Opdater Firefox til den seneste version

Firefox er som standard indstillet til at opdatere sig selv, men du kan altid opdatere manuelt. Når du opdaterer manuelt, henter Firefox opdateringerne, men de bliver først installeret, når du genstarter Firefox.

Her kan du se, hvordan du opdaterer Firefox manuelt:

Bemærk: Hvis du har installeret Firefox via pakkesystemet i din Linux-distribution, er du nødt til at vente til en opdateret pakke udsendes. Denne artikel gælder kun, hvis du installerede Firefox manuelt (uden brug af pakkesystemet).
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu . Klik på hjælp Help-29 Fx57Help Hjælp, og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Om Firefox.
  2. Vinduet Om Mozilla FirefoxOm Firefox åbnes. Firefox vil begynde at søge efter opdateringer og automatisk hente dem.
    AboutFx50Downloading Fx59AboutFirefox-downloadingWin about-Fx59-downloading
  3. Når opdateringerne er klar til at blive installeret, så klik på knappen Genstart Firefox for at opdatereGenstart for at opdatere Firefox.
    AboutFx50Restart Fx59AboutFirefox-RestartWin about-Fx59-restart Fx57RestartToUpdate-Mac
Vigtigt: Hvis opdaterings-processen ikke startede, ikke blev fuldført eller der opstod andre problemer, så hent og installer den seneste Firefox-version til dit system og dit sprog fra siden Hent Firefox på dit sprog, eller brug dette direkte link. (Læs artiklen Installation af Firefox i WindowsInstaller Firefox på LinuxInstallation af Firefox på en Mac for mere information).

Pas på: Hent kun Firefox fra de officielle Mozilla-links ovenover for at undgå malware.

Opdateringsindstillinger kan ændres i Firefox' indstillinger. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger. Klik på Generelt og rul ned til afsnittet Firefox-opdateringer.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen, MadsHaupt. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.