Opdater Firefox til den seneste version

Firefox vil som standard opdatere automatisk. Du kan kontrollere, om der er en opdatering når som helst. Hvis der er en opdatering, henter Firefox opdateringen, men den bliver først installeret, når du genstarter Firefox.

Opdatér Firefox

Bemærk: Hvis du har installeret Firefox via pakkesystemet i din Linux-distribution, er du nødt til at vente til en opdateret pakke udsendes. Denne artikel gælder kun, hvis du installerede Firefox manuelt (uden brug af pakkesystemet).
  1. Klik på menuknappen Fx89menuButton. Klik på Hjælp, og klik så på Om Firefox.Klik på menuknappen Fx57Menu. Klik på Fx57Help Hjælp, og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Om Firefox.
  2. Vinduet Om Mozilla FirefoxOm Firefox åbnes. Firefox vil søge efter opdateringer, og hvis en opdatering er tilgængelige, vil Firefox som standard automatisk hente den.
    Fx70aboutFirefox-Downloadingfx70Linux-AboutFirefox-Downloadingfx71macOS-AboutFirefox-Downloading
  3. Når opdateringerne er klar til at blive installeret, så klik på knappen Genstart for at opdatere Firefox.
    Fx70aboutFirefox-Restartfx70Linux-AboutFirefox-Restartfx71macOS-AboutFirefox-Restart
  • Hvis du bruger en Mac med Apple Silicon og opdaterer fra en ældre version til Firefox 84 eller nyere versioner, skal du helt afslutte og genstarte Firefox efter opdateringen (som forklaret her).
Vigtigt: Hvis opdaterings-processen ikke startede, ikke blev fuldført eller der opstod andre problemer, så hent og installer den seneste Firefox-version til dit system og dit sprog fra denne side, eller fra siden Hent Firefox. (Læs artiklen Installation af Firefox i WindowsInstaller Firefox på LinuxInstallation af Firefox på en Mac for mere information).

Pas på: Hent kun Firefox fra de officielle Mozilla-links ovenover for at undgå malware og andre trusler fra internettet.

Bemærk: Opdateringsindstillinger kan ændres i Firefox' indstillinger.

Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger. Klik på menuknappen Fx57Menu, og klik så på IndstillingerIndstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.

Klik på Generelt og rul ned til afsnittet Firefox-opdateringer.