Opdater Firefox til den seneste version

Bemærk: Hvis du har installeret Firefox via pakkesystemet i din Linux-distribution, er du nødt til at vente til en opdateret pakke udsendes. Denne artikel gælder kun, hvis du installerede Firefox manuelt (uden brug af pakkesystemet).
Bemærk: Hvis du har installeret Firefox fra Microsoft Store, vil du modtage opdateringer til Firefox gennem Microsoft Store. Denne artikel gælder kun, hvis du har installeret Firefox ved at hente programmet fra Mozilla. Hvis du vil søge efter opdateringer til Firefox på Microsoft Store, så læs denne Microsoft-artikel.

Firefox vil som standard opdatere automatisk. Du kan kontrollere, om der er en opdatering når som helst. Hvis der er en opdatering, henter Firefox opdateringen, men den bliver først installeret, når du genstarter Firefox.

Opdatér Firefox

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton til højre på værktøjslinjen. Klik på Hjælp, og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Om Firefox. Vinduet Om Mozilla FirefoxOm Firefox åbnes.
  2. Firefox vil automatisk søge efter opdateringer. Hvis en opdatering er tilgængelige, vil Firefox automatisk hente den.
    fx91AboutDownloadingUpdatefx70Linux-AboutFirefox-Downloadingfx71macOS-AboutFirefox-Downloading
  3. Når opdateringerne er klar til at blive installeret, så klik på knappen Genstart for at opdatere Firefox.
    fx91AboutRestartUpdatefx70Linux-AboutFirefox-Restartfx71macOS-AboutFirefox-Restart
Har du problemer?

Hvis du har problemer med at opdatere Firefox, så hent installationsfilen, luk Firefox og kør så installationsfilen.

Alle dine Firefox-data bevares.

Indstil hvordan Firefox installerer opdateringer

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt og rul ned til afsnittet Firefox-opdateringer.