Ondersteuning van de gemeenschap verkrijgen

(Doorgestuurd vanaf Ask a question Redirect 1)

Een vraag stellen over Firefox voor Desktop, Firefox voor Android, Firefox OS, Webmaker of Thunderbird in het ondersteuningsforum van de gemeenschap

Lees de volgende artikelen voordat u uw vraag post:

Als u een schermafbeelding wilt toevoegen om uw vraag beter uit te leggen, lees dan ook:

U kunt een vraag stellen in het ondersteuningsforum door op de onderstaande koppeling te klikken. U wordt dan naar een aantal pagina’s gebracht die het product en onderwerp van uw vraag bepalen, zodat ons team van vrijwillige medewerkers de juiste persoon kan vinden die u kan helpen.

Noot: u dient zich op Mozilla Support te registreren voordat u de vraag kunt stellen, maar het is de moeite waard!

Een vraag stellen

Extra hulpbronnen

Als onze kennisbank geen antwoord bevat, kunt u ook deze andere ondersteuningsbronnen proberen: