• Solved

Migrating accounts from new Rogers/Yahoo mail

Hi, I am running Thunderbird v. 115.9.0 on Windows 10 on my desktop. I have been forced by Rogers in Canada to migrate my internet service from their legacy internet ser… (read more)

Hi, I am running Thunderbird v. 115.9.0 on Windows 10 on my desktop. I have been forced by Rogers in Canada to migrate my internet service from their legacy internet service to Rogers Ignite with its Ignite (Comcast) gateway. My email accounts were supposed to be migrated automatically, but, for reasons unknown, were not, and a tech support representative had to migrate them from the old legacy service to Ignite. After that was done, I opened Thunderbird, and was asked to authenticate my 2 Rogers/Yahoo email accounts, one of which is my primary account, the other a secondary account. I was asked to authenticate the secondary account first, which went well. I then clicked on my primary account in the left-hand pane and was again asked to authenticate, but the dialogue box showed it was for the secondary account. Thinking that this secondary account authentication was just being repeated for no particular reason, and not thinking that the email address in the authentication request box could be changed, I clicked Agree. My primary account is now showing the exact same emails as are listed in the secondary account, and I'm extremely concerned that I will not be able to recover all of the thousands of emails in my primary account, many of which are business-related. When I log into my primary account on the Rogers/Yahoo mail website, the emails in the primary account are still showing, so I know they are still on the Rogers IMAP server. However, I really want to continue to use my primary account on Thunderbird. I'm not sure if I should delete the primary account and recreate it - the Rogers support tech said that deleting the account may result in an issue where my current password for a re-created primary account may not be recognized, so I'm leaving things as they are until I hear back. It the advice is to not delete and recreate the account, what steps can I take to recover the emails on my primary account in Thunderbird. Thanks in advance for any help and advice that can be provided. LES.

Asked by addpro 4 days ago

Answered by addpro 2 days ago

  • Solved

Disappearing tags for messages in a folder

I am running Thunderbird 115.9.0 on Lubuntu 23.10. I have 4 IMAP accounts I use. The folder and file is not shared and I am the only account with access to the directory.… (read more)

I am running Thunderbird 115.9.0 on Lubuntu 23.10. I have 4 IMAP accounts I use. The folder and file is not shared and I am the only account with access to the directory.

I use emoji as tags for messages, and have a large number of filter rules defined, nearly all of them Tag a message and set the Junk Status to `Not Junk`. These rules are all set to execute `Manually` or on `Getting New Mail`.

If I select a given inbox folder for a mailbox and select `Tools` > `Run Filters on Folder`, all of the messages are properly tagged, however, after some time (10m?, On new mail receipt?) at least one of my mailboxes will lose all of the tags that were previously set for messages. Manually running the filters will restore the tags, until they disappear again some time later.

I've not seen anything in the Browser Console log (but perhaps I'm not using the right term?) Is there any way I can diagnose or fix this issue? Thanks!

Asked by jr conlin 4 days ago

Answered by jr conlin 2 days ago

  • Solved

Arrow keys not working like normal

Twice in the past 2-3 weeks I have had to restart the computer, Linux Mint 21.2 Firefox 124(when updated in the past couple of days), due to the mouse freezing up and not… (read more)

Twice in the past 2-3 weeks I have had to restart the computer, Linux Mint 21.2 Firefox 124(when updated in the past couple of days), due to the mouse freezing up and not being able to move the mouse on the screen. That's not the current problem, but it might help direct things to the final solution.

After the most recent reboot last night now I'm having a rather problem. The up/down arrow keys are no longer scroll me up and down a webpage like they always have in the past. Instead of doing smooth scrolling like they always use to, now they are scrolling me up and down the links on a web page. For example, if I were to be on youtube it would first want to scroll me down the left side links before taking me through each and every video link, when the page goes to load in more videos than it wants to go back and scroll me down the left side links again. It acts like it is taking me through the html code, line by line, instead of scrolling me smoothly down the webpage. The only way I can scroll smoothly down the webpage is to use the mouse on the scrollbar on the right side. It does this both in normal mode and in Troubleshooting Mode.

I have checked and beret scrolling is false as well as beret_shortcut. Use autoscrolling, use smooth scrolling, show scrollbars and always underline links are all clicked on. Always use the cursor keys to navigate within pages is unclicked. I have tried different changes between clicking on and unclicking those options with no change being noticed.

How can I get this back to the way it used to run?

Asked by nayrdrofwarc 2 days ago

Answered by nayrdrofwarc 2 days ago

  • Solved

Unable to Visit Certain Sites on Macbook

Hello, First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out. I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable… (read more)

Hello,

First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out.

I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable to access two sites – allrecipes.com, and seriouseats.com on my home WiFi network on the Macbook.

These sites work on other browsers (tested on Safari and Chrome), and they also work on my iPhone.

Oddly, when I went to work and tried to access these sites via WiFi using Firefox, I was able to.

I am unsure what the problem is – the ability to access these sites on Safari, Chrome, and my iPhone at home suggests that it's not a network issue. I haven't encountered this issue with any other sites.

I am attaching three screenshots 1) The error message that I'm seeing for allrecipes when I attempt to access the site 2) The security tab which shows that the connection is unencrypted for allrecipes (home network) 3) The security tab showing that the connection is encrypted for alrecipes (work network)

Thanks

Asked by PianoMan7 1 day ago

Answered by zeroknight 1 day ago

  • Solved

Darstellung

Sehr geehrte Damen und Herren, ich mußte leider Thunderbird neu installieren und seit dem erscheinen Nachrichten nur noch in seperaten Fenstern. Normalerweise war die Dar… (read more)

Sehr geehrte Damen und Herren, ich mußte leider Thunderbird neu installieren und seit dem erscheinen Nachrichten nur noch in seperaten Fenstern. Normalerweise war die Darstellung 2geteilt: Oben die Nachrichten und unten die Inhalte. Wie stell ich das wieder her?

Mit freundlichen Grüßen Peter Treek

Asked by peter.treek 14 hours ago

Answered by peter.treek 13 hours ago

  • Solved

Common inbox for IMAP accounts

V 115.9.0 (32-bit) Good day, I have K9 as my mail client on my Android phone. In K9 there is the possibility to display all incoming mails of my different IMAP accounts i… (read more)

V 115.9.0 (32-bit) Good day, I have K9 as my mail client on my Android phone. In K9 there is the possibility to display all incoming mails of my different IMAP accounts in one folder (Common inbox). Is it possible to set up such a folder in Supernova? Thanks for detailed instructions Stefan

Asked by sliebe 2 days ago

Answered by david 2 days ago

  • Solved

remove search from new tab page (not search from address bar)

Just updated a friend's computer from Windows 7 to 10. Installed firefox over previous ESR and now there's no way to remove the search bar from the new tab page. On my … (read more)

Just updated a friend's computer from Windows 7 to 10. Installed firefox over previous ESR and now there's no way to remove the search bar from the new tab page. On my W10 system, the search bar isn't there, not sure how or why, but on her's there's no option NOT to show it as there used to be.

I found some VERY old (2014) info on this but doesn't seem to be up to date.

PLEASE give us our options back and stop taking them away, sheesh, getting as bad as Microsoft.

Is there a workaround for this to remove the redundant search bar from the new tab page since you can search from the address bar?

Thanks!

Asked by firefoxsync52 1 day ago

Answered by zeroknight 10 hours ago

  • Solved

Amazon Parent Dashboard not functioning on Firefox (but works on Chrome)

Anyone else had the problem of not being able to sign in to the Amazon Parent Dashboard via Firefox? But works on Chrome. Same on desktop and android versions of Firefox.… (read more)

Anyone else had the problem of not being able to sign in to the Amazon Parent Dashboard via Firefox? But works on Chrome. Same on desktop and android versions of Firefox.

Amazon chat support not helpful and just told me to use Chrome!

Asked by benshakespeare 1 day ago

Answered by zeroknight 9 hours ago

  • Solved

PDF Downloads

When I download PDFs on my MacBook using Firefox (currently 124.0.2 (64-bit)), they are always blank - I have attached a screen shot. But if I download the same PDF usin… (read more)

When I download PDFs on my MacBook using Firefox (currently 124.0.2 (64-bit)), they are always blank - I have attached a screen shot.

But if I download the same PDF using Safari, it opens straightaway - 2nd screen shot.

Is there something I need to adjust in Firefox to allow PDFs to open?

Asked by tammymcminn 1 day ago

Answered by zeroknight 1 day ago

  • Solved

Firefox browser starts flickering when maximized and when the theme is dark.

Hello, I'm using samsung odyssey g7 32' monitor connected to my laptop with a rtx 2060. The monitor is connected with a minidisplay port to display port cable. The proble… (read more)

Hello, I'm using samsung odyssey g7 32' monitor connected to my laptop with a rtx 2060. The monitor is connected with a minidisplay port to display port cable. The problem doesn't occur on the laptop screen but it does on the samsung screen. The flickering stops when i make the window a little smaller. I am using KDE plasma 6.0.3 but the problem was also present when i was using Hyprland as my desktop enviroment. I tried troubleshoot mode but nothing changed. I am seeking help. Thanks.

