Synkroniserede faneblade på andre enheder

Opdater din version af Firefox for at få de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Sync gør det muligt at få vist de samme faneblade i Firefox på alle dine computere og på dine mobile enheder. Dine synkroniserede faneblade er bare et par klik væk bag knappen Arkiv 57 library icon , som du finder på din værktøjslinje.

sync tabs 57
Du skal først opsætte Sync på alle dine enheder. Læs hvordan du gør i artiklen Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

Sync gør det muligt at få vist de samme faneblade i Firefox på din computer og på dine mobile enheder. Knappen Synkroniserede faneblade gør det muligt at få vist fanebladene med et enkelt klik.

synced tabs 45
Du skal først opsætte Sync på alle dine enheder. Læs hvordan du gør i artiklen Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

Tilføj knappen Synkroniserede faneblade til din værktøjslinje

Sådan tilføjer du knappen Synkroniserede faneblade til din værktøjslinje.

1. Klik på menuknappen new fx menu , og klik så på Tilpas.
  2. Træk knappen Synkroniserede faneblade synced tabs button 45 fra oversigten og ud på værktøjslinjen.
  3. Klik på Afslut tilpasning for at lukke tilpasningen.