Hvordan vælger jeg, hvad der synkroniseres i Firefox?

Med Firefox Sync kan du synkronisere bogmærker, tilføjelser, browserhistorik og andre webstedsinformationer mellem flere enheder. Denne artikel fortæller, hvordan du vælger, hvad der skal synkroniseres. Du kan finde information om oprettelse af en Firefox-konto til synkronisering i artiklen Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

Hvad kan jeg synkronisere på mine enheder?

Du kan vælge at synkronisere følgende data på dine enheder:

• Bogmærker: Få nem adgang til dine bogmærker på alle dine synkroniserede enheder.
  • Historik: Få adgang til tidligere besøgte websteder på alle dine synkroniserede enheder.
  • Åbne faneblade: Få adgang til dine åbne faneblade på andre enheder via knappen Synkroniserede faneblade på værktøjslinjen i Firefox til computer. På din Android-enhed finder du åbne faneblade på andre enheder under Historik. Læs artiklen Synkroniserede faneblade på andre enheder for detaljer.
  • Logins: Synkronisér brugernavne og adgangskoder til websteder. Hvis du benytter en hovedadgangskode, så læs artiklen Using a master password with Sync for vigtig information om, hvordan Sync og hovedadgangskoden interagerer.

• Tilføjelser: Vælg denne mulighed, hvis du vil synkronisere dine tilføjer mellem dine enheder. Tilføjelser i computer-versionen af Firefox kan ikke synkroniseres med den mobile udgave af Firefox.
  • Indstillinger: Synkronisér dine indstillinger, fx handlinger for filhentninger og blokeringsindstillinger for pop op-vinduer.

Sådan håndterer du synkroniseringen på en computer

1. Klik på menuknappen fx57menu for at åbne menuen.
  2. Klik på pilen ud for din Firefox-kontos mailadresse eller navn (du skal være logget ind på kontoen).

sync menu 68
  3. Klik på Indstillinger for Sync….
  4. Sæt flueben ud for de data, du vil synkronisere.
    sync information 68
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Under Firefox-kontoSync kan du vælge, hvilke data du vil synkronisere.
  3. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk. }

Sådan håndterer du synkroniseringen på en enhed med Android

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og vælg Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Sync, og fjern markeringerne ud for de data, du ikke vil synkronisere. Dine ændringer gemmes automatisk, når du afslutter.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.