Frequently Asked Questions

Askush nuk ka ndihmuar ende të përkthehet ky artikull. Nëse dini tashmë si funksionon përkthimi i artikujve të SUMO-s, filloni të përktheni që tani. Nëse doni të mësoni se si të përktheni artikuj për SUMO-n, ju lutemi, filloni nga këtu.

Here is a collection of the links to the most useful pages explaining how to use some of the basic features and fix any problems you may encounter while using Firefox.

To learn more, click the link that best matches the information you're looking for:

 • How to set the home page, which includes the following:
  • Set or change your home page
  • Restore the default home page
  • Having problems?
 • Private Browsing - Use Firefox without saving history, which includes the following:
  • How do I open a new Private Window?
  • How do I turn on Private Browsing?
  • How do I turn off Private Browsing?
  • What does Private Browsing not save?
  • Other ways to control what information Firefox saves
 • Diagnose Firefox issues using Safe Mode, which includes the following:
  • How to start Firefox in Safe Mode
  • Safe Mode window
  • Troubleshooting problems in Safe Mode
  • Exiting Safe Mode
  • Make permanent changes to Firefox in the Safe Mode window
 • Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode, which includes the following:
  • How to start Firefox in Troubleshoot Mode
  • Troubleshoot Mode window
  • Troubleshooting problems in Troubleshoot Mode
  • Exiting Troubleshoot Mode
  • Make permanent changes to Firefox in the Troubleshoot Mode window
 • Firefox hangs or is not responding - How to fix, which includes the following:
  • Firefox hangs at random times
  • Firefox hangs after using it for a long time
  • Update Firefox
  • Firefox hangs while loading the first window
  • Speed up Session Restore
  • Firefox hangs when downloading files or saving images
  • Firefox hangs when you quit it

Qe i dobishëm ky artikull?

Ju lutemi, prisni...

Në shkrimin e këtij artikulli ndihmuan këta persona të mirë:

Illustration of hands

Vullnetar

Shtoni dhe ndani me të tjerët ekspertizën tuaj. Përgjigjuni pyetjeve dhe përmirësoni bazën tonë të dijeve.

Mësoni Më Tepër