window chang… (read more)

After the last update to Firefox 105.0.1 My wallmart online account grocery ordering will not complete an EBT card transaction. Each time I submit my PIN the window changes to a walmart page and the transaction ceases and logs me out of walmart.

Walmart doesnt have an answer and the site works on other browsers. Like I said previously this just started I believe after the last update to Firefox 105.0.1

Asked by buckeye921 13 hours ago

Last reply by buckeye921 11 hours ago

Submitting crash reports by email or another way

My work computer is behind a firewall that is a forward and reverse proxy. Firefox crashes fairly frequently but my work computer is not using and will not be using the f… (read more)

My work computer is behind a firewall that is a forward and reverse proxy. Firefox crashes fairly frequently but my work computer is not using and will not be using the forward proxy; that is for the web server. Therefore the crash reports so not get submitted. There is an error message: "There was a problem submitting your report." Is there another way to submit them?

Wastrel

Asked by wastrelway 17 hours ago

Gmail commands won't load, constant error messages

Since September 23, 2022, I can't send mail in Gmail, add attachments to email, print email. I get constant error messages: "oops, the system has encountered a problem...… (read more)

Since September 23, 2022, I can't send mail in Gmail, add attachments to email, print email. I get constant error messages: "oops, the system has encountered a problem...error #2001 (or #2003 and occasionally other numbers.) "The conversation you requested is not available." "Check your connections."

Meantime, all other internet functions work fine: other sites open immediately and commands are followed instantly. This problem seems specific to Gmail and Google, which is also now periodically unresponsive. (But YouTube works fine.)

I have bypassed Firefox cache. I have cleared cache. I have downloaded and reinstalled Firefox. I have done a 'netsh winsock reset'.

I have downloaded Chrome, which I dislike -- and found that I have most of the same Gmail problems there.

Nothing has resolved this issue, which came out of the blue. I'm at my wits' end!

My OS is Windows 10 and I have a wired Ethernet connection to Verizon FIOS.

Help, please!

Asked by lynn.brenner.nyc 17 hours ago

DNS over HTTPS cert

for some reason bitdefender keeps producing this with dns over https enabled on firefox 105.0.1. If I browse that url on a machine without bitdefender is throws an error… (read more)

for some reason bitdefender keeps producing this with dns over https enabled on firefox 105.0.1. If I browse that url on a machine without bitdefender is throws an error too about the cert.

firefox.exe attempted to establish a connection relying on an untrusted certificate to mozilla.cloudflare-dns.com. We blocked the connection to keep your data safe since untrusted certificates are issued by unrecognized Certificate Authorities.

I can add an exception but the cert on this size seems to be invalid. Any ideas?

Asked by passand 20 hours ago

Last reply by passand 20 hours ago

SSL_ERROR_RX_UNEXPECTED_SERVER_KEY_EXCH

When I try to log onto Https.match.com, I get this error message Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.match.com. SSL received an unexpect… (read more)

When I try to log onto Https.match.com, I get this error message

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.match.com. SSL received an unexpected Server Key Exchange handshake message.

Error code: SSL_ERROR_RX_UNEXPECTED_SERVER_KEY_EXCH

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

Can anybody tell me how to fix this error message, so I can get to match.com?

Asked by aferenczjr 21 hours ago

Fiverr.com no longer works properly.

Since the lastest "update", (version 105.0.1) I can no longer access my messages inboxes on Fiverr.com. I get a drop-down message telling me that the website is slowing … (read more)

Since the lastest "update", (version 105.0.1) I can no longer access my messages inboxes on Fiverr.com. I get a drop-down message telling me that the website is slowing the browser and advising me to stop the page. Are you kidding me?! I'm TRYING to get some WORK done here! If I can't do it with Firefox, then I'll just have to quit using Firefox (again!) until you fix what you broke. You are interfering with my LIVELIHOOD here and I'm not having it!

Asked by thomasrose17 22 hours ago

Firefox not displaying anything, not opening any pages, reinstall does not help

I was getting an unspecified bug with Mozilla VPN that wouldn't let me launch it, update it, or sign out of it. I decided to uninstall and reinstall it. Uninstalling the… (read more)

I was getting an unspecified bug with Mozilla VPN that wouldn't let me launch it, update it, or sign out of it. I decided to uninstall and reinstall it. Uninstalling the VPN required me to close out of Firefox. I did so. When I relaunched it after the uninstall so I could go download the new VPN files, Firefox was still displaying the tab titles but nothing else, not even the urls of the pages. The entire browser was completely blank except for the tabs. No other pages are accessible either. I tried restarting the computer. It didn't work. I tried uninstalling Firefox, restarting the computer, and reinstalling Firefox. It didn't work. I tried a clean reinstall where I deleted every scrap of leftover data I could find. It didn't work. I got a VCRUNTIME140_1.DLL error during an install attempt, which I attempted to fix by updating Visual Studio as outlined here https://support.mozilla.org/en-US/questions/1352013 and that didn't fix it either.

Asked by emma.elizabeth.crisp 22 hours ago

Last reply by emma.elizabeth.crisp 22 hours ago

Acronis reported that Firefox browser was infected with ransomware - Now FF will not launch - No permissions

Hi all, On 19 Sept 2022, upon booting my Macbook Pro, Acronis popped up a message to advise that Firefox was infected with ransomware. It listed the files and asked if I… (read more)

Hi all,

On 19 Sept 2022, upon booting my Macbook Pro, Acronis popped up a message to advise that Firefox was infected with ransomware. It listed the files and asked if I wanted to delete or quarantine the files. I elected to quarantine them so that I could investigate the claim/issue. Acronis reported that the files were now quarantined. From that point on, I could not launch Firefox. I deleted the app, and downloaded the latest FF from Mozilla and installed it. When I attempt to launch it, a popup states that I do not have the required permission to launch the app. (see image) I have checked Acronis and have taken a screen shot of the problem files (see image). In an effort to clear the Macbook Pro of any residual issues, I ran a full scan with CleanMyMac X MAS, and cleared all caches and redundant files. This ran and reported the job done and zero malware found. Kaspersky Total also reports no malware found. I downloaded the current Mac release of FF again and installed it, but still cannot launch it because I don’t have the relevant permissions. The app properties have been checked and as Admin, I have all relevant permissions. However I still cannot launch FF browser. Any advice/recommendations would be welcome, as Firefox is my main browser, after Safari.