Asked by ersandemircan57 3 days ago

Answered by jonzn4SUSE 2 days ago

  • Solved

cannot enable payment methid auto-fill in Firefox

hello, I've been trying to follow Firefox's official guide in the docs and ready 3rd party articles in order to enable payment method auto-fill in Firefox. however, this … (read more)

hello, I've been trying to follow Firefox's official guide in the docs and ready 3rd party articles in order to enable payment method auto-fill in Firefox. however, this section seems to be missing from my settings page.

under Privacy and Security, I cannot find anything to do with saved payment methods or the checkbox to enable payment method auto-fill.

how can I resolve it?

Asked by YOTAM GUTTMAN 13 hours ago

Answered by TyDraniu 11 hours ago

  • Solved

Cannot remove "Your browser is being managed by your organisation" in home settings

I cannot remove "Your browser is being managed by your organisation" and seems to be stopping the home settings saving. They simply revert back to the default (see image)… (read more)

I cannot remove "Your browser is being managed by your organisation" and seems to be stopping the home settings saving. They simply revert back to the default (see image) when I restart Firefox. Not sure what is meant by "your organisation" as I am a personal user, not organisation. I'm the single user of the browser (e.g. just one user on my PC, which is me) and also Admisitrator. Can someone help me remove this. Thanks John

Asked by john.udale 18 hours ago

Answered by TyDraniu 14 hours ago

  • Solved

Security Concerns: Saved forms (across VMs) and password (after clearing all history).

v155.9.1esr Debian 12 I'm testing different Debian 12 on multiple VMs, it came to my surprise to see that my VPN hash I used on a website the day before was saved by Fir… (read more)

v155.9.1esr Debian 12

I'm testing different Debian 12 on multiple VMs, it came to my surprise to see that my VPN hash I used on a website the day before was saved by Firefox on the new VM.

The Sync was on but then which one saved my form (hash)?

  1. Numbered list item Logins & Passwords ? note: The hash was not a login but a form. If Firefox saves all the form, you should explicitly rename Logins by any forms/inputs.
  2. Numbered list item History? note: I hope this is only URLs.

If Firefox is savings "forms" (input fields) not just "logins" then it should be explicitly written. Is it an expected behavior?

Asked by debvmtesting 1 day ago

Answered by cor-el 1 day ago

  • Solved

default colors have somehow changed

I accidentally pressed a lot of keys on my keyboard and for some reason the default colors of Firefox have changed. I found out that by using Ctrl+Alt+D that I can switch… (read more)

I accidentally pressed a lot of keys on my keyboard and for some reason the default colors of Firefox have changed. I found out that by using Ctrl+Alt+D that I can switch the colors back to normal or to the colors that now appear automatically, but this only works for one tab. If I open a new tab, it shows the weird colors (see images below). I tried looking up specific shortcuts for Firefox considering the shortcut mentioned before (Ctrl+Alt+D) only works on Firefox. But I can't find any shortcut tied to that combination. I'm unsure what to do and how to fix this.

I would appreciate it if someone could tell me how to fix this.

Asked by link 1 day ago

Answered by zeroknight 1 day ago

  • Solved

How to Add preferences to Firefox through Windows Server Group Policy

Hi everyone. I have installed Firefox on all windows 10 workstations and I have also installed latest Firefox Group Policy ADMX on Server. I need to set some preferences … (read more)

Hi everyone. I have installed Firefox on all windows 10 workstations and I have also installed latest Firefox Group Policy ADMX on Server. I need to set some preferences on all Workstations. The preferences that I want to set are the ones that can be found in about:config.

But the problem is that only some of these preferences exist in Group Policy by default and it says "deprecated". I know that I can add additional about:config preferences in a Group Policy object called "Preferences". But no matter how I enter the format or how I change the JASON file, no preference policy is applied to Firefox in workstations. By the way when I change "Preferences" gpo in group Policy the next Policy called "Preferences (JASON on one file)" does also change. I have thoroughly searched the web and Mozilla support and have tested all suggestions but all to no avail. Can you please help me and Give me an example of how to do that? I would appreciate any answer in advance.

Asked by manoochehr.zangooei 18 hours ago

Answered by TyDraniu 15 hours ago

  • Solved

How to get "Favorites" or "Bookmarks" spelled out on top of page rather than Star icon

I just got a new computer and had my info transferred. It is probably the latest version of Firefox on the new computer now. On the previous version it seems like Favor… (read more)

I just got a new computer and had my info transferred. It is probably the latest version of Firefox on the new computer now. On the previous version it seems like Favorites was spelled out toward the top of the page on the left hand side. I see now it is just a star icon. Is there any way to get it the way it used to be? I'm sure I will get used to it the new way, but I still liked it the other way. Thanks

Asked by Larry/Nancy Jones 2 days ago

Answered by zeroknight 2 days ago