Sådan indstiller du din startside

Vi viser dig, hvordan du automatisk får åbnet en hvilken som helst webside, når du starter Firefox eller klikker på knappen Hjem Home Button

Angiv eller skift startside

1. Åbn den webside, du vil have som startside.
  2. Klik på ikonet til venstre for webstedets adresse, træk det hen til Hjem-knappen og slip det.
    Home page Win1 Home page Mac1 Home page Lin1
  3. Klik på Ja for at gøre siden til din startside.

1. Åbn et faneblad med den webside, du vil have som startside.
  2. Træk fanebladet hen til Hjem-knappen og slip det. Home Button
    Home Page 29 - WinXP Home Page 29 - Win8 Home Page 29 - Mac Home Page 29 - Linux
  3. Klik på Ja for at gøre siden til din startside.

Tip: Du kan finde flere muligheder for angivelse af startside under Indstillinger Præferencer Tip: Du kan finde flere muligheder for angivelse af startside under Indstillinger Indstillinger

• Klik på knappen Firefox. Klik på Indstillinger, og klik så på Generelt. Klik på menuen Funktioner. Klik på Indstillinger, og klik så på Generelt. Klik på menuen Firefox. Klik på Indstillinger…, og klik så på Generelt. Klik på menuen Rediger. Klik på Præferencer, og klik så på Generelt.
    • Du kan bruge rullemenuen i afsnittet Opstart til at vælge Vis en blank side eller Vis mine vinduer og faneblade fra sidste gang.
    • Du kan angive flere websider som startside ved at åbne de ønskede websider i hvert sit faneblad og så klikke på knappen Anvend nuværende sider.
  • Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på IndstillingerPræferencer, og klik så på Generelt.
    • Du kan bruge rullemenuen under Opstart til at vælge Vis en blank side eller Vis mine vinduer og faneblade fra sidste gang.
    • Du kan angive flere websider som startside ved at åbne de ønskede websider i hvert sit faneblad og så klikke på knappen Anvend nuværende sider.
  • Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på IndstillingerIndstillinger, og klik så på Generelt.
    • Du kan bruge rullemenuen under Opstart til at vælge Vis en blank side eller Vis mine vinduer og faneblade fra sidste gang.
    • Du kan angive flere websider som startside ved at åbne de ønskede websider i hvert sit faneblad og så klikke på knappen Anvend nuværende sider.

Nulstil startsiden

Sådan nulstiller du startsiden:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Generelt.
  3. Klik på knappen Gendan standard.
    Home page Win3 Home page Mac3 Home page Lin3
  4. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Sådan nulstiller du startsiden:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Generelt.
  3. Klik på knappen Gendan standard.
    HomePage-Fx34Win HomePage-Fx34Mac HomePage-Fx34Lin
  4. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Har du problemer?

Så har vi svarene:

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAQNzv