"Plugins will be installed shortly" but never actually install (Widevine + H264)

Hi, Problem as described in the title. I've read some similar questions and answers, but nothing ever helped. I already tried the following steps (none of them helped): -… (read more)

Hi,

Problem as described in the title. I've read some similar questions and answers, but nothing ever helped.

I already tried the following steps (none of them helped): - Checking for updates - Toggling DRM on/off - Uninstall Firefox completely (delete profiles, too and so on) - Changing some DRM or Plugin related config in about:config like media.peerconnection.video.h264 (and of course reverting it after that) - Looking for XHR requests when toggling DRM on/off or visting a site with DRM content. I couldn't figure out what I'm actually looking for, though... - Switching off Firewall/Antivirus or the TLS filtering (Eset) for a moment - Looking for suspicious requests in some router protocols or dashboards or whatever

Thanks in advance!

Asked by Volatilize 3 weeks ago

Last reply by Volatilize 1 day ago

Moving my passwords from old profile to profile in a newer version of firefox

Dear community, Transferring my passwords from an old profile backup (v 49) to a profile in a newer version of Firefox (v 77.01). I'm copying across the logins.json and k… (read more)

Dear community,

Transferring my passwords from an old profile backup (v 49) to a profile in a newer version of Firefox (v 77.01). I'm copying across the logins.json and key4.db files like it says here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/recovering-important-data-from-an-old-profile#w_passwords. but it still doesn't seem to show my passwords in the new Firefox version when I look in the preferences. I did happen to notice that the key file version is named 'key3.db' in the old profile whereas the corresponding file in the new profile is 'key4.db'. I don't think they're compatible. My question is can I move my passwords from the old profile to the new profile in Firefox v 77.01? Please can you tell me if I can do it offline/locally like this? I don't want to do it with Firefox sync. I'm currently having problems signing into Firefox sync so that isn't an option.

Kind regards,

Matt

Asked by mdv.fox 2 months ago

Last reply by mdv.fox 6 days ago

Firefox closed unexpectedly - lost all tabs!

I have 2 windows of firefox and i close it using bat file. Which terminates process firefox. I used it like that long time and never had problem. However i launched firef… (read more)

I have 2 windows of firefox and i close it using bat file. Which terminates process firefox. I used it like that long time and never had problem. However i launched firefox and it said some error and gave me 2 choices: either start in safe mode or refresh. I clicked on refresh and now all my tabs are gone. I checked under history and closed windows - there is nothing... Any way to get my tabs back?

Also how to avoid this issue, if you close window one by one. Than you go to go to library and history and manually restore window, or press some hotkey. Even that is annoying, instead of just using bat file to kill process and than you have both windows open. Because sometimes close window won't safe, if you use hotkey. So i gave up on that...

Asked by empleat 2 weeks ago

Last reply by empleat 6 days ago

I need to move the FF profile from a laptop to another but FF's been unresponsive for almost a week

I need to transfer my FF profile from a Sony to Lenovo. The hardest challenge should be moving from a Win 7 to a Win 10, but I'm not really worried about that. The huge p… (read more)

I need to transfer my FF profile from a Sony to Lenovo. The hardest challenge should be moving from a Win 7 to a Win 10, but I'm not really worried about that. The huge problem is that for almost a week FF stopped pushing web notifications of any sort of any of the platforms I've authorized. Important (?) note: randomly a couple days ago the notifications started working for no reason, I wasn't doing anything in specific, just working. I took screenshots to see if the debugging - runtime: about:debugging#/runtime/this-firefox#serviceworkers and saw changes here and there but nothing that could shed light as to why this happened. Example: if the notifications working were all running or stopped but saying fetching or not fetching.. there weren't coincidences that IO could find anyway. I shut down the laptop, the next day the notifications were gone again and have been gone ever since. I think yesterday or the day before I downloaded FF again and ran it, but I don't think that did anything. I didn't uninstall it, I wasn't sure if doing so could worsen the problem in such a way I wasn't gonna be able to open FF at all. I know nothing about computers, any suggestion would be appreciated. I don't dare to move nor transfer anything to the new laptop afraid to keep having the same problem or worse in there too, not to mention I'm not familiar with it so I might have an ever harder time finding a work-around that could make something that doesn't work, work. My doubt is: whatever it is that is causing this defect, if I transfer this profile to the new laptop, will it continue to happen in there as well? Is it possible it's something wrong within the profile itself and if so what can I do to transfer all this data to the new laptop? I really need his profile. Is there anything I can do to know where this problem is coming from? Am I causing the problem unwillingly, but most importantly, will this keep happening in the Lenovo? Is there any way to troubleshoot this specific issue to make sure wtv it is, won't be transferred within the profile to the new laptop so it won't fail in there as well? Please let me know if you need more information, any tips would be appreciated

