Vil Firefox virke på min mobilenhed?

Android 2.2 og ARMV6 enheder: Fra Januar 2015, vil Android 2.2- og ARMV6-enheder ikke længere modtage automatiske opdateringer eller support til Firefox. Læs producentens information for at finde ud af, hvilken Android-version du bruger.

Firefox er kompatibel med Android 2.3 og nyere. Installation kræver omkring 24 MB internt lager, 384 MB RAM og en skærmopløsning på mindst 320 pixels i højden og 240 pixels i bredden. Du kan hente Firefox til Android eller søge efter Firefox i Google Play.

Vigtigt: Hvis du søger efter Firefox i Google Play, og du ikke finder Firefox til Android, kan det være fordi, din enhed ikke er kompatibel.

Firefox er IKKE tilgængelig til iOS (iPhone, iPad, iPod Touch), Windows Phone, Windows RT, Bada, Symbian, Blackberry OS, webOS eller andre styresystemer til mobile-enheder.

Del denne artikel: http://mzl.la/14wAMgM