Hvordan vælger jeg, hvad der synkroniseres i Firefox?

Med Firefox Sync kan du synkronisere bogmærker, tilføjelser, browserhistorik og andre informationer mellem flere enheder. Denne artikel fortæller, hvordan du vælger, hvad der skal synkroniseres. Du kan finde information om oprettelse af en Firefox-konto til synkronisering i artiklen Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

Hvad kan jeg synkronisere på mine enheder?

Du kan vælge at synkronisere følgende data på dine enheder:

• Bogmærker: Få nem adgang til dine bogmærker på alle dine synkroniserede enheder.
  • Historik: Få adgang til tidligere besøgte websteder på alle dine synkroniserede enheder.
  • Åbne faneblade: Få adgang til dine åbne faneblade på andre enheder via knappen Synkroniserede faneblade på værktøjslinjen i Firefox til computer. På din Android-enhed finder du åbne faneblade på andre enheder under Historik. Læs artiklen Synkroniserede faneblade på andre enheder for detaljer.
  • Logins og adgangskoder: Synkronisér brugernavne og adgangskoder til websteder. Hvis du benytter en hovedadgangskode, så læs artiklen Using a Primary Password with Sync for vigtig information om, hvordan Sync og hovedadgangskoden interagerer.

Sådan håndterer du synkroniseringen på en computer

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Synkronisering .
    • Hvis Synkronisering: TIL vises på siden Synkronisering, så klik på knappen Skift…
    • Hvis Synkronisering: FRA vises, så klik på på knappen Slå synkronisering til… for at slå synkronisering til.
  3. Sæt flueben ud for de typer af information, du ønsker at synkronisere i dialogboksen Vælg hvad der skal synkroniseres, der åbnes.
    Fx89ChooseSyncSettings
  4. Klik på knappen Gem ændringer.

Sådan håndterer du synkroniseringen på en Android-enhed

1. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på din mailadresse under Konto, der vises øverst på skærmen.
  4. Sæt flueben ud for de typer af information, du ønsker at synkronisere.
    FxA91-ChooseWhatToSync
    • Dine ændringer gemmes automatisk, når du forlader skærmen med indstillinger.

Sådan håndterer du synkroniseringen på en iOS-enhed

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    menu button ios 37

2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på din mailadresse under Firefox-konto.
  4. Tryk på kontakterne ud for de typer af information, du ønsker at synkronisere.
    • Dine ændringer gemmes automatisk, når du forlader skærmen med indstillinger.