Vis eller skjul fliser på Nyt faneblad

Du kan få siden Nyt faneblad til at vise dine mest besøgte websider eller en tom side. Du får adgang til indstillingerne ved at klikke på tandhjulet øverst til højre på siden. Læs mere om mulighederne i denne artikel.

Vis dine mest besøgte websider

Klik på tandhjulet på siden Nyt faneblad, og sæt så flueben ud for Vis dine mest besøgte websider.

Vis tom side

Klik på tandhjulet på siden Nyt faneblad, og sæt så flueben ud for Vis tom side.

blank tab 40 blank tab 51

Vis tom side og skjul også tandhjulet

Hvis du vil have vist en helt tom side, altså også uden tandhjulet til indstillingerne, så følg disse trin:

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.

• Advarselssiden "Garantien dækker muligvis ikke her!" vises måske. Klik på knappen Jeg lover at være forsigtig!Jeg lover at være forsigtig! for at fortsætte til siden about:config.
  2. Skriv browser.newtab.url i søgefeltet.
  3. Dobbeltklik på indstillingen browser.newtab.url, og udskift URL'en about:newtab med about:blank. Alternativt kan du i stedet udskifte med about:home for at få vist din startside i Firefox, eller du kan angive en hvilken som helst anden webside ved at skrive dens webadresse, fx http://eksempel.dk.
  4. Klik på OK og luk så fanebladet about:config.

Hvis du vil skjule alt på siden Nyt faneblad, inklusive tandhjulet, eller hvis du i stedet vil åbne en bestemt webside på nye faneblade, så kan du installere udvidelsen New Tab Override.