Vil Firefox virke på min mobilenhed?

Firefox er også tilgængelig på Android-enheder samt på telefoner og tablets fra Apple. Du kan bruge en Firefox-konto til at synkronisere bogmærker, adgangskoder og historik mellem dine forskellige computere og enheder.

Android-enheder

Android 4.0 og nyere versioner: Fra og med Firefox version 56, som udgives i September 2017, vil kun enheder med Android 4.1 og nyere være understøttet. Hvis du bruger Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller ældre versioner, anbefaler vi, at du opdaterer til en nyere version af Android.

Firefox er kompatibel med enheder, der kører Android 4.1 eller nyere versioner. ARMV6-enheder og Android-versioner, der er ældre end 4.1, understøttes ikke længere. Installation kræver omkring 50 MB internt lager, 384 MB RAM og en skærmopløsning på mindst 320 pixels i højden og 240 pixels i bredden. Du kan hente Firefox til Android eller søge efter Firefox i Google Play.

Vigtigt: Hvis du søger efter Firefox i Google Play, og du ikke finder Firefox til Android, kan det være fordi, din enhed ikke er kompatibel.

iPads, iPhones og iPod touch-enheder

Firefox er tilgængelig på iPhone, iPad og iPod touch-enheder med iOS 8.2 og nyere. Læs mere i artiklen Er Firefox tilgængelig på iPhone eller iPad?

Andre mobile enheder

Firefox er IKKE tilgængelig til Windows Phone, Windows RT, Bada, Symbian, Blackberry OS, webOS eller andre styresystemer til mobile-enheder.