recent upgrade can't get emails

Ever since Nov 3 and the last Thunderbird upgrade, I cannot get my emails through Thunderbird, although I can send them OK. I tried changing from POP to IMAP as I though… (read more)

Ever since Nov 3 and the last Thunderbird upgrade, I cannot get my emails through Thunderbird, although I can send them OK. I tried changing from POP to IMAP as I thought that might be the problem, but I still don't get the emails. My provider says "not my problem." What else can I try?

Asked by pilgrimrht 1 day ago

Last reply by moted22 20 hours ago

Thunderbird stopped working with Gmail

Hello Community, I opened Thunderbird this morning and my Gmail email is not downloading. Also, it seems like I am able to send email messages but it gives me an error sa… (read more)

Hello Community,

I opened Thunderbird this morning and my Gmail email is not downloading. Also, it seems like I am able to send email messages but it gives me an error saying it can't save a copy to Sent folder due to network or file access errors.

The last time I was using my email was on Friday, 11/27 and everything worked as normal. Any help getting my Thunderbird working with Gmail again would be greatly appreciated! Thank you!

George

Asked by george117 2 days ago

Last reply by kim46 1 day ago

Thunderbird is not functioning

I have used Thunderbird for a very long time. Currently on my desktop it is no longer receiving messages. Also when I go to send an email I get the following message. Y… (read more)

I have used Thunderbird for a very long time. Currently on my desktop it is no longer receiving messages. Also when I go to send an email I get the following message.

Your message was sent but a copy was not placed in your sent folder (Sent) due to network or file access errors. You can retry or save the message locally to Local Folders Sent-!!!!!!!!!!!!!!. (The exclamation points is where my email address would be)

The email goes out but it is not saved locally.

On my laptop Thunderbird works just fine receiving both emails and sending emails. No problems there. Both systems are configured the same with firewall and antivirus (ESET). Both Thunderbird programs are also set to the identical settings for both the security and server settings.

Anyone have any thoughts on what I need to do. I have never experienced this issue before.

Asked by drjkobza 1 day ago

Last reply by Wayne Mery 23 hours ago

Keyboard not working in tablet mode

I just installed the latest version of firefox (83.0)(64-bit). now when I use my MS surface in tablet mode, the virtual keyboard pops up for about a second and then disap… (read more)

I just installed the latest version of firefox (83.0)(64-bit). now when I use my MS surface in tablet mode, the virtual keyboard pops up for about a second and then disappears. Chrome and edge works ok. just firefox.

Asked by roberta5 1 day ago

Last reply by rtpevehouse98 23 hours ago

Problem receiving messages

Hi, I am Cristian Grava. I am using Thunderbird since a long time ago but since yesterday I didn't receive anymore my messages from yahoo (I tried with gmail but I have t… (read more)

Hi, I am Cristian Grava. I am using Thunderbird since a long time ago but since yesterday I didn't receive anymore my messages from yahoo (I tried with gmail but I have the same problem). I am using a pop.mail.yahoo.com, with port 995, SSL/TLS as I used since a long time ago. The status of Thunderbird is "Connected to pop.mail.yahoo.com ..." but nothing happens (usually ask me to introduce my password and after that downloads the messages but now nothing). Please help me to solve the problem. Thank you and have a nice day, Cristian Grava

Asked by cgrava 1 day ago

Last reply by christ1 4 hours ago

emails no longer received

Hello, So yesterday I experienced an error in Firfox browser. out of nowhere Some protocol error. This was resolved after restarting the browser. But also since yesterday… (read more)

Hello,

So yesterday I experienced an error in Firfox browser. out of nowhere Some protocol error. This was resolved after restarting the browser. But also since yesterday my Thunderbird does not fetch new emails. Not sure if this is related though. No errors, just nothing.

Facts version 78.5.0 on Windows 10: - I have setup 7 accounts with different ISP's - I have tried disabling add-ons - I have tried disabling firewall and network security - Sending mails does work - Receiving mails on another cumputer works

Basicly I am clueless as to what to do to fix the problem... Please help. Many thanks.

