Firefox downloaden en installeren in Windows

Dit artikel beschrijft hoe u Firefox kunt downloaden en installeren in Windows.

Dit artikel is alleen van toepassing op Windows. Voor instructies over het installeren van Firefox op Mac, zie Firefox downloaden en installeren op Mac.Voor instructies over het installeren van Firefox in Linux, zie Firefox installeren in Linux.
Voordat u Firefox installeert:

1. Bezoek deze Firefox-downloadpagina in een willekeurige browser, zoals Microsoft Internet Explorer.

again updated download Firefox
  2. Klik op de knop Gratis download om het installatieprogramma van Firefox te downloaden. De pagina zal u automatisch de meest geschikte versie van Firefox aanbevelen.
    Als alternatief kunt u deze downloadkoppeling gebruiken voor de nieuwste Nederlandse Firefox-versie.
    • Als u Microsoft Internet Explorer gebruikt, verschijnt onder in de pagina een meldingsbalk met daarin de opties om het installatieprogramma uit te voeren of het bestand op uw computer op te slaan. Klik op Uitvoeren om het proces te starten.

Fx-RUN-IE11Win7
    • In andere browsers dient u wellicht eerst het Firefox-installatieprogramma op uw computer op te slaan, en daarna het gedownloade bestand te openen.
      Noot: als u een dialoogvenster Bestand openen - beveiligingswaarschuwing ziet, klikt u op Uitvoeren.

3. Klik daarna eenvoudig op Installeren (we hebben het proces zo moeiteloos mogelijk gemaakt).

firefox stub installer
    Gefeliciteerd, u hebt het installeren van Firefox voltooid!
  4. Dubbelklik op het Firefox-pictogram wanneer u online wilt gaan.
firefox icon

Ondervindt u problemen?

Hier zijn een aantal artikelen die u kunnen helpen:

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BAQBjC