Missing Search Menu (Not Toolbar) Icons

I have a new installation of Firefox on a new M1 MacBook Pro. I copied over carefully selected settings files from my old computer, and now several icons are missing fro… (read more)

I have a new installation of Firefox on a new M1 MacBook Pro. I copied over carefully selected settings files from my old computer, and now several icons are missing from the drop-down search and address boxes. I attempted renaming several of my transferred files to see if Firefox would rebuild them and correct the problem without success. Reinstalling Firefox was likewise unsuccessful. Does anyone know how to restore them? Please see attached image. Thank you.

Asked by bruce.x 20 hours ago

Last reply by Helping Firefox 3 hours ago

My omnibox is just permanently broken for it seems one website.

This was the original thread <https://support.mozilla.org/en-US/questions/1363425#answer-1471931> In short, to summarize the original issue, one day after clearing … (read more)

This was the original thread <https://support.mozilla.org/en-US/questions/1363425#answer-1471931>

In short, to summarize the original issue, one day after clearing my 'recent history' 100% once, gmail.com never ever became autofilled again. I can't get it to show up, no matter what.

I even refreshed firefox, still didn't help, sadly. The only thing left is to uninstall FF but that's a headache I don't want to do. and there's no guarantee that it would work.

Tried disabling all my extensions except for the most obviously fine ones like momentum. Didn't seem to help. <https://support.mozilla.org/en-US/questions/1176553> This guy had the EXACT same problem I had. So I followed through these suggestions. Didn't help.

1. Does anyone know what the right keywords for this would be if I want to google others who have similar issues? Looks like I can only just hope other people have the solution. But I've googled things like firefox not suggesting history in omnibox search. Hasn't come up with anything that worked yet.

Asked by marshall929 1 week ago

Last reply by marshall929 3 hours ago

home key default URL

I have the home tab set to a specific US news website. I use a VPN and it connects to a US server. With VPN off or on, the set URL used to work when I clicked the home ta… (read more)

I have the home tab set to a specific US news website. I use a VPN and it connects to a US server. With VPN off or on, the set URL used to work when I clicked the home tab. Now, with VPN off or on, when I click the home tab, it takes me to the local language version, not the English US URL version. I doubled checked my settings, and it still is for the US URL. Any ideas?

Asked by rcinquina 22 hours ago

Last reply by Helping Firefox 3 hours ago

Lost All Quick Access Bookmarks and later all Bookmarks except 5!!!!

After creating a new Windows User account and switching back to original account, I lost ALL of my Quick Access Bookmarks! Then I did a Bookmark Restore using the most re… (read more)

After creating a new Windows User account and switching back to original account, I lost ALL of my Quick Access Bookmarks! Then I did a Bookmark Restore using the most recent saved Bookmark file and I lost around 64,050 bookmarks!!! Now, the latest saved Bookmark file lists 5 items. This is a ridiculous and a very serious issue!!!

What is going on? I spend a lot of time getting important Bookmarks for research, and etc. How can I get all of my Bookmarks back? Apparently, I cannot get them all back. See attached file.

Asked by Wayne Carpenter 2 months ago

Last reply by Wayne Carpenter 4 hours ago

Import profile from another computer

I copied profile from old Win 7 to a USB hard drive, and tried to copy to new Win 11 computer . Opened APPDATA\Mozilla\Firefox\profiles\. Saw several different profile fi… (read more)

I copied profile from old Win 7 to a USB hard drive, and tried to copy to new Win 11 computer . Opened APPDATA\Mozilla\Firefox\profiles\. Saw several different profile files. Copied to new one Ihad created with my name, and closed the file. Restarted Firefox, but it wouldn't run. Said it couldn't find any profiles. Help!

Asked by foxmark1935 1 day ago

Last reply by Helping Firefox 3 hours ago

Zoom Meeting webpage opens but not launches the meeting.

Hello, Recently, I changed from Chrome to FireFox. I have a website where I have to join to meetings with my client. When I click on the scheduled meeting, it opens zoom … (read more)

Hello, Recently, I changed from Chrome to FireFox. I have a website where I have to join to meetings with my client. When I click on the scheduled meeting, it opens zoom launch meeting page and launches meetings usually (with chrome) I mean the zoom launch meeting (as attached in image). In FireFox, I don't find the meeting getting launched. The launch meeting page comes up, asks me if it can use zoom app. I give Yes and then the thing happens is it opens the Zoom app. It does not launch the meeting. Any suggestion you think that will help, please post it as a reply.

Thank you in advance!!

Asked by Helping Firefox 4 hours ago

Last reply by Helping Firefox 4 hours ago

Thunderbird auto close the main inbox windows

Dear Thunderbird Support, I am representative for my company Likom Caseworks Sdn. Bhd., Melaka, Malaysia. One of my user has the special case. She used to be open message… (read more)

Dear Thunderbird Support,

I am representative for my company Likom Caseworks Sdn. Bhd., Melaka, Malaysia. One of my user has the special case. She used to be open messages in "a new message windows" instead of "a new tab".

Her problem do not occur every time she open messages. However, in some time, when she open messages in a new message windows, her main Inbox windows will closed up itself.

The proper practice for open messages in "a new message windows" should remain the main Inbox windows instead of close it up. May I know how to solve the problem. I had helped her to install to the latest version 91.3.1 but the problem do not solved.

Please assist.