Asked by wpeaced 1 day ago

Last reply by Peter Kalna 14 hours ago

Help please

I'm suddenly unable to send emails. Error message reads "peer using unsupported version of security protocol" " The configuration related to mail @activ8.net.au must be c… (read more)

I'm suddenly unable to send emails. Error message reads "peer using unsupported version of security protocol" " The configuration related to mail @activ8.net.au must be corrected". This happened immediately after what appeared to be an update of Thunderbird. I have been into settings to try and rectify the problem without success.

Asked by faxx 1 day ago

Last reply by christ1 1 day ago

How do we unlock our emails?

Our 4 email accounts are all locked. Comcast said it is a Mozilla Thunderbird problem Please help us. We have not been able to receive our emails since very early morn… (read more)

Our 4 email accounts are all locked. Comcast said it is a Mozilla Thunderbird problem Please help us. We have not been able to receive our emails since very early morning Monday, November 30, 2020.

Asked by carolbiskup 1 day ago

Last reply by Wayne Mery 1 day ago

Emails not sending or receiving on Thunderbird 78.5.0

Thunderbird has been working fine up to today it has now stopped sending and receiving emails as have two other colleagues in my office we are all using gmail and windows… (read more)

Thunderbird has been working fine up to today it has now stopped sending and receiving emails as have two other colleagues in my office we are all using gmail and windows 10 with eset anti virus. Emails are all appearing in gmail inbox and if i send an email from thunderbird it gets delivered but does not appear in sent folder in either Gmail or thunderbird. We have not changed any SMTP settings and all three laptops have the same problem from this morning

Asked by steve298 1 day ago

Last reply by Wayne Mery 1 day ago

emaill not downloading

This morning my new Thunderbird emails are not downloading. All was fine last night. I can send email. I reinstalled Thunderbird but no change. I read advise from 2 mont… (read more)

This morning my new Thunderbird emails are not downloading. All was fine last night. I can send email.

I reinstalled Thunderbird but no change. I read advise from 2 months ago to clear my error bin. Did so. Didn't help. I have gmail addresses I am a home user, not expert, no tech support on my end and did not understand all the advise I read. IOW I need simple help. Next step on my own will be try another platform alltogether Was there an update overnight that did this to my computer? Thanks for any help you can provide, especially if I can understand it. :)

Asked by sndybeech 2 days ago

Last reply by Wayne Mery 1 day ago

Sending of the message failed. Peer reports incompatible or unsupported protocol version.

Thunderbird had been working on all my computers till this morning. Now, when I try to send email, I get the following error message: Sending of the message failed. Peer… (read more)

Thunderbird had been working on all my computers till this morning. Now, when I try to send email, I get the following error message: Sending of the message failed. Peer reports incompatible or unsupported protocol version.

I tried downloading a new Thunderbird, still get the same error message. Don't have a clue as to where to go or what to do.

Asked by NCzeroK 2 days ago

Last reply by sfhowes 2 days ago

Hyperlinks Won't Open Browser

Clicking on links within emails no longer opens the page in my browser. I followed the different steps in this article (https://support.mozilla.org/en-US/kb/hyperlinks-in… (read more)

Clicking on links within emails no longer opens the page in my browser. I followed the different steps in this article (https://support.mozilla.org/en-US/kb/hyperlinks-in-messages-not-working), specifically the following:

  • Confirmed that Chrome is set as the default browser
  • Checked that no application is specified for the HTTP content type
  • Checked for an incorrect preference (no network.protocol-handler preferences found)
  • Started Thunderbird in Safe Mode

None of these resolved the problem. I am running Windows 10 Home on a Dell Inspiron.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks, G.C.

Asked by G.C. Seibert 2 days ago

Last reply by Thomas Mercer-Hursh 2 days ago

inbox would not download or open and now all my inbox emails have disappeared

Today 11/30/2020 my inbox would not download, trying to fix it, i tried to debug, and now all my emails in my inbox have disappeared. My sent and archived email are ther… (read more)

Today 11/30/2020 my inbox would not download, trying to fix it, i tried to debug, and now all my emails in my inbox have disappeared. My sent and archived email are there, but none in my inbox.

