Opdater til seneste version af Firefox til Android

For at bruge alle de nye funktioner og for at holde dine informationer sikre, er det en god ide at opdatere til den seneste version af Firefox til Android. Firefox til Android fortæller dig, når en opdatering er tilgængelig gennem Google Play, men du kan også kontrollere det manuelt. Følg trinnene herunder for at finde ud af, hvilken version du bruger, og hvordan du opdaterer.

Kontrollér din Firefox-version

1. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryk på Indstillinger.
  3. Rul ned til afsnittet Om og tryk på Om Firefox.
    Versionsnummeret vises under Firefox-logoet.

Opdater via Google Play

Den letteste måde at opdatere Firefox er via Google Play. Der kan du se, om din version er forældet og opdatere den.

Google Play

1. Åbn Google Play med din enhed, og tryk på menuen øverst til venstre på skærmen.
  2. Tryk på Mine Apps og spil for at se din liste med installerede apps.
    Listen fortæller dig, hvilke apps som behøver at blive opdateret.
  3. Hvis der er en opdatering vil Firefox blive vist på listen Opdateringer.
  4. Tryk på knappen Opdater for at påbegynde opdateringen.