Aktiver eller deaktiver cookies

Cookies er små filer som websteder kan placere på din computer. De kan indeholde oplysninger, som fx indstillinger på webstedet og login-oplysninger. Denne artikel beskriver, hvordan du aktiverer og deaktiverer cookies i Firefox.

Sådan ændrer du indstillinger for cookies

Bemærk: Cookies er som standard aktiveret i Firefox.

Kontroller og skift indstillinger:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på PrivatlivPrivatliv & sikkerhed.

3. Klik på rullemenuen ud for Firefox vil: i afsnittet Historik, og vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik.
    customhistory38 Fx56Privacy&Security-CustomHistory
  4. Sæt flueben ud for Accepter cookies fra sider for at aktivere cookies, og fjern fluebenet for at deaktivere dem.
    PrivacyCookies
  5. Vælg, hvor længe cookies må opbevares på din computer:
    • Behold indtil:
      De udløber: Hver cookie vil blive opbevaret, indtil den udløbsdag webstedet har angivet.
      Jeg lukker Firefox: Alle cookies vil blive slettet, når Firefox lukkes.
      Spørg mig hver gang: Du får vist en meddelelse, hver gang et websted forsøger at gemme en cookie. Du kan så vælge, om du vil give webstedet tilladelse til at gemme cookien.
  6. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Meddelelse om cookie-fejl på websteder

Hvis et websted viser dig en meddelelse om, at du ikke tillader cookies, så læs artiklen Websteder siger at cookies er blokeret - Fjern blokeringen.