Installation af Firefox i Windows

Revisionsinformation
  • Revision id: 128678
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne artikel beskriver, hvordan du henter og installerer Firefox i Windows.

Denne artikel gælder kun for en computer med Windows. For vejledning til at installere Firefox på Mac, læs artiklen Installation af Firefox på en Mac.For vejledning til at installere Firefox på Linux, læs artiklen Installer Firefox på Linux.

Før du installerer Firefox, kontrollér, om din computer lever op til systemkravene.

1. Besøg websiden Hent Firefox med en browser, fx Microsoft Internet Explorer eller Microsoft Edge.

again updated download Firefox
  2. Klik på knappen Gratis download for at hente installationsprogrammet til Firefox. Websiden vil automatisk registrere dit styresystem og sprog, og du vil få tilbudt den anbefalede version af Firefox. Alternativt kan du klikke på dette link: Download.
    For avancerede brugere: Downloadsiden, som nævnes ovenover, vælger automatisk den bedst tilgængelige version af Firefox til din computer, og leverer en online-installationsfil (en stub). Hvis du har brug for en offline-installationsfil, eller hvis du vil have valget mellem flere forskellige sprog og styresystemer til din Firefox-installation, så besøg i stedet download-siden med Firefox til forskellige systemer og sprog. Her kan du også vælge, om du vil hente 32-bit-versionen til Windows, eller om du vil hente den nye 64-bit-version (kræver Windows 7 eller nyere). Læs mere i denne blog-post.
    • Hvis du bruger Microsoft Internet Explorer eller Microsoft Edge, vil du se en meddelelseslinje nederst på download-siden med mulighed for at køre installationsfilen eller gemme den på din computer. Klik på knappen Kør for at starte processen.
    Fx-RUN-IE11Win7
    • I andre browsere kan det være nødvendigt først at gemme Firefox' installationsfil på din computer, og så åbne den.
      Bemærk: Hvis du ser en dialogboks med titlen Åbn fil - sikkerhedsadvarsel, så klik på knappen Kør.
  3. Klik herefter på knappen Installer (vi har lavet processen så let som muligt).
    firefox stub installer
    Tillykke! Firefox er nu installeret på din computer.
  4. Dobbeltklik på Firefox-ikonet for at starte programmet.
firefox icon

Har du problemer?

Hvis du har problemer, kan disse artikler måske hjælpe dig: