Firefox for families

Customize Firefox to keep your family safe and secure

Kontrolle prindi

Ky artikull shpjegon se si të bllokohen në Firefox site-e web ose të filtrohet lëndë site-i web që mund të jetë fyese ose e papërshtatshme për fëmijë.

Në Anglisht

Illustration of hands

Vullnetar

Shtoni dhe ndani me të tjerët ekspertizën tuaj. Përgjigjuni pyetjeve dhe përmirësoni bazën tonë të dijeve.

Mësoni Më Tepër