• Solved

Opened Email not displaying after upgrade to 78.1.0

Hello. I've used Thunderbird for email for many years. A few days ago, a popup box offered an update, and since accepting it, the interface looks a little different, e… (read more)

Hello. I've used Thunderbird for email for many years. A few days ago, a popup box offered an update, and since accepting it, the interface looks a little different, everything seems fine, (all email boxes there, mail downloads to computer okay,) but... when I open an email it's just a blank page. (This is both new mail and ones received earlier.) The only way I can view my actual mail is to restart Thunderbird in safe mode. I have 4 Extensions installed, three of which have been turned off as being incompatible with Version 78.1.0 which is the version newly installed by the update. Disabling the fourth extension does not fix the problem. My mail comes in using IMAP from my hosting on 1and1 The previous Thunderbird version before the update was 68.5.0 Windows 7 I would appreciate any advice as to a solution to this odd problem. Many Thanks.

Asked by sky6 1 day ago

Answered by Toad-Hall 1 day ago

  • Solved

Thunderbird 78 fails to activate POP3 mail account

My old mail account is POP3 only. Incoming, POP3, mail.tpg.com.au, 110, STARTTLS, Normal Password Outgoing SMTP, smtp.tpg.com.au, 587, STARTTLS, Normal Password After man… (read more)

My old mail account is POP3 only. Incoming, POP3, mail.tpg.com.au, 110, STARTTLS, Normal Password Outgoing SMTP, smtp.tpg.com.au, 587, STARTTLS, Normal Password After many attempts Thunderbird 78 failed to add this new account.

After removing ver.78 an old ver.68 was installed and the new account was added without any problems on the first try using the settings shown above.

Does this indicate that Thunderbird v.78 is no longer compatible as a POP3 client or is this a serious bug?

Asked by gveale20 2 days ago

Answered by Toad-Hall 2 days ago

  • Solved

New CSS styles not picked in Firefox.

I am building a website and, for the last couple of days, when I make changes to the CSS file they are no longer being picked up by the browser by which I mean they aren'… (read more)

I am building a website and, for the last couple of days, when I make changes to the CSS file they are no longer being picked up by the browser by which I mean they aren't displayed in the web page nor in the developer tools inspector.

They are visible in Chromium browser and dev tools.

I have cleared the cache and refreshed the page to no avail. It is only when I restart the browser that the new style rules take effect in the browser and show up in the dev tools.

Asked by mt3ch 6 days ago

Answered by cor-el 5 days ago

  • Solved

Can not download emails from mail server with 78.0.1, but can with 68.11.0

My email client has silently stopped downloading emails (after 19th July). This was around the time I upgraded to v.78.0.1 I have 5 email accounts, all with a POP3 setup.… (read more)

My email client has silently stopped downloading emails (after 19th July). This was around the time I upgraded to v.78.0.1 I have 5 email accounts, all with a POP3 setup. Sending emails works. Retrieving emails silently fails.

Testing (IMAP) on Windows 10:

  • Thunderbird 78.0.1:
  Manual configuration 
  Error message said the user name or password was wrong.
  • Thunderbird 68.11.0:
The manual configuration worked fine, and was able to receive emails.

As my machine upgraded, I can not revert to an older version, and I do not wish to lose many years of emails.

How can I either: 1. Restore the old version. 2. Fix the email downloads.

Asked by social_bot 6 days ago

Answered by Toad-Hall 2 days ago

  • Solved

Firefox Installer gives error "VCRUNTIME140_1.dll was not found"

I was cleaning out my hard drive and deleting old installs of Microsoft Visual Studio Redistributable packages, and I almost certainly deleted the one that Firefox relies… (read more)

I was cleaning out my hard drive and deleting old installs of Microsoft Visual Studio Redistributable packages, and I almost certainly deleted the one that Firefox relies on.

I then attempted to start Firefox, getting the error, "The code execution cannot proceed because VCRUNTIME140_1.dll was not found. Reinstalling the program may fix this problem."

I uninstalled, following the clean install directions, and deleting the "Program Files/Mozilla Firefox/" directory.

Then, I ran the Firefox Installer, newly downloaded, and when running it, it gives the same error, "The code execution cannot proceed because VCRUNTIME140_1.dll was not found. Reinstalling the program may fix this problem." Selecting "Restore Defaults" has no effect either way. The installer then appears to complete in the background, and the Firefox directory is created, along with the executable.

When I run Firefox.exe, it seems to load the program, but any address I type in fails to begin loading. This includes websites (www.google.com) and help/utility pages (about:config). I'm therefore unable to change any settings within Firefox.

I then tried re-installing the "Visual C++ 2008" and "Visual C++ 2015-2019" packages in an attempt to restore that DLL, but that had no effect after repeating the same steps above (clean uninstall, re-install). Which VC++ Redist Package should I be re-installing? Ideally, I should be able to just get a copy of VCRUNTIME140_1.dll and place it where Firefox is looking for it.

Asked by trevorawestphal 1 month ago

Answered by trevorawestphal 1 month ago

  • Solved

Copy/Paste not working

As the title indicates, copy/pasting does not work. I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up… (read more)

As the title indicates, copy/pasting does not work.

I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up to date. I've looked up a few fixes before posting and they didn't work:

- Tried booting FF on safe mode and it didn't fix the issue - it clearly isn't caused by an add-on (and I've never had this issue in my previous browser with nearly the same add-ons installed). - other people seem to have had the exact same issue multiple times and it's lasted for years, so it's clearly a problem on FF's end.

Here is the issue described more specifically: Copying things from a tab from FF and into the online version of Word does not work - when I try to, the intended selection: - disappears a few seconds after I've pasted - or it does not appear at all - or when it does, it erases the entire sentence it was pasted next to it, which you can imagine is absolutely bothersome.

I've also tried to copy/paste statistics from a site called archiveofourown.org onto another FF tab. - What ended up being copied is only the last character of the entire content I was trying to paste, which I think suggests there's some issue with what's contained in the clipboard.

I'm mentioning these two websites because I'm guessing that something about them is probably conflicting with the copy/paste feature, however I'm hoping no one will have the gall to tell me it's those websites' faults and that I should just stop using them.

When pasting (while having hopefully copied the former selected content- and no, it wasn't the case), it always pastes the content which was last copied into the clipboard prior to that very attempt, which shows that the clipboard's content was not refreshed with the last selected copied one.

I'm surprised to see that FF has had such a glaring issue for years and for many other users, and updates have never given a fix for it. I'd like this issue to be fixed properly, because I'd hate to have to switch back to my previous browser. FF sports so many nice features that other browsers don't have, and it'd be a shame to ruin the experience with a bug so basic as the copy/paste feature being broken.

Asked by yumiifmb 4 months ago

Answered by user1321319 4 months ago

  • Solved

Pop up on CNBC, my home page

I use the Ad Blocker. But it doesn't help with CNBC's annoying pop up that says, "Please support our Journalism by allowing ads." which is powered by Admiral. This cu… (read more)

I use the Ad Blocker. But it doesn't help with CNBC's annoying pop up that says, "Please support our Journalism by allowing ads." which is powered by Admiral.

This cussed thing pops up every time I fire up my desktop PC which runs Windows 10. It gives me two choices. 1. To click on sentence that says something like, "Continue without supporting ads" or 2. To go through a long process to shut down Ad Block so they can fill up my CNBC pages with ads about crap that I will never buy online.

Help! I want to get rid of that pop up permanently!

Asked by jon.771 3 hours ago

Answered by the-edmeister 1 hour ago

  • Solved

Unable to Customise the email Buttons

With the new version of Thunderbird, I am unable to customise the buttons on an incoming email. For example, I lke the <Delete> button at the far left and not in i… (read more)

With the new version of Thunderbird, I am unable to customise the buttons on an incoming email. For example, I lke the <Delete> button at the far left and not in its current location.

Is the customise option still there but somewhere else in Thunderbird or is the ability to customise missing?

Graham Bennett NZ

Asked by jangra67 15 hours ago

Answered by sfhowes 12 hours ago

  • Solved

Unlike the previous Thunderbird,I cannot add an extra 'To' address only 'Cc' and 'Bcc'

Hello Previous versions of Thunderbird allowed me to have more than one 'To' address. I note with the new version that there are 'Cc' and 'Bcc' buttons to add these addr… (read more)

Hello Previous versions of Thunderbird allowed me to have more than one 'To' address. I note with the new version that there are 'Cc' and 'Bcc' buttons to add these addressees. Please add a 'To' button here so that I can address multiple people rather than sending them a 'Cc'.

Or am I missing something?

Thank you

Graham Bennett NZ

Asked by jangra67 15 hours ago

Answered by Wayne Mery 13 hours ago

  • Solved

firefox thinks google hangouts has a network problem

I am running with firefox 79.0 and am using ubuntu 18.04 I have been using google hangouts for some time with no problems but, now, it will no longer work. It tells me t… (read more)

I am running with firefox 79.0 and am using ubuntu 18.04

I have been using google hangouts for some time with no problems but, now, it will no longer work. It tells me that I have a problem with my camera/video and to check my network. My network is dandy. The only thing I could think of is that its a firefox problem. To check that I brought up google chrome and tried hangouts there and it worked just fine.