Asked by limlh 1 day ago

Last reply by limlh 4 hours ago

secure.ipower.com. PR_CONNECT_RESET_ERROR

I get this error secure.ipower.com. PR_CONNECT_RESET_ERROR when I try to get in contact with www.ipower.com my Internet website service. Any ideas I have tried to access … (read more)

I get this error secure.ipower.com. PR_CONNECT_RESET_ERROR when I try to get in contact with www.ipower.com my Internet website service. Any ideas I have tried to access functions in Firefox & Google get the same message. Does anyone know if this company is down, out of business or ???

Kindest Regards David Tozer

Asked by DinkyClub.net 7 hours ago

Last reply by David Tozer 4 hours ago

Sometimes Control+Left Click doesn't open a new tab in the background, rather then foreground.

Is there any way of making sure it works consistently? I need to right click then click "Open Link in New Tab" to have it work reliably. Maybe something in about:config… (read more)

Is there any way of making sure it works consistently? I need to right click then click "Open Link in New Tab" to have it work reliably. Maybe something in about:config? Using latest Win7 64 bit Firefox. I've noticed this for probably 2 years now at least. Not sure if it ever worked 100%.

Asked by moz2u 4 hours ago

Cookies from second site have cross-site permission on first site, how is that possible?

I am on site 1 (site1.net) in a video call. In the permissions pop-up of the FF browser it shows me that cross-site cookies are allowed for site 2 (yetanothersite.com). S… (read more)

I am on site 1 (site1.net) in a video call. In the permissions pop-up of the FF browser it shows me that cross-site cookies are allowed for site 2 (yetanothersite.com). See the screenshot attached. Both sites are totally unrelated and have no link whatsoever. I visited site 2 once many months or a year ago. To my understanding it is very odd, that there is a permission for cross-site cookies from site 2 on site 1. This permission is not set on any other site. How could this permission have been set up, was it me, is this a bug? How come there is a permission for site 2 on site 1 while they have no interrelation? I have searched through the cookies.sqlite DB and found nothing irregular. The privacy / tracking settings are set to the "standard" choice. What am I missing here?

The system is Windows 11 with current FF 96.x.

Asked by mozilla308 15 hours ago

Last reply by jscher2000 5 hours ago

Some pictures cannot be shown in Firefox

Hi sir / madam, we are encountering an issue that some pictures cannot be shown in the Firefox properly. We tried every methods suggested in your forum but none of them c… (read more)

Hi sir / madam,

we are encountering an issue that some pictures cannot be shown in the Firefox properly. We tried every methods suggested in your forum but none of them could resolve the issue. The version of the Firefox 95.0 that it is the latest and thus we attached the picture here for tour further investigation.

Would you please help to check and advise for that? Thank you.

Best regards,

Kris

Asked by kris2022 1 day ago

Last reply by kris2022 5 hours ago

Unable to connect to verizon.net mail server.

For the past week when I try to retrieve my email I continue to get this error message. Tried re-entering my email password but didn't make a difference. Checked the serv… (read more)

For the past week when I try to retrieve my email I continue to get this error message. Tried re-entering my email password but didn't make a difference. Checked the server settings - outgoing is showing this smtp.verizon.net, port 465 and server name shows pop.verizon.net, port 995. I have a gmail account on Thunderbird and works normally. Any suggestions?

Asked by glogden 1 day ago

Last reply by Matt 5 hours ago

Add-ons not installing anymore

Out of the blue my add-ons are disabled (see picture of my about:addons screen) and cannot be reinstalled. Every time I try to install an add-on I get: "Installation abor… (read more)

Out of the blue my add-ons are disabled (see picture of my about:addons screen) and cannot be reinstalled. Every time I try to install an add-on I get: "Installation aborted because the add-on appears to be corrupt."

Setting xpinstall.signatures.required and xpinstall.whitelist.required to false in about:config did not resolve this issue as well.

Asked by alimar 8 hours ago

Last reply by cor-el 5 hours ago

constant problem of password being changed to a series of dots whenever i try to get on amazon. This happens with firefox onlyy

Please explain why this happens. Suddenly my password for amazon is changed to a series of dots and Amazon says my password is is wrong. This happens only with firefox. I… (read more)

Please explain why this happens. Suddenly my password for amazon is changed to a series of dots and Amazon says my password is is wrong. This happens only with firefox. It looks like I will have to switch to Safari.

Asked by gamahan 18 hours ago

Last reply by cor-el 6 hours ago

Can't open websites

Suddenly can't open any website pages, including the Firefox download url. Get "Secure Connection Failed" alert, PR_END_OF_FILE_ERROR , for everything. What's happened?… (read more)

Suddenly can't open any website pages, including the Firefox download url. Get "Secure Connection Failed" alert, PR_END_OF_FILE_ERROR , for everything.

What's happened?

Asked by gillianpiewacket 10 hours ago

Last reply by cor-el 6 hours ago

Firefox crashes constantly

Using Win 10. Firefox started crashing all of a sudden, giving error message. Uninstalled and reinstalled, worked for a short time, then started crashing again. Starts to… (read more)

Using Win 10. Firefox started crashing all of a sudden, giving error message. Uninstalled and reinstalled, worked for a short time, then started crashing again. Starts to open then shuts down. Was able to launch Firefox from the Start menu selecting a website from browser history under Firefox but that stopped working as well. Tried using Chrome and Edge to download a fresh version of Firefox, both having same issue.

Tried multiple troubleshooting steps from various websites, but nothing is helping. Everything else on the PC is working fine except for the browsers. Updating Win 10 now to see if that helps.

Data being submitted on another PC as still troubleshooting the PC with the crashing.

Asked by mloisel24 9 hours ago

Last reply by cor-el 6 hours ago