Vil Firefox virke på min mobilenhed?

Firefox er også tilgængelig på Android-enheder samt på telefoner og tablets fra Apple. Du kan bruge en Mozilla-konto til at synkronisere bogmærker, adgangskoder og historik mellem dine forskellige computere og enheder.

Android-enheder

Firefox er kompatibel med enheder, der kører Android 5.0 eller nyere versioner. Android-versioner, der er ældre end 5.0, understøttes ikke længere. Du kan hente Firefox til Android eller søge efter Firefox i Google Play.

Vigtigt: Hvis du søger efter Firefox i Google Play, og du ikke finder Firefox til Android, kan det være fordi, din enhed ikke er kompatibel.

iPads, iPhones og iPod touch-enheder

Firefox er tilgængelig på iPhone, iPad og iPod touch-enheder med iOS 8.2 og nyere. Læs mere i artiklen Er Firefox tilgængelig på iPhone eller iPad?

Andre mobile enheder

Firefox er IKKE tilgængelig til Windows Phone, Windows RT, Bada, Symbian, Blackberry OS, webOS eller andre styresystemer til mobile-enheder.