Firefox siger, at den lige er blevet opdateret, hver gang den starter - sådan rettes det

Hvis du får vist fanebladet "Firefox opdateret" eller "Firefox er blevet opdateret.", hver gang du åbner Firefox, også selvom du ikke har opdateret Firefox, kan du i denne artikel finde en forklaring og en løsning.

Der er to mulige årsager til problemet. Du kan ved en fejl have gemt fanebladet som startside, eller Firefox kan have problemer med at gemme dine indstillinger, så det ikke er muligt at gemme oplysningen om, at du allerede har fået vist meddelelsen.

Fanebladet "Firefox opdateret" gemt som startside

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Generelt.
  3. Bemærk, hvad der står i feltet Startside:.
  4. Hvis feltet indeholder noget i stil med https://www.mozilla.org/da/firefox/4.0/whatsnew/, har du muligvis ved en fejl tilføjet websiden "Firefox opdateret" til de sider, som Firefox indlæser ved start.
  5. Du kan fjerne websiden ved at klikke på Gendan standard, eller du kan manuelt slette adressen i feltet Startside. I artiklen Sådan indstiller du din startside kan du læse, hvordan du angiver en eller flere startsider.
    Generalhome

Firefox kan ikke gemme dine indstillinger

Firefox ændrer en indstilling i sin indstillings-fil for at huske det, når fanebladet "Firefox opdateret" er blevet vist. Hvis der er problemer med filen, vil Firefox ikke kunne gemme indstillingen, og så vil fanebladet "Firefox opdateret" blive vist, hver gang du starter Firefox.

1. Du vil måske også bemærke, at andre indstillinger ikke bliver gemt, når du lukker Firefox.
  2. Følg trinnene i artiklen Ret indstillinger som ikke vil gemmes for at rette det.