Vis eller skjul fliser på Nyt faneblad

Du kan indstille siden Nyt faneblad til at vise et søgefelt, dine mest besøgte websider, anbefalede og fremhævede historier eller en tom side. Du får adgang til indstillingerne ved at klikke på menuknappen Fx57Menu, klikke på Indstillinger, og så klikke på Hjem. Du kan også klikke på tandhjulet øverst til højre på siden Nyt faneblad. Læs mere om mulighederne i denne artikel.

Skift indhold på siden Nyt faneblad

1. Klik på tandhjulet øverst til højre på siden Nyt faneblad.

new tab cogwheel 57
  2. Sæt flueben ud for de elementer, du vil se:
    • Søgning: Viser et søgefelt på siden Nyt faneblad.
    • Mest besøgte websider: Viser dine mest besøgte websider.
      • Sæt et flueben ud for Vis to rækker, hvis du vil se endnu en række med Mest besøgte websider.
    • Anbefalet af Pocket (Kun i USA, Canada og Tyskland): Viser historier, der er populære blandt Pocket-brugere.
    • Fremhævede: Viser sider, du har besøgt eller bogmærket for nylig.
    • Notitser: Viser indhold fra Mozilla. Læs mere i artiklen Snippets in Firefox FAQ.
Hvis du vil foretage andre ændringer af siden Nyt faneblad, som fx tilpasning af afsnittet Mest besøgte websider, så læs artiklen Customize your Firefox New Tab page.

En tom side

Hvis du foretrækker en tom side:

1. Klik på tandhjulet øverst til højre på siden Nyt faneblad.

new tab cogwheel 57
  2. Fjern alle fluebenene for at skjule alle afsnittene på siden Nyt faneblad.
  1. Klik på menuknappen Fx57Menu, klik på Indstillinger, og klik så på Hjem.
    • (Du kan også klikke på tandhjulet øverst til højre på siden Nyt faneblad.)
  2. Sæt flueben ud for de afsnit, du vil have vist på siden Nyt faneblad under Indhold på Firefox' startside. Ud for nogle afsnit kan du vælge antallet af rækker, der vises på siden Nyt faneblad:
    • Søgning på internettet: Viser et søgefelt på siden Nyt faneblad.
    • Mest besøgte websider: Viser dine mest besøgte websider. (Brug rullemenuen til at vælge, hvor mange Mest besøgte websider, du vil have vist).
    • Anbefalet af Pocket (Kun i USA, Canada og Tyskland): Viser historier, der er populære blandt Pocket-brugere.
    • Fremhævede: Viser sider, du har besøgt eller bogmærket for nylig.
      • Besøgte sider
      • Bogmærker
      • Seneste filhentninger
      • Sider gemt til Pocket
    • Notitser: Viser indhold fra Mozilla. Læs mere i artiklen Snippets in Firefox FAQ.
Hvis du vil foretage andre ændringer af siden Nyt faneblad, som fx tilpasning af afsnittet Mest besøgte websider, så læs artiklen Customize your Firefox New Tab page.

Vis tom side

Hvis du foretrækker en tom side, når du åbner et nyt faneblad:

1. Klik på menuknappen Fx57Menu, klik på Indstillinger, og klik så på Hjem.
    • (Du kan også klikke på tandhjulet øverst til højre på siden Nyt faneblad.)
  2. Vælg Tom side fra rullemenuen Nye faneblade under afsnittet Nye vinduer og faneblade.
    Fx61Home-BlankNewTab

Hvis du også foretrækker en tom side som din startside, og når du åbner nye vinduer, så følg ovenstående trin og vælg Tom side fra rullemenuen Startside og nye vinduer. Læs artiklen Sådan indstiller du din startside for mere information.