Mbroni privatësinë tuaj

Mbajini të dhënat tuaja të parrezikuara nga sytë përgjues, përmes veçorive më të reja mbi privatësinë dhe sigurinë.

Pastroni Historikun Së Fundmi

Kontrolloni ç’të dhëna ruan Firefox-i mbi sajtet që vizitoni. Pastroni historikun tuaj të shfletimeve, shkarkimeve, kërkimeve dhe të formularëve në internet, fshehtinën, etj.

Në Anglisht

Illustration of hands

Vullnetar

Shtoni dhe ndani me të tjerët ekspertizën tuaj. Përgjigjuni pyetjeve dhe përmirësoni bazën tonë të dijeve.

Mësoni Më Tepër