Opstart, startside og indstillinger af filhentning

Denne artikel beskriver de indstillingsmuligheder, der er tilgængelige under Generelt i Firefox-vinduet IndstillingerPræferencer. Denne artikel beskriver de indstillingsmuligheder, der er tilgængelige under Generelt i Firefox-vinduet Indstillinger.

Under Generelt kan du:

• Få Firefox til at undersøge og sikre, at Firefox er din standardbrowser, når programmet startes
  • Indstille hvilke sider Firefox viser, når du starter din browser eller klikker på ikonet Hjem
  • Indstille hvad Firefox skal gøre, når du henter filer

Under Generelt kan du:

• Indstille hvilke sider Firefox viser, når du starter din browser eller klikker på ikonet Hjem
  • Indstille hvad Firefox skal gøre, når du henter filer

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Generelt.

Under Generelt kan du:

• Indstille hvilke sider Firefox viser, når du starter din browser eller klikker på ikonet Hjem
  • Indstille hvad Firefox skal gøre, når du henter filer
  • Håndtere dine tilføjelser

Options - General - Win Prefs - General - Mac Prefs - General - Lin

Options General Win 18 Options General Mac 18 Options General Lin 18

fx20 options - general Options General Win 20 Prefs General Mac 20 Prefs General Lin 20

Fx34OptionsGeneral-Win7 Fx34GeneralPanel-Mac Fx34GeneralPanel-Lin

Opstart

• Undersøg altid om Firefox er standardbrowseren når den startes: Vælg denne indstilling, hvis du vil have Firefox til at undersøge, om den er angivet som standardbrowseren ved start af programmet. Hvis Firefox er din standardbrowser, vil Firefox blive brugt, når et andet program åbner en webside.

Filhentning

• Vis filhentningsoversigten når en fil hentes:
    bestemmer om Firefox viser filhentningsvinduet, når du henter en fil. For mere information, læs artiklen Where to find and manage downloaded files in Firefox.
  • Luk den når filen er hentet færdig:
    Hvis du har valgt Vis filhentningsoversigten når en fil hentes (ovenover), bestemmer denne indstilling, om Firefox automatisk lukker filhentningsvinduet, når alle filer er hentet.
  • Gem filer i:
    Hvis der er sat flueben ud for dette, vil Firefox automatisk gemme alle filhentninger i den angivne mappe (fx dit skrivebord eller mappen Hentede filer). Hvis du vil ændre mappe, så klik på knappen Gennemse…Vælg….
  • Spørg mig altid hvor filer skal gemmes:
    Hvis der er sat flueben ud for dette, vil Firefox bede dig om at vælge en mappe for hver fil, du vil hente.

Tilføjelser

Klik på knappen Administrer tilføjelser… for at åbne vinduet Tilføjelser, hvor du har mulighed for at indstille dine udvidelser, temaer og plugins. For mere information, læs artiklen Find og installer tilføjelser for at tilføje funktionalitet til Firefox.

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAQBA7