Firefox' standardstartside har links til ofte brugte funktioner

Når du starter Firefox den første gang, klikker på knappen Hjem, og når du åbner et nyt vindue, vil du blive mødt af standardstartsiden. Siden har et praktisk søgefelt og links til funktioner i din Firefox: filhentning, bogmærker, historik, tilføjelser, synkronisering og indstillinger. Hvis du havde åbne faneblade, sidst du brugte Firefox, vil du desuden kunne gendanne dem fra startsiden med et enkelt klik.

Hvordan åbner jeg startsiden i Firefox?

Firefox åbner som standard Firefox-startsiden, når du starter Firefox, klikker på knappen Hjem, og når du åbner et nyt vindue. home fx29
Hvis du ikke får vist Firefox-startsiden, når du starter Firefox, klikker på knappen Hjem, eller åbner et nye vindue, så kan du gendanne standardindstillingen sådan her:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Generelt.
  3. Klik på knappen Gendan standard.
    restore default fx38
  4. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Bemærk: I artiklen Sådan indstiller du din startside kan du læse mere om indstillinger for startside, inklusive hvordan du ændrer den til noget andet.

Tilgå filhentning, bogmærker, historik, tilføjelser, sync og indstillinger fra startsiden

Når du åbner Firefox eller åbner et nyt vindue, bør du få åbnet standardstartsiden med følgende knapper i bunden af siden:
Home Page Buttons - Win Home Page Buttons - Mac Home Page Buttons - Lin

Gendan dine faneblade og vinduer fra sidst, du brugte Firefox

Havde du faneblade og vinduer åbne, da du lukkede Firefox, vil Firefox startsiden desuden have en knap, som hedder Gendan forrige session. Klik på den for at få dine faneblade og vinduer tilbage.
restore fx29

Del denne artikel: http://mzl.la/1QMYg94