Aktiver eller deaktiver cookies

Cookies er små filer som websteder kan placere på din computer. De kan indeholde oplysninger, som fx indstillinger på webstedet og login-oplysninger. Denne artikel beskriver, hvordan du aktiverer og deaktiverer cookies i Firefox.

Sådan ændrer du indstillinger for cookies

Bemærk: Cookies er som standard aktiveret i Firefox.

Kontroller og skift indstillinger:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og vælg Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og vælg Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og vælg Indstillinger.Præferencer.

2. Vælg Privatliv.

3. I afsnittet Historik, vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik ud for Firefox vil:.

Custom History Fx 5 - Win Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP win_historik_firefox_vil Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Sæt flueben ud for Accepter cookies fra sider for at aktivere cookies, og fjern fluebenet for at deaktivere dem. Cookies Win Cookies Mac Cookies Lin
  5. Vælg, hvor længe cookies må opbevares på din computer:
    • Behold indtil: De udløber: Hver cookie vil blive opbevaret, indtil den udløbsdag webstedet har angivet.
    • Behold indtil: Jeg lukker Firefox: Alle cookies vil blive slettet, når Firefox lukkes.
    • Behold indtil: Spørg mig hver gang: Du får vist en meddelelse, hver gang et websted forsøger at gemme en cookie. Du kan så vælge, om du vil give webstedet tilladelse til at gemme cookien.
  6. Klik på OK for at lukke indstillingsvinduet.Klik på Luk for at lukke præferencevinduet.Luk indstillingsvinduet.
  1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og vælg Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og vælg Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og vælg Indstillinger.Præferencer.

2. Vælg Privatliv.

3. I afsnittet Historik, vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik ud for Firefox vil:.

Custom History Fx 5 - Win Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP win_historik_firefox_vil Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Sæt flueben ud for Accepter cookies fra sider for at aktivere cookies, og fjern fluebenet for at deaktivere dem. accepter_cookies.png 3rd Party Cookies Mac Fx22 3rd Party Cookies Linux Fx22
  5. Vælg, hvor længe cookies må opbevares på din computer:
    • Behold indtil: De udløber: Hver cookie vil blive opbevaret, indtil den udløbsdag webstedet har angivet.
    • Behold indtil: Jeg lukker Firefox: Alle cookies vil blive slettet, når Firefox lukkes.
    • Behold indtil: Spørg mig hver gang: Du får vist en meddelelse, hver gang et websted forsøger at gemme en cookie. Du kan så vælge, om du vil give webstedet tilladelse til at gemme cookien.
  6. Klik på OK for at lukke indstillingsvinduet.Klik på Luk for at lukke præferencevinduet.Luk indstillingsvinduet.

Meddelelse om cookie-fejl på websteder

Hvis et websted viser dig en meddelelse om, at du ikke tillader cookies, så læs artiklen Websites say cookies are blocked - Unblock them.

Del denne artikel: http://mzl.la/MnRK4j