Asked by intr0uble 3 weeks ago

Last reply by intr0uble 2 days ago

disabling private browsing using `policies.json` seems not work

I followed https://support.mozilla.org/en-US/questions/1229792#question-reply about, disabling private browsing using `policies.json`, but that seems not work. PS: am usi… (read more)

I followed https://support.mozilla.org/en-US/questions/1229792#question-reply about, disabling private browsing using `policies.json`, but that seems not work.

PS: am using ubuntu 18.04

Asked by lubegasimon 1 week ago

Last reply by lubegasimon 2 days ago

Firefox will not respond

Issue:  Firefox installed fine, but when I try to access the internet through it nothing happens.    I enter Google on the address bar and got no response.   Chrome and E… (read more)

Issue:  Firefox installed fine, but when I try to access the internet through it nothing happens.   

I enter Google on the address bar and got no response.   Chrome and Edge work fine only Firefox is unresponsive.   

I have uninstalled it, reinstalled it, refreshed it noting makes it work!

I miss my firefox!

Thanks

Asked by Nodakman 6 days ago

Last reply by Nodakman 4 days ago

Full Screen

I'd Love to Meet the Dipshit who Removed the Option to go Full Screen in the NEW BROWSER. What Exactly were they Thinking and are they Still Using a 680 x 480 CRT to Admi… (read more)

I'd Love to Meet the Dipshit who Removed the Option to go Full Screen in the NEW BROWSER. What Exactly were they Thinking and are they Still Using a 680 x 480 CRT to Admire their Accomplishments in making FireFox Absolutely [profanity] Useless.

Please follow Mozilla Support rules and guidelines

Asked by lambier48 3 days ago

Last reply by lambier48 2 days ago

OneTab

OneTab has not be repopulating with all of my saved websites lately (last 5-6 days). It has eventually come back but today, its not happening. I have a tab that is my On… (read more)

OneTab has not be repopulating with all of my saved websites lately (last 5-6 days). It has eventually come back but today, its not happening. I have a tab that is my OneTab tab that has my saved websites in it. That tab exists still but it is empty. None of my saved websites are there. Also, the OneTab icon has disappeared. There is a space where it used to be and if I click on that space it goes to the description of OneTab so it is still (sort of) there, but... How do I get OneTab to work again. I don't want to lose the list of websites I saved. Thanks.

Asked by geri3 1 week ago

Last reply by geri3 6 days ago

Does any way exist to delete private browsing cookies (without restarting)?

Very often I need to delete cookies from web sites so the sites won't remember me. The cookies in private tabs never show up in "Privacy & Security / Cookies and Site… (read more)

Very often I need to delete cookies from web sites so the sites won't remember me. The cookies in private tabs never show up in "Privacy & Security / Cookies and Site Data" (so I can't delete them from there), and they don't go away when I close the tabs or windows. It seems that I can only get rid of them by shutting down Firefox - a horrible solution when I have many other tabs and windows open.

I can't believe that no way exists to delete cookies (and local storage) in private windows and tabs. Does anyone know some way to do that?

Asked by n.p. 1 week ago

Last reply by n.p. 5 days ago

Why Am I Unable to Make Calls on Computer From Google Hangouts in Firefox 78.0.1?

I'm having a problem making outgoing phone calls from Google Hangouts from my Firefox 78.0.1 browser on my Mac running OS 10.13.6 High Sierra. Can anyone tell me what to … (read more)

I'm having a problem making outgoing phone calls from Google Hangouts from my Firefox 78.0.1 browser on my Mac running OS 10.13.6 High Sierra. Can anyone tell me what to do to get this working? Every once in a while it works, but most of the time it will not. I have the same issue when I try doing it via Chat out of my Gmail account.

What happens is that when I execute to dial the number, the dialer pops up and instantly closes, and the call does not go through. That dialer will not stay open, and it must forthe call to work. This happens whether I try to use it online from https://hangouts.google.com/ or out of a Gmail e-mail account via Google Chat, which is included in the e-mail account.

I prefer to use Firefox rather than Google Chrome. But in testing, I find I can make outgoing calls from Chrome.

Once in a while, this works. In my Google search, I did find one assertion that it no longer will work out of Firefox because Firefox has stopped supporting plug ins (I had no idea -- then Flash also should not work, but it does, I can watch flash videos, so I'm doubtful plugin support is the issue).

Yet, I do find that Firefox actually offers a Google Hangouts add on! I don't see how that could be if it can't be supported for lack of a plugin. I installed that, closed and reopened Firefox, and tried to dial out of it. Same problem, dialer flashed open and closed, it did not dial out.

Again, I note, sometimes, rarely it seems, it will work. It should not do even that if it requires a plugin that is not there. I didn't see anything in settings that I would expect could be related.

I also note, I have tested it on a Windows 10 laptop, again out of the current Firefox, and same issue. So it doesn't appear the problem is necessarily linked to my Mac, its linked to Firefox. I suspect Firefox will have to do something to be compatible with Google Hangouts and Google Chat.

Asked by hangouts1004 2 months ago

Last reply by hangouts1004 5 days ago

Cannot update self-hosted add-on due to "Certificate issuer is not built-in" error

I have a custom add-on that I'm working on for my team. It's hosted internally on a server signed by our company's internal CA. The add-on is signed by Mozilla, but not h… (read more)

I have a custom add-on that I'm working on for my team. It's hosted internally on a server signed by our company's internal CA. The add-on is signed by Mozilla, but not hosted on AMO.

I am on the latest version of Fedora running Firefox 81.0. In the browser console I get this error relating to the URL for the addon when I tell Firefox to check for updates: "Certificate issuer is not built-in".

I have the company CA installed and when I navigate to the site in the browser, Firefox recognizes the cert. I've done some reading on the subject and seen several threads about it. I've tried a few things already, but most of the threads where a couple of years old.

I'm asking the question here hoping to figure out what the current state of the problem is and which settings I should tweak to have it trust the company CA or what my options are.

Thank you in advance for any support on the issue.

Asked by bplaxco 1 day ago

Last reply by bplaxco 1 day ago

Search Bookmarks Folders

Hi guys, I use many folders to organize my bookmarks, and it'd be easier for me to find the folders I need using the search option, but the search results show only tabs.… (read more)

Hi guys, I use many folders to organize my bookmarks, and it'd be easier for me to find the folders I need using the search option, but the search results show only tabs. Are there ways the search result will show folders too, along with tabs?

Thank you very much!

Asked by teflon3 1 day ago

Last reply by teflon3 4 hours ago

Add-ons not showing in toolbar

Hello When it comes to add-ons, then I add three of four at once or the same purpose, I try them all out, decide if I want to keep any of them, and then remove the ones … (read more)

Hello


When it comes to add-ons, then I add three of four at once or the same purpose, I try them all out, decide if I want to keep any of them, and then remove the ones I see that do not serve my target. All normal.


I know that it requires permission in order to have an add-on show in Private Browsing, that's done.

Now I had 8 add-ons on the toolbar, I disabled two or three of them so I can try two new ones. I did not like the new ones, so I just enabled the ones I had disabled, which where previously showing in the toolbar, all of this in Private Browsing having the permission of showing them.


As I enabled the add-ons again, they are not showing anymore in the toolbar..!!

Okay, I removed them and re-added them..not showing. I also did: not allow in Private Mode, then re-allowed..not showing. I simply restarted the browser in both normal and Private Mode, and yet not showing.. I also restarted my pc, and retried all previous steps again

  • This mainly happened as I removed the extension from toolbar, then added it again.

Still also 90% of the time, just disable then enable again, and only a few are showing again. Either when disabled then re-enabled or when removed then re-added*


So, what to do ?

Asked by Mark 6 days ago

Last reply by Mark 6 days ago

add-on icons disappearing from customize controls evernote web clipper, keeper, zoom scheduler

Evernote web-clipper, Keeper and Zoom scheduler icons have all disappeared but appear to be installed. I have removed and reinstalled the add-ons, and restored my custom … (read more)

Evernote web-clipper, Keeper and Zoom scheduler icons have all disappeared but appear to be installed. I have removed and reinstalled the add-ons, and restored my custom controls to default and they are still not appearing. Please help.

