Populære emner til Firefox til Android

Vi tilføjer konstant nye funktioner i Firefox til Android. For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af programmet, har vi udarbejdet nogle nyttige artikler, der kan hjælpe dig med at lære de nye funktioner at kende og med at fejlsøge problemer.

Firefox til Android i brug

Opdater til den seneste version for at få gavn af de nye funktioner.

Nem deling af indhold

Søgeforslag
Håndter søgetjenester

Tilføjelser og plugins

Du kan installere mange fantastiske tilføjelser og plugins i Firefox til Android, som kan give dig mere kontrol over din browseroplevelse.

1. Hvordan ser jeg Flash-video i Firefox til Android?
  2. Find og installer tilføjelser i Firefox til Android
Bemærk: Mozilla yder ikke hjælp til tredjeparts tilføjelser. Kontakt i stedet udvikleren af tilføjelsen direkte, hvis du har brug for hjælp.

Firefox Sync

Har du mere end én enhed? Med Firefox Sync har du adgang til dine bogmærker, adgangskoder, historik og webstedsindstillinger på flere enheder.

1. Sådan opdaterer du til det nye Firefox Sync
  2. Hvordan opsætter jeg Firefox Sync for første gang?
  3. Hvordan tilføjer jeg en enhed til Firefox Sync

Installation og opdateringer

Android 2.2- og ARMV6-enheder: Fra Januar 2015, vil Android 2.2- og ARMV6-enheder ikke længere modtage automatiske opdateringer eller support. Læs producentens information om din enhed for at finde din Android-version.
  1. Opdater til seneste version af Firefox til Android
  2. Vil Firefox virke på min mobilenhed?

Privatliv og sikkerhed

I Firefox til Android kan du vælge sikkerhedsniveau ved hjælp af indstillinger og tilføjelser, der kan beskytte dit privatliv og give dig en sikker browseroplevelse.

1. Surf på nettet med din mobilenhed uden at gemme eller synkronisere information om de websteder du besøger
  2. Hvordan bruges Spor mig ikke, i Firefox til Android
  3. Brug af hovedadgangskode i Firefox til Android

Fællesskab

Få nyheder, tips med mere fra vores fællesskab.