Bogmærkelinje - Få vist dine favorit-websteder øverst i Firefox-vinduet

Bogmærkelinjen i Firefox giver dig hurtig adgang til ofte besøgte websider. Denne artikel forklarer, hvordan bogmærkelinjen bruges.
Bookmarks Toolbar - Win1 Bmtoolbar1 29 - Win Bmtoolbar1 29 - Mac Bmtoolbar1 29 - Lin

Du kan læse mere om bogmærker i artiklen Sådan bruges bogmærker til at gemme og organisere dine favorit-websteder.

Vis eller skjul bogmærkelinjen

Bogmærkelinjen er som standard skjult. Sådan får du den frem:

• Højreklik på et tomt område af fanebladslinjen, og klik så på Bogmærkelinje i pop op-menuen.
  • Klik på Vis på menulinjen, klik på Værktøjslinjer, og klik så på Bogmærkelinje.
  1. Klik på menuknappen new fx menu , og klik så på Tilpas.
  2. Klik på rullemenuen Vis / skjul værktøjslinjer i bunden af skærmen, og vælg så Bogmærkelinje.
  3. Klik på den grønne knap Forlad tilpasning.

Tilføj bogmærker på bogmærkelinjen

1. Gå til websiden, du vil føje til bogmærkelinjen.
  2. Klik på webstedsikonet i adressefeltet, og træk det over på bogmærkelinjen.

Bookmarks Toolbar - Win2 Bmtoolbar2 29 - Win Bmtoolbar2 29 - Mac Bmtoolbar2 29 - Lin

Flyt rundt på bogmærkerne på bogmærkelinjen

Du kan ændre rækkefølgen af elementerne på bogmærkelinjen:

• Klik på et element (et bogmærke eller en mappe), og træk det så til den ønskede placering.

Bookmarks Toolbar - Win3 Bmtoolbar3 29 - Win Bmtoolbar3 29 - Mac Bmtoolbar3 29 - Lin

Tilføj elementer på bogmærkelinjen

Bogmærkelinjen kan indeholde andre elementer end bogmærker og mapper. Det kan du læse mere om i artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer.

Del denne artikel: http://mzl.la/172YwXE