Asked by underskirt 1 week ago

Last reply by underskirt 6 days ago

Lost embedded video, pictures and some links

I am using FF56 and still not prepared to upgrade to post 56. Until recently I would see embedded videos and pictures in some forums, which now appear grey or the post se… (read more)

I am using FF56 and still not prepared to upgrade to post 56. Until recently I would see embedded videos and pictures in some forums, which now appear grey or the post seems to have a big gap to the end. If I click on the grey area, the picture will appear when I click on it.

I have contacted the sites and they blame FF stating, that no new algorithms are in use.

Does anyone know why this may have happened and how I can fix this?

Asked by Rad1o 6 days ago

Last reply by Rad1o 3 days ago

Tabs Become Unresponsive

Hi all, Currently on the latest beta on macOS Big Sur v11 beta (20A5364e). Crashing of tabs has at least been resolved since previous versions but I am having an endless … (read more)

Hi all,

Currently on the latest beta on macOS Big Sur v11 beta (20A5364e).

Crashing of tabs has at least been resolved since previous versions but I am having an endless usability issue. I can have 2-5+ tabs open and clicking on the tab itself appears dead/unresponsive. Clicking a few more times (in different areas of the tab) or selecting another tab then switching back results in the tab being selected/usable/active again.

I am unable to find any common way to replicate this or reason for it - the sites in the tabs are always very much different. It's not the web site that becomes unresponsive as even when opening multiple 'new' tabs, the same issue can occur without even loading a site.

Detailed version info included.

Asked by david348 4 days ago

Last reply by david348 3 days ago

Speaking selected text no longer works in FF 80.0.1

In my last version of FF, my Mac was able to speak selected text in FF. Speaking text works in all other applications, but not in my updated FF 80.0.1. Although... if I… (read more)

In my last version of FF, my Mac was able to speak selected text in FF. Speaking text works in all other applications, but not in my updated FF 80.0.1. Although... if I select text on a FF page to speak, I can only hear the spoken FF text when I click over to another open application. When I click back to the FF page, speaking the text stops. If I click back to the other app like TextEdit... then my Apple Speech continues to read the text selected on the FF page. The only way to hear any selected text on a FF page, is to select the text, use my Apple speech command button and then click over to another open application, until the spoken text in FF is finished speaking. This is not convenient. This issue only started with FF 80.0.1.

How can this be fixed, so my Mac's speech commend will read selected text on a FF page? I use Apple Speech command to read back my longer posts I’m getting ready to post on a webpage to make sure it makes sense.

In short... I can no longer use Apple's speech command to read selected text on a FF 80.0.1 page. This only started happening in this new 80.0.1 Firefox.

Asked by RedKnight 2 weeks ago

Last reply by RedKnight 1 day ago

Can no longer use JacquieLawson ecards website-popup to send card via Facebook doesn't view to address Facebook

Can no longer use Jacquie Lawson ecards website-popup to send card via Facebook doesn't view to address Facebook drop down options. As top of pop up window is now unviewa… (read more)

Can no longer use Jacquie Lawson ecards website-popup to send card via Facebook doesn't view to address Facebook drop down options. As top of pop up window is now unviewable.

https://www.jacquielawson.com/sendcard?hdn=9&path=83542&cardid=3472593

' link text]

Asked by diwax 1 day ago

Last reply by diwax 8 hours ago

Firefox updating two profiles with places files

I run Firefox 52.9.0 32bit ESR as main browser - for reasons to do with our server I also run under a separate profile Firefox 68.12.0 ESR 32 bit for testing When using 5… (read more)

I run Firefox 52.9.0 32bit ESR as main browser - for reasons to do with our server I also run under a separate profile Firefox 68.12.0 ESR 32 bit for testing

When using 52.9.0 whenever I change a bookmark, it ALSO updates the file in the V68 profile folder! I have no idea why as both profiles should be separate. The time stamps are the same.

I need to keep the V68 profile completely isolated from the V52 so need to try and stop this unusual updating!

Both profiles are NOT local and located in F:drive under different folders. Both versions are started as:- "I:\Firefox New\firefox.exe" -P "Firefox New" and "I:\Firefox\firefox.exe" -P "Firefox Old" and the profiles.ini file points correctly

Any suggestions please - and no I can not update them as needed for specific purposes!

rgds

Asked by firefox982 6 days ago

Last reply by firefox982 5 days ago