Hvordan tilføjer jeg en enhed til Firefox Sync

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Vigtigt: Firefox Sync kræver den seneste version af Firefox. Opdatér Firefox på alle dine computere og Android-enheder. Hvis det er nødvendigt, så opdater Sync.
Denne artikel hjælper dig med at tilføje en anden enhed (computer, Android-telefon eller Android-tablet) til din Firefox Sync-konto.

For at kunne tilføje en enhed til Firefox Sync, skal du have en Sync-konto. Hvis du ikke har en konto, så læs artiklen Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

Hvordan tilføjer jeg en enhed?

Åbn Firefox på en computer, hvor du allerede bruger en Sync-konto.

1. Klik på knappen Hjem (eller skriv about:home i adresselinjen) for at åbne standardstartsiden.
  2. Klik på linket Sync i bunden at startsiden for at åbne indstillingerne til synkronisering.
    Home Page Sync Button - Win Home Page Sync Button - Mac Home Page Sync Button - Lin
  3. Klik på linket Tilføj en enhed.
    Pair a device - Win Pair a device - Mac Pair a device - Lin
  4. Indtast den 12-cifrede kode, som genereres på din anden enhed, og klik så på NæsteFortsæt.
    Add Device - Win 2 Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  5. Når koden er accepteret, får du vist beskeden Enhed tilsluttet i Firefox, og din enhed vil begynde at synkronisere. Klik på FærdigFærdig for at lukke vinduet.
  1. Start Firefox på den enhed, du ønsker at tilføje, og klik på knappen Menu new FX Menu for at åbne menuen.
  2. Klik på Log ind på Sync.
  3. Klik på Kom i gang for at åbne tilmeldingssiden.
  4. Klik på Log ind nederst på skærmen. Indtast den samme mailadresse og adgangskode, som du brugte på din anden enhed.
  5. Når du er logget ind, vil Firefox begynde at synkronisere dine informationer.

Hvordan tilføjer jeg en enhed, når jeg ikke har en computer i nærheden?

Åbn Firefox på den enhed, som du vil føje til Firefox Sync.
Hvis du ikke er i nærheden af din computer, så du kan skrive din kode, kan du i stedet tilføje en enhed ved at skrive dine kontooplysninger.

Tilføj en Android- eller Maemo-enhed

Sådan tilføjer du en Android- eller Maemo-enhed.

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på menupunktet Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) , og tryk så på Sync.
  2. Tryk på linket "Avancerede indstillinger".
    sync_recovery3
  3. Indtast dit kontonavn (mailadresse), adgangskode og gendannelsesnøgle, og tryk på Forbind.
    sync_recovery4

Tilføj en anden computer

Sådan tilføjer du en anden computer til Firefox Sync.

1. Øverst i Firefox-vinduet, klik på knappen Firefoxklik på menuen Funktioner , og vælg Indstil Sync.... Firefox Sync-vinduet åbnes.
  2. Klik Jeg har allerede en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheden af enheden med Sync opsat, klik på linket Jeg har ikke enheden med mig.
  4. Log ind på din Sync-konto:
    • Indtast din mailadresse
    • Indtast dit adgangskode
    • Indtast din gendannelsesnøgle
    • Klik på knappen Næste
  5. Du vil se skærmen Opsætning færdig. Klik på knappen Afslut for at færdiggøre tilføjelsen af denne enhed til din Sync-konto.
  1. I menulinjen, klik på menuen Funktioner, og vælg Indstil Sync.... Firefox Sync-vinduet åbnes.
  2. Klik på knapen Jeg har allerede en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheden af enheden med Sync opsat, klik på linket Jeg har ikke enheden med mig.
  4. Log ind på din Sync-konto:
    • Indtast din mailadresse
    • Indtast dit adgangskode
    • Indtast din gendannelsesnøgle
    • Klik på Fortsæt
  5. Du vil se skærmen Opsætning færdig. Klik på Færdig for at færdiggøre tilføjelsen af denne enhed til din Sync-konto.
  1. Øverst i Firefox vinduet, klik på menuen Funktioner, og vælg Indstil Sync.... Firefox Sync-vinduet åbnes.
  2. Klik på knappen Jeg har allerede en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheden af enheden med Sync opsat, klik på linket Jeg har ikke enheden med mig.
  4. Log ind på din Sync-konto:
    • Indtast din mailadresse
    • Indtast dit adgangskode
    • Indtast din gendannelsesnøgle
    • Klik på knappen Næste
  5. Du vil se skærmen Opsætning færdig. Klik på Færdig for at færdiggøre tilføjelsen af denne computer til din Sync-konto.

Disse udemærkede personer hjalp med at skrive denne artikel: Joergen, KimLudvigsen, scootergrisen, CasperJuel. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.