Please help!

Asked by charcoalbathroom 2 days ago

Last reply by Wayne Mery 1 day ago

Cannot Log Into Online Banking Site

I am having trouble logging into my bank's website from Firefox. It's worked fine for several years and I have no clue what triggered it all of a sudden. Furthermore, I c… (read more)

I am having trouble logging into my bank's website from Firefox. It's worked fine for several years and I have no clue what triggered it all of a sudden. Furthermore, I can log in just fine from various other browsers.

I have Google around on the issue for awhile now, and have troubleshooted several different things based on what I've Googled, such as clearing all site cookies, data, cache, etc. Also I had a pop-up blocker add-on but I removed it and that didn't do anything. Lastly, I tried completely uninstalling Firefox and re-installing it without ANY add-ons, but it still doesn't work.

Details on what happens: I go to the log in page, and I put in my user and password and click to log in, and it does nothing. It just basically refreshes the page, so the page comes back up with blank user and password fields.

Any help/ideas on the matter would be much appreciated. Thanks.

Asked by dpsadler11 3 days ago

Last reply by tamara.alferoff 3 days ago

Trouble accessing particular web sites

I'm having problems with 2 websites. One is www.realestate.com.au - I can't search this site at all (I've previously used it thousands of times). The second one is www.… (read more)

I'm having problems with 2 websites. One is www.realestate.com.au - I can't search this site at all (I've previously used it thousands of times). The second one is www.gumtree.com.au I've posted items for sale on this site, it will allow me to log into my account but repeatedly boots me off. I've contacted them and they say to delete my browsing history (done) and upgrade my browser (it already is the latest version). I've no idea what to do next. I have no trouble with other websites (to date!).

Asked by downshifterx2 1 week ago

Last reply by FredMcD 6 days ago

Weird Scrolling with version 83

Good Morning Today I had to repair Firefox and after restarting, I felt a strange scrolling sensation, it was not the normal Firefox scrolling, I even thought I had opene… (read more)

Good Morning

Today I had to repair Firefox and after restarting, I felt a strange scrolling sensation, it was not the normal Firefox scrolling, I even thought I had openend the wrong browser...so I went check about:config , and found some values where changed as new default values:

general.smoothScroll.mouseWheel.durationMaxMS 200 general.smoothScroll.mouseWheel.durationMinMS 50

I tought it was me the problem so I installed an older version of Firefox (80.0) in order to compare, and found a normal scrolling and those values:

general.smoothScroll.mouseWheel.durationMaxMS 400 general.smoothScroll.mouseWheel.durationMinMS 200

I think this is a mistake from devs, if i wanted to have horrible scrolling, I could just use Edge instead of Firefox, could you please bring the original scrolling back to Firefox?

Thanks

Asked by Wolfy 1 week ago

Last reply by dfpercush 1 day ago

Bookmarks are not syncing to a new computer

Can someone please help me recover my bookmarks? I'm on a new pc where everything else seem to have loaded/synced properly (passwords etc., even history!), except bookmar… (read more)

Can someone please help me recover my bookmarks? I'm on a new pc where everything else seem to have loaded/synced properly (passwords etc., even history!), except bookmarks. I keep getting several "error-sync" entries on the about:sync-log page, and the most recent one is this:


1606947749379 Sync.LogManager DEBUG Flushing file log 1606947749380 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1606947749395 Sync.LogManager DEBUG Log cleanup threshold time: 1606083749395 1606947749435 Sync.LogManager DEBUG Done deleting files. 1606947839372 Sync.Service DEBUG User-Agent: Firefox/83.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) FxSync/1.85.0.20201112153044.desktop 1606947839372 Sync.Service INFO Starting sync at 2020-12-03 00:23:59 in browser session Sp_pb61PlEwF 1606947839373 Sync.SyncScheduler DEBUG Clearing sync triggers and the global score. 1606947839383 Sync.Status INFO Resetting Status. 1606947839383 Sync.Status DEBUG Status.service: error.sync.failed_partial => success.status_ok 1606947839385 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1606947839385 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1606947839387 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1606947839689 Sync.Resource DEBUG GET success 200 https://sync-1-us-west1-g.sync.services.mozilla.com/1.5/148423170/info/collections 1606947839691 Sync.Service DEBUG Fetching server configuration: https://sync-1-us-west1-g.sync.services.mozilla.com/1.5/148423170/info/configuration 1606947839692 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1606947840028 Sync.Resource DEBUG GET success 200 https://sync-1-us-west1-g.sync.services.mozilla.com/1.5/148423170/info/configuration 1606947840029 Sync.Service DEBUG Fetching global metadata record 1606947840029 Sync.Service DEBUG Weave Version: 1.85.0 Local Storage: 5 Remote Storage: 5 1606947840029 Sync.Service DEBUG Fetching and verifying -- or generating -- symmetric keys. 1606947840029 Sync.Service INFO Testing info/collections: {"extension-storage":1596004421.07,"crypto":1575190028.97,"prefs":1606947142.6,"forms":1606947748.03,"history":1606947748.98,"passwords":1606947144.22,"clients":1606947140.69,"tabs":1606947746.94,"addons":1606940985.44,"bookmarks":1580300137.21,"meta":1606946899.5} 1606947840029 Sync.CollectionKeyManager INFO Testing for updateNeeded. Last modified: 1575190028.97 1606947840029 Sync.Synchronizer DEBUG Refreshing client list. 1606947840031 Sync.Engine.Clients INFO 0 outgoing items pre-reconciliation 1606947840031 Sync.Engine.Clients DEBUG Resetting clients last sync time 1606947840034 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1606947840324 Sync.Collection DEBUG GET success 200 https://sync-1-us-west1-g.sync.services.mozilla.com/1.5/148423170/storage/clients?full=1&limit=1000 1606947840334 Sync.Engine.Clients INFO Records: 0 applied, 0 successfully, 0 failed to apply, 0 newly failed to apply, 5 reconciled. 1606947840334 Sync.Engine.Clients DEBUG Refreshing the known stale clients list 1606947840337 Sync.BulkKeyBundle INFO BulkKeyBundle being created for undefined 1606947840338 Sync.Engine.Clients INFO Hiding stale client vZb4SpntBjuk - in known stale clients list 1606947840339 Sync.Engine.Clients INFO Hiding stale client mlPnFwJ0LOly - in known stale clients list 1606947840344 Sync.Synchronizer INFO Updating enabled engines: 3 clients. 1606947840346 Sync.Synchronizer INFO Syncing all enabled engines. 1606947840346 Sync.Engine.Prefs INFO 0 outgoing items pre-reconciliation 1606947840347 Sync.Engine.Prefs INFO Records: 0 applied, 0 successfully, 0 failed to apply, 0 newly failed to apply, 0 reconciled. 1606947840350 Sync.Engine.Passwords INFO 0 outgoing items pre-reconciliation 1606947840351 Sync.Engine.Passwords INFO Records: 0 applied, 0 successfully, 0 failed to apply, 0 newly failed to apply, 0 reconciled. 1606947840351 Sync.Engine.Tabs INFO 1 outgoing items pre-reconciliation 1606947840352 Sync.Engine.Tabs INFO Records: 0 applied, 0 successfully, 0 failed to apply, 0 newly failed to apply, 0 reconciled. 1606947840439 Sync.Engine.Tabs INFO Posting 1 records of 53266 bytes with batch=true 1606947840439 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1606947840439 Sync.Collection DEBUG POST Length: 53266 1606947842332 Sync.Collection DEBUG POST success 200 https://sync-1-us-west1-g.sync.services.mozilla.com/1.5/148423170/storage/tabs?batch=true&commit=true 1606947842336 Sync.Engine.Bookmarks DEBUG Checking if server sync ID noA0W_Nni92p matches existing 1606947842339 Sync.Engine.Bookmarks INFO 0 outgoing items pre-reconciliation 1606947842361 Sync.Engine.Bookmarks INFO Records: 0 applied, 0 successfully, 0 failed to apply, 0 newly failed to apply, 0 reconciled. 1606947842362 Sync.Engine.Bookmarks.Mirror DEBUG Merging bookmarks in Rust 1606947842512 Sync.Engine.Bookmarks.Mirror DEBUG Building local tree 1606947842513 Sync.Engine.Bookmarks.Mirror DEBUG Building remote tree 1606947842665 Sync.Engine.Bookmarks.BookmarkSyncUtils DEBUG pushChanges: Processed change records: {"weak":0,"skipped":0,"updated":0} 1606947842666 Sync.Status DEBUG Status for engine bookmarks: error.engine.reason.unknown_fail 1606947842666 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => error.sync.failed_partial 1606947842666 Sync.ErrorHandler DEBUG bookmarks failed: MergeError: Item fqrDn3Gez_9A can't contain itself(resource://gre/modules/SyncedBookmarksMirror.jsm:1412:5) JS Stack trace: MergeError@SyncedBookmarksMirror.jsm:1412:5 handleError@SyncedBookmarksMirror.jsm:774:22 1606947842666 Sync.Engine.Addons DEBUG Refreshing reconciler state 1606947842666 Sync.AddonsReconciler INFO Refreshing global state from AddonManager. 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon DoH Roll-Out (version=2.0.0, id=doh-rollout@mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon Form Autofill (version=1.0, id=formautofill@mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon Firefox Screenshots (version=39.0.0, id=screenshots@mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon WebCompat Reporter (version=1.4.0, id=webcompat-reporter@mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon Web Compatibility Interventions (version=16.0.0, id=webcompat@mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon Default (version=1.1, id=default-theme@mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon Light (version=1.1, id=firefox-compact-light@mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon Dark (version=1.1, id=firefox-compact-dark@mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon Firefox Alpenglow (version=1.1, id=firefox-alpenglow@mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon Google (version=1.1, id=google@search.mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon Amazon.com (version=1.3, id=amazondotcom@search.mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon Wikipedia (en) (version=1.1, id=wikipedia@search.mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon Bing (version=1.2, id=bing@search.mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon DuckDuckGo (version=1.1, id=ddg@search.mozilla.org) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon Tab Reloader (page auto refresh) (version=0.3.5, id=jid0-bnmfwWw2w2w4e4edvcdDbnMhdVg@jetpack) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon uBlock Origin (version=1.31.0, id=uBlock0@raymondhill.net) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. (version=1.8.1.1, id=gmp-gmpopenh264) 1606947842667 Sync.AddonsReconciler DEBUG Rectifying state for addon Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc. (version=4.10.1582.2, id=gmp-widevinecdm) 1606947842668 Sync.AddonsReconciler INFO Saving reconciler state to file: addonsreconciler 1606947842677 Sync.Engine.Addons.Store DEBUG gmp-gmpopenh264 not syncable: type not in whitelist: plugin 1606947842677 Sync.Engine.Addons.Store DEBUG gmp-widevinecdm not syncable: type not in whitelist: plugin 1606947842677 Sync.Engine.Addons INFO 0 outgoing items pre-reconciliation 1606947842677 Sync.Engine.Addons INFO Records: 0 applied, 0 successfully, 0 failed to apply, 0 newly failed to apply, 0 reconciled. 1606947842677 Sync.Engine.CreditCards DEBUG First sync, uploading all items 1606947842677 Sync.Engine.CreditCards INFO 0 outgoing items pre-reconciliation 1606947842678 Sync.Engine.CreditCards INFO Records: 0 applied, 0 successfully, 0 failed to apply, 0 newly failed to apply, 0 reconciled. 1606947842678 Sync.Engine.Forms INFO 0 outgoing items pre-reconciliation 1606947842678 Sync.Engine.Forms INFO Records: 0 applied, 0 successfully, 0 failed to apply, 0 newly failed to apply, 0 reconciled. 1606947842678 Sync.Engine.History DEBUG Checking if server sync ID ZRpBiW5vkUGm matches existing 1606947842679 Sync.Engine.History INFO 1 outgoing items pre-reconciliation 1606947842680 Sync.Engine.History INFO Records: 0 applied, 0 successfully, 0 failed to apply, 0 newly failed to apply, 0 reconciled. 1606947842681 Sync.Engine.History INFO Posting 1 records of 755 bytes with batch=true 1606947842681 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1606947842682 Sync.Collection DEBUG POST Length: 755 1606947843000 Sync.Collection DEBUG POST success 200 https://sync-1-us-west1-g.sync.services.mozilla.com/1.5/148423170/storage/history?batch=true&commit=true 1606947843001 Sync.Engine.Extension-Storage INFO 0 outgoing items pre-reconciliation 1606947843002 Sync.Engine.Extension-Storage INFO Records: 0 applied, 0 successfully, 0 failed to apply, 0 newly failed to apply, 0 reconciled. 1606947843003 Sync.Doctor INFO Skipping check of prefs - disabled via preferences 1606947843003 Sync.Doctor INFO Skipping check of passwords - disabled via preferences 1606947843003 Sync.Doctor INFO Skipping check of tabs - disabled via preferences 1606947843003 Sync.Doctor INFO Skipping check of bookmarks - disabled via preferences 1606947843003 Sync.Doctor INFO Skipping check of addons - disabled via preferences 1606947843003 Sync.Doctor INFO Skipping check of creditcards - disabled via preferences 1606947843003 Sync.Doctor INFO Skipping check of forms - disabled via preferences 1606947843003 Sync.Doctor INFO Skipping check of history - disabled via preferences 1606947843003 Sync.Doctor INFO Skipping check of extension-storage - disabled via preferences 1606947843003 Sync.Doctor INFO Skipping validation: no engines qualify 1606947843003 Sync.Synchronizer INFO Sync completed at 2020-12-03 00:24:03 after 3.62 secs. 1606947843003 Sync.Declined DEBUG Handling remote declined: [] 1606947843003 Sync.Declined DEBUG Handling local declined: [] 1606947843003 Sync.Declined DEBUG Declined changed? false 1606947843003 Sync.Service INFO No change to declined engines. Not reuploading meta/global. 1606947843004 Sync.ErrorHandler ERROR Some engines did not sync correctly. 1606947843004 Sync.SyncScheduler DEBUG Next sync in 600000 ms. (why=schedule) 1606947843007 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent

Asked by propoz 57 minutes ago

Last reply by cor-el 33 minutes ago

Gmail account on Thunderbird stopped working - gets stuck on "Connected to imap.gmail.com"

Hi, Basically all included in the title - Gmail account on Thunderbird stopped working - gets stuck on "Connected to imap.gmail.com". I tried to remove this account from… (read more)

Hi,

Basically all included in the title - Gmail account on Thunderbird stopped working - gets stuck on "Connected to imap.gmail.com".

I tried to remove this account from saved passwords (it was helping in the past). I reinstalled Thunderbird. I removed this account and recreated it again.

When I create account it does not accept the password - but it does not matter, since OAuth2 should appear new window to type in credentials. I does not appear. When I click to download messages on the bottom bar I have info: "Connected to imap.gmail.com...". And it stays that way.

I also allowed less secured apps to use google account (probably unnecessary since Thunderbird works well on my secondary laptop).

Can you advise me what else can I do?

Tomasz

Asked by Paluch 2 hours ago

Last reply by Wayne Mery 1 hour ago

synchronize email

Hello, After an update of Thunderbird and an update Windows 10, Thunderbird does not synchronize email. I tried https://support.mozilla.org/nl/kb/kan-geen-berichten-ontva… (read more)

Hello,

After an update of Thunderbird and an update Windows 10, Thunderbird does not synchronize email. I tried

https://support.mozilla.org/nl/kb/kan-geen-berichten-ontvangen https://support.mozilla.org/nl/kb/thunderbird-78-faq#w_na-bijwerken-naar-thunderbird-78-kan-ik-geen-e-mail-downloaden

and a few other things like uninstall en download with install Thunderbird. After install my accounts were just visible again. Did not had to add them. Then I deleted my hotmail but when I wanted the add it again. It failed.

What am I doing wrong?

Asked by aburg77 3 hours ago

Last reply by Wayne Mery 1 hour ago