Vil Firefox virke på min mobilenhed?

Firefox er også tilgængelig på Android-enheder samt på telefoner og tablets fra Apple. Du kan bruge en Firefox-konto til at synkronisere bogmærker, adgangskoder og historik mellem dine forskellige computere og enheder.

Android-enheder

Android 2.2- og ARMV6-enheder: Fra Januar 2015 modtager Android 2.2- og ARMV6-enheder ikke længere automatiske opdateringer eller support til Firefox. Læs producentens information for at finde ud af, hvilken Android-version du bruger.
Android 2.3 og frem til version 2.3.7 samt version 3.0: Fra april 2016 vil enheder med Android 3.0 (Honeycomb) ikke længere automatisk modtage opdateringer af Firefox, og der vil ikke længere være support på dem.

Fra og med Firefox version 47 vil enheder med Android 2.3 og frem til version 2.3.7 (Gingerbread) ikke længere modtage opdateringer af Firefox, og der vil ikke længere være support på dem.

Firefox er kompatibel med Android 2.3 og Android 4.0 og nyere. Installation kræver omkring 50 MB internt lager, 384 MB RAM og en skærmopløsning på mindst 320 pixels i højden og 240 pixels i bredden. Du kan hente Firefox til Android eller søge efter Firefox i Google Play.

Vigtigt: Hvis du søger efter Firefox i Google Play, og du ikke finder Firefox til Android, kan det være fordi, din enhed ikke er kompatibel.

iPads, iPhones og iPod touch-enheder

Firefox er tilgængelig på iPhone, iPad og iPod touch-enheder med iOS 8.2 og nyere. Læs mere i artiklen Er Firefox tilgængelig på iPhone eller iPad?

Andre mobile enheder

Firefox er IKKE tilgængelig til Windows Phone, Windows RT, Bada, Symbian, Blackberry OS, webOS eller andre styresystemer til mobile-enheder.