Opdater Firefox til den seneste version

Firefox er som standard indstillet til at opdatere sig selv, men du kan altid opdatere manuelt. Her kan du se hvordan:

Bemærk: Hvis du har installeret Firefox via pakkesystemet i din Linux-distribution, er du nødt til at vente til en opdateret pakke udsendes. Denne artikel gælder kun, hvis du installerede Firefox manuelt (uden brug af pakkesystemet).
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på hjælp Help-29 , og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Om Firefox.
  2. Vinduet Om Mozilla Firefox åbnes, og Firefox vil begynde at søge efter opdateringer og automatisk hente dem.
    Update Win1 Fx14
  3. Når opdateringerne er klar til at blive installeret, så klik på knappen Genstart for at opdatereGenstart Firefox for at opdatere.
    Update Win2 Fx14 Update Win2 Fx34
Vigtigt: Hvis opdateringen ikke startede, ikke blev fuldført eller der opstod andre problemer, så hent og installer den seneste Firefox-version til dit system og dit sprog fra dette link eller besøg siden Systems & Languages (Læs artiklen Installation af Firefox i WindowsInstaller Firefox på Linux Installation af Firefox på en Mac for vejledning).

Pas på: Hent kun Firefox fra de officielle Mozilla-links ovenover for at undgå malware.

For at ændre opdateringsindstillinger, læs artiklen Avancerede indstillinger for tilgængelighed, surfing, datadeling, netværk, opdateringer og certifikater.