Ndreqni ngadalësinë, vithisje, mesazhe gabimesh dhe probleme të tjera

Firefox-i nuk ruan rregullimet ose nuk mban mend të dhëna

  • Emrat e përdoruesit dhe fjalëkalimet nuk ruhen Firefox-i përmban një Përgjegjës Fjalëkalimesh që mund të ruajë fjalëkalimet që përdorni për hyrje në sajte. Ky artikull përshkruan pse mund të mos jenë ruajtur fjalëkalimet tuaja.
  • Riktheni Faqerojtës të humbur ose që mungojnë Ndonjëherë mund të duket se Firefox-i ka humbur faqerojtësit tuaj. Në shumicën e rasteve, nuk kanë humbur. Ky artikull shpjegon shkaqet dhe si të riktheni në punë faqerojtësit tuaj.

Në Anglisht