Opdater Firefox til den seneste version

Firefox vil som standard opdatere sig selv, men du kan altid opdatere manuelt. Når du opdaterer manuelt, henter Firefox opdateringerne, men de bliver først installeret, når du genstarter Firefox. Her kan du se, hvordan du opdaterer Firefox manuelt:

Bemærk: Hvis du har installeret Firefox via pakkesystemet i din Linux-distribution, er du nødt til at vente til en opdateret pakke udsendes. Denne artikel gælder kun, hvis du installerede Firefox manuelt (uden brug af pakkesystemet).
  1. Klik på menuknappen Fx57Menu . Klik på Fx57Help Hjælp, og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Om Firefox.
  2. Vinduet Om Mozilla FirefoxOm Firefox åbnes. Firefox vil søge efter opdateringer og automatisk hente dem.
    Fx70aboutFirefox-Downloading fx70Linux-AboutFirefox-Downloading fx71macOS-AboutFirefox-Downloading
  3. Når opdateringerne er klar til at blive installeret, så klik på knappen Genstart for at opdatere Firefox.
    Fx70aboutFirefox-Restart fx70Linux-AboutFirefox-Restart fx71macOS-AboutFirefox-Restart
Vigtigt: Hvis opdaterings-processen ikke startede, ikke blev fuldført eller der opstod andre problemer, så hent og installer den seneste Firefox-version til dit system og dit sprog fra denne side, eller fra siden Hent Firefox. (Læs artiklen Installation af Firefox i WindowsInstaller Firefox på LinuxInstallation af Firefox på en Mac for mere information).

Pas på: Hent kun Firefox fra de officielle Mozilla-links ovenover for at undgå malware og andre trusler fra internettet.

Opdateringsindstillinger kan ændres i Firefox' indstillinger. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger. Klik på Generelt og rul ned til afsnittet Firefox-opdateringer.