Vil Firefox virke på min mobilenhed?

Firefox er også tilgængelig på Android-enheder samt på telefoner og tablets fra Apple. Du kan bruge en Firefox-konto til at synkronisere bogmærker, adgangskoder og historik mellem dine forskellige computere og enheder.

Android-enheder

Android 2.2- og ARMV6-enheder: Fra Januar 2015 modtager Android 2.2- og ARMV6-enheder ikke længere automatiske opdateringer eller support til Firefox. Læs producentens information for at finde ud af, hvilken Android-version du bruger.

Firefox er kompatibel med Android 2.3 og nyere. Installation kræver omkring 24 MB internt lager, 384 MB RAM og en skærmopløsning på mindst 320 pixels i højden og 240 pixels i bredden. Du kan hente Firefox til Android eller søge efter Firefox i Google Play.

Vigtigt: Hvis du søger efter Firefox i Google Play, og du ikke finder Firefox til Android, kan det være fordi, din enhed ikke er kompatibel.

iPads, iPhones og iPod touch-enheder

Firefox er tilgængelig på iPhone, iPad og iPod touch-enheder med iOS 8 og højere. Læs mere i artiklen Er Firefox tilgængelig på iPhone eller iPad?

Andre mobile enheder

Firefox er IKKE tilgængelig til Windows Phone, Windows RT, Bada, Symbian, Blackberry OS, webOS eller andre styresystemer til mobile-enheder.

Del denne artikel: http://mzl.la/14wAMgM