Firefox er lang tid om at starte

Denne artikel beskriver nogle årsager til lang opstartstid, og hvad du kan gøre for at forbedre den.

Bemærk:

Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtigste informationer gemmes. Overvej at bruge funktionen, inden du går i gang med en langvarig fejlsøgningsproces.

Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtigste informationer gemmes. Overvej at bruge funktionen, inden du går i gang med en langvarig fejlsøgningsproces.

Skift startside

Et langsomt websted kan betyde, at Firefox er lang tid om at starte. Prøv at udskifte din startside med standardsiden eller med en blank side. Læs vejledningen i artiklen Sådan indstiller du din startside.

Du kan ændre, hvordan vinduer og faneblade indlæses

Hvis du indstiller Firefox til at bruge sessionsgendannelse til at vise dine vinduer og faneblade fra forrige session, og du havde mange åbne vinduer og faneblade i forrige session, så kan Firefox tage lang tid om at starte. Du kan i så fald indstille Firefox til kun at indlæse det sidst valgte faneblad ved opstart. De andre faneblade indlæses så, efterhånden som du skifter til dem. Åbn indstillingerne, klik på Generelt, og sæt så flueben ud for Indlæs først faneblade når de vælges.

Startup-loadtabs

Hvis du indstiller Firefox til at bruge sessionsgendannelse til at vise dine vinduer og faneblade fra forrige session, og du havde mange åbne vinduer og faneblade i forrige session, så kan Firefox tage lang tid om at starte. Du kan i så fald indstille Firefox til kun at indlæse det sidst valgte faneblad ved opstart. De andre faneblade indlæses så, efterhånden som du skifter til dem. Åbn indstillingerne, klik på Generelt, og sæt så flueben ud for Indlæs først faneblade når de vælges (dette er standardindstillingen).

Startup-loadtabs

Hvis du indstiller Firefox til at bruge sessionsgendannelse til at vise dine vinduer og faneblade fra forrige session, og du havde mange åbne vinduer og faneblade i forrige session, så kan Firefox tage lang tid om at starte. Du kan i så fald indstille Firefox til kun at indlæse det sidst valgte faneblad ved opstart. De andre faneblade indlæses så, efterhånden som du skifter til dem. Åbn indstillingerne, klik på Faneblade, og sæt så flueben ud for Indlæs først faneblade når de vælges (dette er standardindstillingen).

Kontrollér dit antivirusprogram

Firefox indlæser et antal filer under opstart. Det kan få nogle antivirusprogrammer til at skanne filerne og blokere for adgangen til dem, indtil skanningen er overstået. Hvis problemet opstod efter installering, opdatering, eller rekonfigurering af dit antivirusprogram, så kontakt din programleverandør for assistance.

Fejlsøg udvidelser og temaer

Firefox indlæser udvidelser under opstart, og nogle udvidelser kan forårsage en langsom opstart. Læs artiklen Fejlsøg udvidelser, temaer og hardwareacceleration for at løse almindelige Firefox-problemer for hjælp til at identificere en udvidelse, der forårsager en langsom opstart.

Optimér Windows

Øg hastigheden på Windows og få din computer til at arbejde bedre.

Andre løsninger

Blev opstartstiden af Firefox ikke reduceret betydeligt af ovennævnte forslag, så læs artiklen Fejlsøg og diagnosticer Firefox-problemer for mere hjælp til at løse problemet.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKryNz