Løs problemer med fejlsikret tilstand

Fejlsikret tilstand er en særlig tilstand af Firefox, som kan bruges til at fejlfinde og løse problemer. I fejlsikret tilstand deaktiveres hardwareacceleration og alle tilføjelser (udvidelser og temaer), og visse indstillinger nulstilles (indstillinger, der kan forårsage problemer). Ved at sammenligne Firefox' opførsel i almindelig tilstand og i fejlsikret tilstand, kan du måske finde årsagen til et problem.

Bemærk: Windows-brugere kender måske i forvejen fejlsikret tilstand fra Windows. Fejlsikret tilstand i Firefox har ikke noget at gøre med fejlsikret tilstand i Windows, udover at begge kan bruges til at finde og rette fejl.

Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtigste informationer gemmes. Overvej at bruge funktionen, inden du går i gang med en langvarig fejlsøgningsproces.

Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtigste informationer gemmes. Overvej at bruge funktionen, inden du går i gang med en langvarig fejlsøgningsproces.

Sådan starter du Firefox i fejlsikret tilstand

Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Klik på menuen Hjælp Klik på menuen Hjælp i menulinjenKlik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet, og klik på Genstart med tilføjelser deaktiveret... Firefox vil starte op med vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand.
Bemærk: Du kan også starte Firefox i fejlsikret tilstand ved at holde tasten Skift nede, mens Firefox startes. holde tasten Option nede, mens Firefox startes. afslutte Firefox og i Terminal starte Firefox med kommandoen firefox -safe-mode
Du kan være nødt til at angive stien til Firefox-installationen (fx {filsti /usr/lib/firefox})
Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på hjælp Help-29 , og klik så på Genstart med tilføjelser deaktiveret... Firefox vil starte op med vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand.
Bemærk: Du kan også starte Firefox i fejlsikret tilstand ved at holde tasten Skift nede, mens Firefox startes. holde tasten Option nede, mens Firefox startes. afslutte Firefox og i Terminal starte Firefox med kommandoen firefox -safe-mode
Du kan være nødt til at angive stien til Firefox-installationen (fx {filsti /usr/lib/firefox})

Vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand

Safe Mode Fx 15 - Win

Du har nu to valgmuligheder:

• Klik på knappen Start i fejlsikret tilstand. Dette vil midlertidigt slå udvidelser og temaer fra, ligesom hardwareacceleration deaktiveres, og værktøjslinjer nulstilles. Når du afslutter fejlsikret tilstand og starter Firefox i almindelig tilstand, vil udvidelser, temaer og indstillinger være som før, du startede i fejlsikret tilstand.

Klik på knappen Nulstil Firefox. Det gendanner Firefox til sin oprindelige tilstand, mens dine vigtige informationer bevares. Læs mere om denne mulighed i artiklen Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer.

SafeMode-Fx35

Du har nu to valgmuligheder:

• Klik på knappen Start i fejlsikret tilstand. Dette vil midlertidigt slå udvidelser og temaer fra, ligesom hardwareacceleration deaktiveres, og værktøjslinjer nulstilles. Når du afslutter fejlsikret tilstand og starter Firefox i almindelig tilstand, vil udvidelser, temaer og indstillinger være som før, du startede i fejlsikret tilstand.
  • Klik på knappen Nulstil Firefox. Dette vil nulstille Firefox til programmets standardindstillinger, men uden at dine bogmærker, gemte adgangskoder og andre vigtige data berøres. Læs mere i artiklen Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer.

Problemløsning i fejlsikret tilstand

Når Firefox befinder sig i fejlsikret tilstand, kan du tjekke, om problemet stadig er der.

Problemet er der også i fejlsikret tilstand

Hvis problemet også er der i fejlsikret tilstand, så skyldes det ikke en udvidelse eller et tema. Andre mulige årsager kan være et plugin eller ændringer, som du har foretaget i Firefox' indstillinger. Læs mere i de nedenstående artikler om mulige løsninger:

Problemet er der ikke i fejlsikret tilstand

Hvis problemet ikke er der i fejlsikret tilstand, så skyldes det sandsynligvis en udvidelse, et tema eller brug af hardwareacceleration.

Forlad fejlsikret tilstand

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet og klik så på AfslutKlik på menuen Filer øverst i Firefox-vinduet og klik så på AfslutKlik på menuen Firefox i menulinjen og klik så på Afslut FirefoxKlik på menuen Filer øverst i Firefox-vinduet og klik så på Afslut

Klik på menuknappen New Fx Menu og klik så på AfslutAfslut Close 29

2. Start Firefox som du plejer at gøre.

Baseret på information fra Safe mode (mozillaZine KB)

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKrE7R