Synkroniser bogmærker, faneblade, historik og adgangskoder på Android

Synkronisér bogmærker, historik, åbne faneblade, formulardata og adgangskoder på enhver enhed med Firefox, inklusive enheder med Android, iOS og computere med Windows, Mac OS eller Linux.

Opret en Firefox-konto

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og vælg Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Sync, og tryk så på knappen Kom i gang.
  3. Siden Opret en Firefox-konto åbnes i et nyt faneblad.
  4. Udfyld formularen for at oprette en konto, og tryk så på knappen Næste. Husk den indtastede mailadresse og adgangskode, du skal bruge dem igen om et øjeblik for at logge ind.
  5. Du vil modtage en mail med et bekræftelseslink, tryk på linket i mailen for at bekræfte oprettelse af kontoen.
  1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og vælg Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Log ind. Siden Opret en Firefox-konto åbnes i et nyt faneblad.
    fx-acounts-mob
    • Udfyld formularen for at oprette en konto, og tryk så på knappen Tilmeld dig. Husk den indtastede mailadresse og adgangskode, du skal bruge dem igen om et øjeblik for at logge ind.
  3. Du vil modtage en mail med et bekræftelseslink, tryk på linket i mailen for at bekræfte oprettelse af kontoen.

Tilslut en Android-enhed

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) og vælg Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Sync, og tryk så på knappen Kom i gang.
  3. Tryk på linket Har du allerede en konto? Log ind nederst på siden.
  4. Når du er logget ind, vil Firefox Sync begynde at opdatere dine data på tværs af dine tilsluttede enheder.
  1. Tryk på knappen Menu(enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) og vælg Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Log ind. Siden Opret en Firefox-konto åbnes i et nyt faneblad.
  3. Tryk på linket Har du en konto? Log ind nederst på siden.
    fx-accounts-mob1
  • Når du er logget ind, vil Firefox Sync begynde at opdatere dine data på tværs af dine tilsluttede enheder.

Fjern en Android-enhed

1. Åbn indstillingerne på din enhed (ikke Firefox' indstillinger).
  2. Tryk på Firefox, som du finder under Konti eller under Konti og synkronisering.
  3. Tryk på kontoens navn (normalt er det din mailadresse) for at se indstillingerne for kontoen.
  4. Tryk på Fjern konto. På nogle enheder skal du måske først trykke på menuen i det øverste højre hjørne.