Aktiver eller deaktiver cookies

Cookies er små filer som websteder kan placere på din computer. De kan indeholde oplysninger, som fx indstillinger på webstedet og login-oplysninger. Denne artikel beskriver, hvordan du aktiverer og deaktiverer cookies i Firefox.

Sådan ændrer du indstillinger for cookies

Bemærk: Cookies er som standard aktiveret i Firefox.

Kontrollér og skift indstillinger:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på PrivatlivPrivatliv & sikkerhed.

3. Klik på rullemenuen ud for Firefox vil:Firefox vil: i afsnittet Historik, og vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik.
    customhistory38 Fx56Privacy&Security-CustomHistory-new CustomHistory fx57
  4. Sæt flueben ud for Accepter cookies fra webstederAccepter cookies fra websteder for at aktivere cookies, og fjern fluebenet for at deaktivere dem.
    PrivacyCookies Fx56CustomHistory-cookies
  5. Vælg, hvor længe cookies må opbevares på din computer:
    • Behold indtil:
      De udløber: Hver cookie vil blive opbevaret, indtil den udløbsdag webstedet har angivet.
      Jeg lukker Firefox: Alle cookies vil blive slettet, når Firefox lukkes.
  6. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Meddelelse om cookie-fejl på websteder

Hvis et websted viser dig en meddelelse om, at du ikke tillader cookies, så læs artiklen Websteder siger at cookies er blokeret - Fjern blokeringen.