Hvordan ser jeg Flash-video i Firefox til Android?

Firefox til Android viser som standard Tryk her for at aktivere plugin ved Flash. Denne artikel fortæller dig, hvordan du ser Flash-video, og hvordan du ændrer dine indstillinger for plugins, såsom Flash.

1. Adobe udvikler ikke længere på Flash til Android-enheder, men du kan hente og installere et plugin fra Adobes arkiv. Du finder mere information i Adobes guide til manuel installation af Flash.
  2. Når du har installeret Flash-plugin'et, kan du starte afspilning af Flash på en webside ved at trykke på den grå boks med plugin-ikonet.

tap_to_play_native1

Afspil Flash-indhold uden at trykke

Funktionen Tryk her for at aktivere plugin er indført af sikkerhedshensyn, så du kun får aktiveret Flash på websteder, som du har tillid til. Du kan dog indstille Firefox til Android, så Flash er aktiveret som standard:

• Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) , Tilpas, Vis. Tryk så på indstillingen Plugins og vælg Aktiveret.
  • Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) , og tryk derefter på Vis. Tryk så på Plugins, og vælg Aktiveret.

Del denne artikel: http://mzl.la/1BASkFu