I have searched for a solution and found none although there has been an ongoing problem with hangouts for some time.. I suspect that some of the stuff that has been added to firefox to be the culprit but am not sure - hence this.

If anybody has a clue please let me know - thank you!

Asked by greg 16 hours ago

Answered by greg 15 hours ago

  • Locked

Im always fighting an enemy an unseen living Bring that is always trying to works against me

Im having issues with a creuatur that is unseen for the humane race but they (jinn) can see us human, that is always working against me for some reason of two, but not be… (read more)

Im having issues with a creuatur that is unseen for the humane race but they (jinn) can see us human, that is always working against me for some reason of two, but not been succeful in their accomplishment to bring me down, thx and praise to God! :) But the thing I notice is that everything Im seeing at media is not accurate and somethings are not shown to me, what to do? They are always hacking my phone email etc. Anyone has any advice to share, all ides are welcoming. From your brothers who cares:

B

Asked by berhan_said 17 hours ago

  • Solved

Can't see pictures on mobile.de website

Hi dears, I can't see any picture on that website. I've tried to use "privat mode" and "safe mode" - problem is exactly the same. Reseting browser data didn't help. Attac… (read more)

Hi dears, I can't see any picture on that website. I've tried to use "privat mode" and "safe mode" - problem is exactly the same. Reseting browser data didn't help. Attached picture, link for website on the screen: https://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-q3-2-0-tdi-quattro-s-line-xenon-navi-klima-shz-p-k%C3%B6ln/298986800.html?action=homeRviReco

I've tried also other browsers - everything works fine. With firefox mobile everything works fine too.

Could someone help me? :)

BR. Łukasz

Asked by Wolek Priv 18 hours ago

Answered by cor-el 17 hours ago

  • Solved

IMAP: Any way to put multiple IMAP accounts under one heading, e.g., "All My Mail"?

Thunderbird allows multiple POP accounts to be merged under one header. Thunderbird seems NOT to allow multiple IMAP accounts to be merged under one header. I'm importing… (read more)

Thunderbird allows multiple POP accounts to be merged under one header. Thunderbird seems NOT to allow multiple IMAP accounts to be merged under one header. I'm importing 4 gmail accounts via IMAP protocol. As asides:

  • MS Mail allows multiple IMAP accounts to be merged under one header.
  • I am a "refugee" from Outlook 2007 (system crash).

Any help will be appreciated, even if it's "It can't be done." TIA

Asked by MisterGlenn 19 hours ago

Answered by sfhowes 15 hours ago

  • Solved

Blank Message in New Tab

I have Thunderbird 78.1.0 running on Windows 10 1909. The other day I noticed that when I opened TB the tabs for emails I had saved "open" were blank. If I opened a new e… (read more)

I have Thunderbird 78.1.0 running on Windows 10 1909. The other day I noticed that when I opened TB the tabs for emails I had saved "open" were blank. If I opened a new email message it opens blank as well. I can use the reply/forward icons and it displays the contents of the email.

Steps I've tried to resolve:

  • Bulleted list itemUninstall/Reinstall Thunderbird
  • Bulleted list itemDelete MSF files to rebuild message store
  • Bulleted list itemChanged from Open messages in "A new tab" to "A new message window" and then set it back

Leaving "open messages in a new windows" does work. I can see the email just fine, not what I want though.

I did restart TB in safe-mode disabling add-ons which does work. The only add-on I have is "Manually sort folders". If I restart TB in normal mode, disable the add-on, close and re-open TB I still get the same blank screen.

Any thoughts? I have the troubleshooting report but would rather not post it publicly if possible.

Asked by wayne32 21 hours ago

Answered by sfhowes 21 hours ago

  • Solved

why are 3 tabs opening when I open Firefox

when I open firefox version 79.0 64 bit 3 tabs open the homepage I have set and 2 other addons Google translator for Firefox and Zoom for Firefox. Why is this happening? … (read more)

when I open firefox version 79.0 64 bit 3 tabs open the homepage I have set and 2 other addons Google translator for Firefox and Zoom for Firefox.

Why is this happening?

Asked by e_a_g_l_e_p_i 22 hours ago

Answered by cor-el 20 hours ago

  • Locked

I want to get rid of Firefox Lockwise

I can't get in to some of my accounts because I keep getting asked for my master password, and I don't know if I even have one. duplicate. https://support.mozilla.org/en-… (read more)

I can't get in to some of my accounts because I keep getting asked for my master password, and I don't know if I even have one.

duplicate. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1298037

Asked by Elva Santos 22 hours ago