Asked by r.oberin 1 day ago

A small amount of videos don't end, but only when sound is disabled

I've been using Firefox for several years, and this has never happened before. This is a pretty strange problem and I'm having trouble describing it, so please bear with … (read more)

I've been using Firefox for several years, and this has never happened before. This is a pretty strange problem and I'm having trouble describing it, so please bear with me.

Since a day or two ago, I've been experiencing a problem where a small number of videos play, but once they get to right before the end, it'll abruptly stop. The play button looks as though the video is still playing even though it's really not, and clicking the play button does nothing. The only way to get the video to play again is to either refresh the page, move the progress bar back to a previous part of the video, or go all the way to the end of the video, in which case it'll allow me to replay it. The videos this problem happens on are completely random, but the problem persists on the same exact videos. This happens with both direct links to videos (i.e. videos like this one) and "embedded" videos (like videos on Reddit, TikTok, YouTube, etc). However, this only happens if the video has no sound or the sound is off, whether I've muted the tab or turned the sound off on the video directly. It also doesn't matter if the video is looped.

There's also a slightly different variation of this issue that seems to happen less often. With this problem, videos will stop right before the end like the videos that have the other problem, but only for a few seconds - after that, the video will end like normal and I can replay it.

I've tried restarting my computer, playing the problematic videos in a private window, disabling all of my extensions, using Troubleshoot Mode, refreshing Firefox, and even uninstalling and reinstalling Firefox. This problem does NOT happen on Microsoft Edge. I'm 99% sure it's because of the new update (105.0), as this issue has only started happening after I updated to it. I updated to 105.0.1 earlier today, and it's still happening. I'm thinking of going back to 104.0.2 if this glitch doesn't get fixed (or at least I don't get help) soon, because I know this issue will seriously get annoying after a while.

Two of the videos that have this problem are this video and this video. Note that both have the secondary version of this problem. I would have uploaded a video of the problem to this post, but this website doesn't let me, so I attached the best screenshot I could take instead.

Any help would be appreciated!

Asked by David_H23 4 days ago

Last reply by David_H23 1 day ago

Firefox 105.0.1 (64-bit) running on Windows 10 Enterprise N LTSC 21H2 private window very slow loading

Hello to all. I have a wired problem with the loading of the same local development website in Firefox and Firefox private window browsing, the same local development web… (read more)

Hello to all.

I have a wired problem with the loading of the same local development website in Firefox and Firefox private window browsing, the same local development website is loaded very slow in private window browsing.

I have uninstalled Firefox completely and started with fresh install without any add-ons or themes, all the things are default.

Please check out this screen capture with the problem https://imgur.com/a/cigSamd

Can this be just a rendering issue as the network metrics are the same?

Thank you

Asked by starlays 1 day ago

Viewing the YouTube screen.

Been using Firefox for some years with no probs, and I view YouTube videos constantly. But recently been getting a left to right twitch on the YouTube screen, and it seem… (read more)

Been using Firefox for some years with no probs, and I view YouTube videos constantly. But recently been getting a left to right twitch on the YouTube screen, and it seem after I've viewed a video --- very weird! Don't get the same problem with Chrome, but I'd rather continue using Firefox. Can I fix this?

I noticed on your introduction to this screen you state:- "Be descriptive. Saying “playing video on YouTube is always choppy” will help us understand the issue..." Do I have the same problem?

Thanks

Asked by john.anderson1018 1 day ago

Trying to connect to Synology DSM, unable to connect with Firefox, but works fine in Chrome or Edge

Hello, I'm using a Synology NAS (DS220+) installed on my local network, behind my internet box). This NAS can be accessed both from the local network (https://192.168.1.n… (read more)

Hello, I'm using a Synology NAS (DS220+) installed on my local network, behind my internet box). This NAS can be accessed both from the local network (https://192.168.1.nn:ppppp) and remotely across Internet (https://subdomain.domain:yyyyy). With Firefox I can access my NAS locally but not remotely. While this works fine with Chrome or Edge.

As my issue looks like another one on your support site ("Page won't load in Firefox, but works fine in any other browser", opened 7/1/21, 3:39AM), I applied part of the proposed solution: run Firefox in troubleshooting mode, cleared history, cookies, cache; did a refresh; removed then reinstalled Firefox, created a brand new profile. Without success.

Would you please have some ideas to help me? Thanks and regards Matteo

If the following can help: - My laptop: Dell Latitude 5431, CPU 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1250P 1.70 GHz; RAM 16Gb - Windows 11 Professional, 22H2 build 22621.521 - Firefox 105.0.1 (64bits)

Asked by matteo.rossi 1 day ago

Problems opening web pags since update

I now have Firefox 105.0.1, but since the update many web pages won't open, I just get the spinning circle. If I switch Firefox off and on again that fixes the problem fo… (read more)

I now have Firefox 105.0.1, but since the update many web pages won't open, I just get the spinning circle. If I switch Firefox off and on again that fixes the problem for that site, but not for any others I subsequently try to open. I'm spending my whole day switching Firefox off and on again.

Asked by Tommo 1 day ago