Ndreqni ngadalësinë, vithisje, mesazhe gabimesh dhe probleme të tjera

Probleme me shtesa, shtojca ose software të padëshiruar

  • Njoftime vithisjesh shtojcash Kur një shtojcë vithiset, do të shihni një lidhje te "Dërgoni një njoftim vithisje." Ky artikull shpjegon çfarë është vithisja e një shtojce dhe çfarë është një njoftim vithisjeje.
  • Riaktivizoni shtesa që qenë çaktivizuar kur përditësuat Firefox-in Mjaft shtesa janë vetvetiu të përputhshme me versionin më të ri të Firefox-it. Për ato që nuk janë, do t'ju tregojmë se si të kërkoni për versione të reja ose të gjeni një alternativë.
  • Si të lejohet Java për sajte të besuar Mësoni si të aktivizoni Java-n në Firefox, në qoftë e nevojshme, dhe se ku të gjeni informacion mbi dialogët Java dhe mesazhet e gabimeve "Aplikacion i Bllokuar nga Rregullimet e Sigurisë".
  • Shtojca Adobe Flash është bllokuar Në Windows dhe Linux, Firefox 3.6.4 dhe të mëvonshmit i izolojnë shtojcat, përfshi Flash-in e Adobe-it, që të parandalojnë vithisjen e vetë Firefox-it bashkë me shtojcën.

Në Anglisht