Opdater til seneste version af Firefox til Android

For at bruge alle de nye funktioner og for at holde dine informationer sikre, er det en god ide at opdatere til den seneste version af Firefox til Android. Firefox til Android fortæller dig, når en opdatering er tilgængelig gennem Google Play, men du kan også kontrollere det manuelt. Følg trinnene herunder for at finde ud af, hvilken version du bruger, og hvordan du opdaterer.

Kontrollér din Firefox-version

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Mozilla, og tryk så på Om Firefox. Versionsnummeret vises under Firefox-logoet.

Opdater gennem din telefons markedsplads

Den letteste måde at opdatere Firefox er gennem din telefons markedsplads. Din markedsplads vil sædvanligvis angive, hvorvidt Firefox er forældet, og spørge dig, om du vil opdatere den.

Google Play

1. Åbn Google Play med din enhed, og tryk på menuen øverst til venstre på skærmen.
  2. Tryk på Mine Apps for at se din liste med installerede apps. Din liste fortæller dig, hvilke apps som behøver at blive opdateret.
  3. Hvis der er en opdatering vil Firefox til Android blive vist på listen Opdateringer. Tryk på den.
  4. Tryk på knappen Opdater.
    update android gp1
  5. Tryk på Accepter på meddelelsen tilladelser for at udfører opdateringen.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Swarnava Sengupta, Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.