Hvordan vælger jeg, hvad der synkroniseres i Firefox?

Denne artikel kan være forældet.

Der er foretaget en vigtig ændring i den engelske artikel, som denne er baseret på. Indtil denne side er opdateret, kan du måske få nytte af denne artikel: How do I choose what information to sync on Firefox?

Med Firefox Sync kan du synkronisere bogmærker, tilføjelser, browserhistorik og andre webstedsinformationer mellem flere enheder. Denne artikel fortæller, hvordan du vælger, hvad der skal synkroniseres. Du kan finde information om oprettelse af en Firefox-konto til synkronisering i artiklen Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

Hvad kan jeg synkronisere på mine enheder?

Du kan vælge at synkronisere følgende data på dine enheder:

• Bogmærker: Få nem adgang til dine bogmærker på alle dine synkroniserede enheder.
  • Historik: Få adgang til tidligere besøgte websteder på alle dine synkroniserede enheder.
  • Åbne faneblade: Få adgang til dine åbne faneblade på andre enheder via knappen Synkroniserede faneblade på værktøjslinjen i Firefox til computer. På din Android-enhed finder du åbne faneblade på andre enheder under Historik. Læs artiklen Synkroniserede faneblade på andre enheder for detaljer.
  • Logins og adgangskoder: Synkronisér brugernavne og adgangskoder til websteder. Hvis du benytter en hovedadgangskode, så læs artiklen Using a Primary Password with Sync for vigtig information om, hvordan Sync og hovedadgangskoden interagerer.

• Tilføjelser: Vælg denne mulighed, hvis du vil synkronisere dine tilføjer mellem dine enheder. Tilføjelser i computer-versionen af Firefox kan ikke synkroniseres med den mobile udgave af Firefox.
  • Indstillinger: Synkronisér dine indstillinger, fx handlinger for filhentninger og blokeringsindstillinger for pop op-vinduer.

Sådan håndterer du synkroniseringen på en computer

1. Klik på menuknappen fx57menuFx89menuButton for at åbne menuen.
  2. Klik på din Firefox-kontos mailadresse eller navn (du skal være logget ind på kontoen).

Fx89menu-FirefoxAccountFx70menu-FirefoxAccount
    • Alternativt kan du klikke på ikonet Firefox-konto FxA Icon signed in øverst til højre i værktøjslinjen.
  3. Klik på Indstillinger for Sync….
    Siden Sync i Firefox' indstillinger åbnes.
  4. Sæt flueben ud for de data, du vil synkronisere.
    sync information 68
  1. Klik på menuknappen fx57menuFx89menuButton for at åbne menuen.
  2. Klik på din Firefox-kontos mailadresse eller navn (du skal være logget ind på kontoen).

Fx89menu-FirefoxAccountFx70menu-FirefoxAccount
    • Alternativt kan du klikke på ikonet Firefox-konto FxA Icon signed in øverst til højre i værktøjslinjen.
  3. Klik på Indstillinger for Sync (eller klik på Opsæt Sync…, hvis Sync er deaktiveret).
    Siden Sync i Firefox' indstillinger åbnes.
    • Hvis Synkronisering: TIL vises på siden Sync, så klik på knappen Skift…. Hvis Synkronisering: FRA vises, så klik på knappen Indstil Sync… for at slå Sync til.
  4. Sæt flueben ud for de data, du vil synkronisere i dialogboksen Vælg hvad der skal synkroniseres, der åbnes.
    Fx71-ChooseWhatToSync
  5. Klik på knappen Gem ændringer.

Sådan håndterer du synkroniseringen på en enhed med Android

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  2. Tryk på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  3. Tryk på din mailadresse, der vises øverst.
  4. Fjern markeringerne ud for de data, du ikke vil synkronisere.
    Dine ændringer gemmes automatisk, når du afslutter.